Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 09:00 - 18:00
Wyróżnione recenzje
Polecam

Polecam współpracę z Biurem Przewodnickim Wędrowiec. Goście, którzy odwiedzili Kraków oraz okolica... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu
rosann84
smoczyca

Super profesjonalna obsługa grup zarówno szkolnych jak i grup osób dorosłych. Profesjonalni... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu
Mirosława W
Przeczytaj wszystkie recenzje (10)
  
Recenzje (10)
Filtruj recenzje
10 wyniki
Oceny podróżnych
10
0
0
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
10
0
0
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 10 recenzji
Zrecenzowano: 2 września 2019

Zarezerwowaliśmy z biurem dwie wycieczki:jedna po Krakowie z przewodnikiem oraz druga do Oświęcimia.Pani Kasia ,nasz przewodnik po Krakowie super.Pan kierowca do Wieliczki,pan Marek bardzo uprzejmy,był na czas,pełna profeska.W Oswiecimiu wszystko zorganizowane na tip top.Teściowie zachwyceni,już planujemy kolejny wyjazd w grudniu.Polecamy serdecznie!

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
Dziękujemy, sharp_objects
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: wedrowieckrakow, Kierownik, Biuro Usług Przewodnickich WędrowiecOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Drogi Gościu,

Dziękujemy za pozytywną opinię.
Cieszymy się, że nasze usługi spełniły Państwa oczekiwania. Oprowadzanie po Krakowie i Małopolsce to nasza pasja i każde zadowolenie naszych Gości jest dla nas dużą pochwałą.
Zapraszamy ponownie i do zobaczenia w Krakowie.

Pozdrawiam,
Kasia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019

W tym roku miałam okazję być w Krakowie i przez fb trafilam na biuro Pani Kasi. Przemiła, kompetentna osoba, z ciekawymi pomysłami i pasją. Polecam wszystkim, którzy cenia sobie profesjonalizm z nutką humoru :)

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, kaarolka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: wedrowieckrakow, Kierownik, Biuro Usług Przewodnickich WędrowiecOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Droga Kaarolka,

Dziękujemy za pozytywną opinię.
Cieszymy się, że zwiedzanie Krakowa z naszym przewodnikiem oraz indywidualnie dobrany program spełnił Pani oczekiwania i wycieczka się podobała.
Zapraszamy na kolejne wycieczki.
Do zobaczenia w Krakowie!

Pozdrawiam,
Kasia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019

Świetny kontakt z biurem, przewodnik miły, zabawny a przede wszystkim kompetentny! Jeżeli planujecie zwiedzanie Krakowa lub okolic to polecam kontakt z Panią Kasią :)

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, Homoncik
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: wedrowieckrakow, Kierownik, Biuro Usług Przewodnickich WędrowiecOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Drogi Gościu,

Dziękujemy za pozytywną opinię.
Cieszymy się, że zorganizowana wycieczka po Krakowie i zwiedzanie z naszym przewodnikiem spełniło Pani oczekiwania. Zapraszamy na kolejne wycieczki i do zobaczenia w Krakowie.

Pozdrawiam,
Kasia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019

Kolejny raz skorzystaliśmy z usług tego biura i potwierdza się nasza opinia, że jest to najlepsze i profesjonalne biuro. Wszystkie informacje dotyczące wycieczek dostawaliśmy w ekspresowym tempie. Płatność dokonaliśmy w PLN bez żadnych problemów. Poziom wycieczek i pilotów na najwyższym poziomie. Wiedza przemiłej Kasi przerosła nasze oczekiwania. Czuliśmy się bezpieczni i dopieszczeni pod każdym względem :). Kierowca zawsze punktualny i szybki w trasie. Jedzenie na wycieczkach bardzo dobre i obfite. Polecamy wszystkim z czystym sumieniem i prosimy o jeszcze.

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2018
Dziękujemy, An B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: wedrowieckrakow, Kierownik, Biuro Usług Przewodnickich WędrowiecOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Drogi Gościu,

Dziękujemy za pozytywną opinię i duże pochwały.
Cieszymy się, że zorganizowane przez nas wycieczki do Krakowa i Małopolski spełniły Państwa oczekiwania. Zapraszamy do kolejnej wizyty w Krakowie. Mamy jeszcze parę asów w rękawie ;)

Pozdrawiam,
Kasia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: wedrowieckrakow, Kierownik, Biuro Usług Przewodnickich WędrowiecOdpowiedź udzielona 5 września 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji