Udział w zwiedzaniu Krakowa z 'Wędrowiec' był strzałem w dziesiątkę. Rodzice i dzieci bardzo... Przeczytaj więcej
Uprzejmość przy rezerwacji, profesjonalna Pani przewodnik, mnóstwo anegdot i ciekawych wrażeń... Przeczytaj więcej
Zarezerwowaliśmy z biurem dwie wycieczki:jedna po Krakowie z przewodnikiem oraz druga do Oświęcimia.Pani Kasia ,nasz przewodnik po Krakowie super.Pan kierowca do Wieliczki,pan Marek bardzo uprzejmy,był na czas,pełna profeska.W Oswiecimiu wszystko zorganizowane na tip top.Teściowie zachwyceni,już planujemy kolejny wyjazd w grudniu.Polecamy serdecznie!
Dziękujemy za pozytywną opinię.
Cieszymy się, że nasze usługi spełniły Państwa oczekiwania. Oprowadzanie po Krakowie i Małopolsce to nasza pasja i każde zadowolenie naszych Gości jest dla nas dużą pochwałą.
Zapraszamy ponownie i do zobaczenia w Krakowie.
Kasia
W tym roku miałam okazję być w Krakowie i przez fb trafilam na biuro Pani Kasi. Przemiła, kompetentna osoba, z ciekawymi pomysłami i pasją. Polecam wszystkim, którzy cenia sobie profesjonalizm z nutką humoru :)
Droga Kaarolka,
Dziękujemy za pozytywną opinię.
Cieszymy się, że zwiedzanie Krakowa z naszym przewodnikiem oraz indywidualnie dobrany program spełnił Pani oczekiwania i wycieczka się podobała.
Zapraszamy na kolejne wycieczki.
Do zobaczenia w Krakowie!
Kasia
Świetny kontakt z biurem, przewodnik miły, zabawny a przede wszystkim kompetentny! Jeżeli planujecie zwiedzanie Krakowa lub okolic to polecam kontakt z Panią Kasią :)
Dziękujemy za pozytywną opinię.
Cieszymy się, że zorganizowana wycieczka po Krakowie i zwiedzanie z naszym przewodnikiem spełniło Pani oczekiwania. Zapraszamy na kolejne wycieczki i do zobaczenia w Krakowie.
Kasia
Kolejny raz skorzystaliśmy z usług tego biura i potwierdza się nasza opinia, że jest to najlepsze i profesjonalne biuro. Wszystkie informacje dotyczące wycieczek dostawaliśmy w ekspresowym tempie. Płatność dokonaliśmy w PLN bez żadnych problemów. Poziom wycieczek i pilotów na najwyższym poziomie. Wiedza przemiłej Kasi przerosła nasze oczekiwania. Czuliśmy się bezpieczni i dopieszczeni pod każdym względem :). Kierowca zawsze punktualny i szybki w trasie. Jedzenie na wycieczkach bardzo dobre i obfite. Polecamy wszystkim z czystym sumieniem i prosimy o jeszcze.
Drogi Gościu,
Dziękujemy za pozytywną opinię i duże pochwały.
Cieszymy się, że zorganizowane przez nas wycieczki do Krakowa i Małopolski spełniły Państwa oczekiwania. Zapraszamy do kolejnej wizyty w Krakowie. Mamy jeszcze parę asów w rękawie ;)