Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Odkryliśmy jak powinno smakować świeże sushi 🍱 ”
Sakana Sushi & Sticks — recenzja

Sakana Sushi & Sticks
Zamów online
Nr 2 wśród 2 105 Restauracje (Kraków)
Zakres cen: 2 USD - 77 USD
Opis: Restauracja w Krakowie to najnowszy projekt marki - ewolucja znanego tradycyjnego Sushi Baru w japońską restaurację Sakana Sushi&Sticks. Menu to kulinarna podróż poprzez selekcje małych japońskich tapas inspirowanych tokijskim street food z barów zwanych IZAKAYA, po sushi w stylu omakase, wymagające najwyższego kunsztu od Szefów Kuchni. Dopełnieniem karty są dania z tradycyjnego grilla
Informacje o restauracji
Opis: Restauracja w Krakowie to najnowszy projekt marki - ewolucja znanego tradycyjnego Sushi Baru w japońską restaurację Sakana Sushi&Sticks. Menu to kulinarna podróż poprzez selekcje małych japońskich tapas inspirowanych tokijskim street food z barów zwanych IZAKAYA, po sushi w stylu omakase, wymagające najwyższego kunsztu od Szefów Kuchni. Dopełnieniem karty są dania z tradycyjnego grilla
Zrecenzowano 25 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Zdecydowanie najlepsze sushi jakie jedliśmy w kraju. Na dodatek wiedza i kunszt Grzegorza i Tomka pozwoliły poznawać kolejne smaki dalekiego wschodu Smaczne, świeże, niecodzienne oraz wspaniała obsługa

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, michalsalno
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SakanaKrakow, Kierownik, Sakana Sushi & SticksOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Panie Michale,
To zaszczyt czytać Pana komentarz. Cały czas dążymy do doskonałości.
Mamy nadzieje na kolejne spotkanie, aby móc ponownie przenieść się do kraju Kwitnącej Wiśni.
Pozdrawiamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (126)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

21 z 25 wśród 126 recenzji

Zrecenzowano 21 sierpnia 2019

Sushi i serwis na 5+! Panowie za barem: Olaf i Grzesiek-świetny kontakt z gośćmi. Wszystko szybko i sprawnie-polecam mocno!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Isabella2110
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SakanaKrakow, Kierownik, Sakana Sushi & SticksOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Pani Izabelo,
Dziękujemy za wizytę i pozytywny komentarz.
Stawiamy na bliski kontakt pracowników z gośćmi, a Sushi Masterzy jak Olaf i Grzesiek tworzą Sakanę
Zapraszamy ponownie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 sierpnia 2019

Genialne miejsce na spokojne delektowanie się wyborną kuchnią w bardzo przyjemnym wnętrzu i otoczeniu krakowskich błoń. Dla mnie najważniejsze: z dala od turystycznego epicentrum i morza rozgorączkowanych weekendowych zaliczaczy miasta. A kuchnia - wyborna, taka jak powinna być!Zaskakująca bardzo szeroka karta menu - jest w czym wybierać. No i bardzo ważne: pozytywna atmosfera, uśmiechnięta i miła obsługa którą pozdrawiamy

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Maciej O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SakanaKrakow, Kierownik, Sakana Sushi & SticksOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Panie Macieju,
Dziękujemy za wizytę i pozytywną opinię na Nasz temat. Zapraszamy ponownie, aby skosztować kolejnych pozycji z Naszego albumu menu.
Pozdrawiamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Smaczne sushi z dodatkiem trufli-oryginalny smak i aromat. Plus za opcje bezglutenowe (sos sojowy). Miła obsługa

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, karolinakB62MQ
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SakanaKrakow, Kierownik, Sakana Sushi & SticksOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Szanowna Pani Karolino,
Staramy się dopasować do wszystkich preferencji Naszych gości, bardzo cieszy Nas fakt, że zostało to przez Panią docenione.
Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Smacznie, elegancko, przyjazne dla piesia. Prestizowa lokalizacja przy bloniach, mila obsluga. Ogrodek z widokiem na Blonia i park. Wasabi swiezo siekane, co jest wyjatkowe. Bardzo mile miejsce na sushi.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, tripowski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SakanaKrakow, Kierownik, Sakana Sushi & SticksOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Dziękujemy za wizytę oraz wystawiony komentarz. Nasze ceny są odzwierciedleniem wysokiej jakości składników i niepowtarzalnymi elementami takimi jak świeżo siekane wasabi.
Zapraszamy ponownie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Sakana Sushi & Sticks — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Sakana Sushi & Sticks? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem