Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Cudowne miejsce!”
Tesoro Café — recenzja

Tesoro Café
Zamów online
Nr 617 wśród 2 105 Restauracje (Kraków)
Zakres cen: 2 USD - 6 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 5 września 2019

Cudne miejsce z niecodzienna atmosfera, przemiły personel, a churros najlepsze jakie jadłam!! Również przepyszna mleczna czekolada, ktora smakuje jak roztopiona tabliczka. Lokal dość mały, przez co za bardzo nie nadaje się dla dużych grup ( choć z tego co widziałam wszystko w chwili oblężenia służyło za krzesło :D), ale dzięki małym rozmiarom jest przytulniej :) bylam dwukrotnie już, bede wracać!:)

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Klar33
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (15)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 15 recenzji

Zrecenzowano 20 marca 2019

Churros fantastyczne, świeże, pyszne, bez dyskusji. Mały minusik za wentylację: rozumiem, że gdzie się smaży na oleju, nie jest to proste, ale zapachy uprzykrzają siedzenie w lokalu.

Termin wizyty: marzec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, KTT123
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Świetne i przytulne miejsce w samym centrum! Churros przepyszne oczywiście będziemy odwiedzać częściej!

Termin wizyty: luty 2019
Dziękujemy, adka95
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 stycznia 2019

Przyjemne, kameralne miejsce, blisko centrum. Pyszna gorąca czekolada, churros i inne słodkości. Obsługa bardzo miła. Polecam :-)

Termin wizyty: styczeń 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, smakosz200
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mancho87, Owner, Tesoro CaféOdpowiedź udzielona 17 stycznia 2019

Bardzo dziękujemy za opinie i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Tesoro pozwoliło nam się na chwile przenieść do słonecznej Hiszpanii co w środku zimy doładowuje baterie na maxa. Ciepłe, przyjemne wnętrze, bardzo miła i pomocna obsługa i oczywiście góra churros! Z czekoladą❤️
Koniecznie zajrzyjcie na słodkie śniadanie, plotki z przyjaciółką, spotkanie kreatywno-biznesowe.
Z przyjemnością będziemy wracać!

Termin wizyty: styczeń 2019
Dziękujemy, kubicaestera
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mancho87, Propietario, Tesoro CaféOdpowiedź udzielona 14 stycznia 2019

Kubicaestera, bardzo dziękujemy i cieszymy się, że mogliśmy tak umilić zimę Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Tesoro Café — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Tesoro Café? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem