Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Kraków
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Pyszna i zróżnicowana kuchnia Indyjska”

The Himalayan Treasure, Flavor of Asia
Zamów online
Nr 23 wśród 2 107 Restauracje (Kraków)
Zakres cen: 1 USD - 13 USD
Opis: Nowo otwarta restauracja indyjsko-nepalska. Natywni kucharze, doświadczona obsługa, oraz przyjemny wystrój gwarantują Państwu udany wieczór.
Informacje o restauracji
Opis: Nowo otwarta restauracja indyjsko-nepalska. Natywni kucharze, doświadczona obsługa, oraz przyjemny wystrój gwarantują Państwu udany wieczór.
Zrecenzowano 3 września 2019

Dania zróżnicowane z różnych regionów Indii, ale wszystkie przepyszne i aromatyczne. Obsługa na wysokim poziomie, stylowe wnętrza i sztućce, podgrzewane talerze, co uznaję za dodatkowy plus- każdy szczegół dobrze dopracowany. Polecam gorąco.

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, Sylwietta
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TheHimalayanTreasure, Owner, The Himalayan Treasure, Flavor of AsiaOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękuję bardzo i do zobaczenia ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (157)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 158 recenzji

Zrecenzowano 21 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Pyszne jedzenie, rewelacyjna i miła obsługa, ostre sosy :) , lokal bardzo klimatyczny i spokojny. Polecam

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, snik3rs88
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TheHimalayanTreasure, Owner, The Himalayan Treasure, Flavor of AsiaOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Dziękuję bardzo i do zobaczenia ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Smacznie i oryginalnie. Obsługa kelnerska na wysokim poziomie. Bardzo smacznie, a ceny nie są zbyt duże jak na to, co serwowane jest na talerzu. Wrócimy z całą pewnością

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, aggabagga87
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TheHimalayanTreasure, Owner, The Himalayan Treasure, Flavor of AsiaOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Dziękuję bardzo i do zobaczenia ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jedzonko pyszne. Następnym razem jak odwiedzimy Kraków zajrzymy ponownie. Obsługa również bardzo miła a smakołyki podane sprawnie. Polecam.

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, MaciejLisowski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TheHimalayanTreasure, Owner, The Himalayan Treasure, Flavor of AsiaOdpowiedź udzielona 11 sierpnia 2019

Dziekujemy bardzo i zapraszamy ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 sierpnia 2019

Byliśmy w restauracji himalayan bardzo dobre jedzonko. Kucharz świetny. Kelnerzy bardzo mili i kulturalni. Zawsze uśmiechnięci. Polecam również zamawiać przez pyszne dostawa doszła po 30 min. Jedzenie znakomite.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Noeemi32
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TheHimalayanTreasure, Owner, The Himalayan Treasure, Flavor of AsiaOdpowiedź udzielona 11 sierpnia 2019

Dziekujemy bardzo i zapraszamy ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

The Himalayan Treasure, Flavor of Asia — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w The Himalayan Treasure, Flavor of Asia? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem