Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (77)
Filtruj recenzje
77 wyniki
Oceny podróżnych
61
12
1
1
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
61
12
1
1
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 77 recenzji
Zrecenzowano: 15 lipca 2019

Bardzo wygodny apartament. Bardzo dobrze wyposażony. Duży plus za dodatkowy telewizor w sypialni. Kuchnia wyposażona w niezbędny sprzęt. Czystość bez zarzutu. Lokalizacja apartamentu pozwala w 10 min spacerem dojść na Rynek

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Lukasz2609
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BelleEpoqueReception, Recepcja, Belle Epoque ResidenceOdpowiedź udzielona 23 lipca 2019

Bardzo dziękujemy za pobyt oraz za przyznanie Belle Epoque najlepszych ocen i przychylny komentarz. Niezmiernie nam miło, że spełniliśmy Pana oczekiwania względem apartamentu. Cieszymy się, że był Pan zadowolony z wyposażenia, czystości, oraz lokalizacji apartamentu. Mamy nadzieję, że będziemy mieli szansę gościć Pana ponownie, serdecznie zapraszamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 czerwca 2019

Polecam obiekt osobom, które planują aktywnie spędzić czas w Krakowie. Jest świetnie położony. 10 minut na piechotę od Rynku. Obsługa jest bardzo miła i kompetentna. Pokoje dość spore, zgodne z opisem. Kuchnia dobrze wyposażona.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, AnitaW1176
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BelleEpoqueReception, Kierownik recepcji, Belle Epoque ResidenceOdpowiedź udzielona 27 czerwca 2019

Bardzo dziękujemy za przyznanie nam najwyższych ocen oraz za pozostawienie miłego komentarza. Cieszymy się, że dostrzegli Państwo, iż opis naszych apartamentów jest wiarygodny. Jest nam miło dowiedzieć się, że byli Państwo zadowoleni z apartamentu oraz jego lokalizacji, gdyż zależy nam, by umożliwiać naszym gościom korzystanie z uroków Krakowa oraz zapewniać komfortowe warunki wypopoczynku. Dziękujemy również za docenienie naszego personelu. Zapraszamy ponownie! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Belle Epoque to miejsce zlokalizowane blisko starego miasta w Krakowie, jest czyste i łączy klasyczny wystrój krakowskiej kamienicy z nowocześnie urządzonymi pokojami i różnymi udogodnieniami. Fantastyczna propozycja na romantyczny wypad w Krakowie dla par. Polecam.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, recenzjebardzo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BelleEpoqueReception, Kierownik recepcji, Belle Epoque ResidenceOdpowiedź udzielona 14 maja 2019

Serdecznie dziękujemy za przychylny komentarz i poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi doświadczeniami z pobytu w Belle Epoque Apart Residence. Niezmiernie nam miło, że byli Państwo zadowoleni z udogodnień w apartamencie oraz że docenili Państwo jego wystrój i wyjątkowy urok. Dokładamy wszelkich starań, aby nasi Goście miło wspominali pobyt u nas. Państwa zadowolenie i satysfakcja z pobytu jest dla nas największą nagrodą. Mamy nadzieję, że zechcą Państwo odwiedzić nas ponownie, serdecznie zapraszamy :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Idealny hotel na miły, weekendowy wypad do Krakowa. Nie mam nic do zarzucenia. Dobra lokalizacja, czysty pokój i bardzo ładny budynek którego elegancka, XIX wieczna elewacja skrywa nowoczesne wnętrze. Polecam.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Turbo D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BelleEpoqueReception, Kierownik recepcji, Belle Epoque ResidenceOdpowiedź udzielona 14 maja 2019

Bardzo dziękujemy za pozytywny komentarz oraz przyznanie Belle Epoque najlepszych ocen. Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania względem apartamentu oraz że przypadł Państwu do gustu jego wystrój.
Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym gościom doskonałe warunki do odpoczynku, jednocześnie bądąc w bliskiej odległości od wszystkich krakowskich atrakcji i zabytków. Mamy nadzieję, że zechcą nas Państwo odwiedzić ponownie :) Serdecznie zapraszamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 kwietnia 2019

Genialne miejsce - wystrój w starej kamienicy po generalnym remoncie z nowoczesnymi elementami. Obsługa jest super pomocna i profesjonalna w jednocześnie "niewidzialna', nieinwazyjna obsługa. Śniadanie super smaczne i obfite. Idealna lokalizacja - samo centrum, walking distance na Stare miasto ale ciho i bez gwaru turystów za oknami. Gorąco polecam!

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, 913katarzynat
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BelleEpoqueReception, Kierownik recepcji, Belle Epoque ResidenceOdpowiedź udzielona 25 kwietnia 2019

Serdecznie dziękujemy za pobyt w Belle Epoque Apart Residence oraz za czas poświęcony na podzielenie się opinią o nas na TripAdvisor. Cieszymy się, że pobyt był udany i jeszcze bardziej cieszy nas fakt, że zamierza Pani do nas wrócić. Miło nam czytać, że trafiliśmy w Pani upodobania pod względem wystroju i aranżacji wnętrz, serwowanego śniadania, kameralnej lokalizacji i personelu. Miłe komentazre od naszych Gości są dla nas źródłem motywacji do jeszcze lepszej pracy. Do zobaczenia ponownie! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji