Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Polecam!”
Novum Bistro — recenzja

Novum Bistro
Nr 261 wśród 2 106 Restauracje (Kraków)
Zakres cen: 3 USD - 21 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu

Dobre jedzenie, miła obsługa, przestronny ogródek że stalikami pod parasolem. Idealne miejsce na chillout po mimo lokalizacji w centrum Krakowa

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Skozicki
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (76)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 76 recenzji

Zrecenzowano 23 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Wybraliśmy sie z żoną i małym dzieckiem. Dla mnie rewelacyjnie pod każdym względem :) Jedzenie pięknie podane i pyszne zwłaszcza nam zasmakowały roladki z kurczaka z warzywami i gnocci. Cena niewygórowana. Obsługa (Alicja) bardzo uczynna, pomocna i miła. Świetne podejście do dzieci. Polecam :)

Termin wizyty: lipiec 2019
1  Dziękujemy, Emil P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: paweł n, Właściciel, Novum BistroOdpowiedź udzielona 25 lipca 2019

Panie Emilu, dziękujemy za słowa uznania. Cieszymy się, że dania i serwis Alicji były na najwyższym poziomie.
Pozdrawiamy i do zobaczenia w Novum!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Przejeżdżam obok Novum Bistro codziennie do pracy, jednak dopiero dziś zdecydowałem się odwiedzić to miejsce co było strzałem w 10 !

Na start koktail z zielonego jabłka i szpinaku był najlepiej podjętą decyzja dzisiejszego dnia - świeży orzeźwiajacy smak, idealnie na dzisiejsza słoneczna pogodę

Pierwszym co spróbowałem z karty był tatar wołowy z marynowanymi grzybami oraz czerwonym kawiorem, nietuzinkowy sposób podania, świetnie wykończony talerz smak prefekt.
Następnie zdecydowałem się na krem z pieczonej botwiny z serem feta i chipsem z szynki parmeńskiej, wydawać by się mogło ze cóż więcej można powiedzieć o kremie z „buraka”... a jednak był to najlepszy krem z botwiny jaki w życiu miałem okazje spróbować, super doprawiony,a pomysł na serwowanie go właśnie z serem feta, to po prostu petarda !
Na następny strzał poszedł Burger wołowy z ketchupem z buraka, który tez okazał się sztosem, sos majonezowy z rukola i serem mimolete jest czymś niezwykle trafionym.
Wszystko dopełnił deser, czyli foundant czekoladowy z lodami i Okocim jasne pszeniczne !
Za świetna atmosfere dziękuje Pani Karolinie która od początku do końca z uśmiecham na twarzy i chęcią do pracy nas obsługiwała - odpowiadania osoba na odpowiednim miejscu,po prostu polecam :)

Na codzień pracuje na kuchni, dlatego zdaje sobie sprawę ile trzeba włożyć serca oraz pasji w to co się robi,na dzień dzisiejszy ukłony i czapki z głowy dla całego zespołu kucharzy za naprawdę kawał dobrej roboty.

Termin wizyty: czerwiec 2019
1  Dziękujemy, Maticzarny
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: paweł n, Właściciel, Novum BistroOdpowiedź udzielona 3 czerwca 2019

Jest nam ogromnie miło za tak dobre słowa, dokładamy wszelkich starań by goście wychodzili z Novum z uśmiechem na twarzy. Serdecznie dziękujemy za tak obszerną opinię i do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Na pierwszy rzut oka, typowe bistro, metalowe krzesła i stoły z drewnianym wykonczeniem, klimatyczna muzyka, która umila pobyt w letnim ogródku. Już od samego początku, obsługa na bardzo wysokim poziomie przez Panią Karolinę, która po prostu wie co robi. Mule, lenoniada z mango, zupa ryba, i burger 10/10.
Jadam bardzo często "na mieście" w różnych restauracjach, natomiast jeśli chodzi o Novum, to zachwyciło mnie jak na ten pierwszy raz. Czy kolejne wizyty będą rownie udane to się okaże, ale na ten moment polecam każdemu z czystym sumieniem.
Na prawdę udana przygoda, w spokojnym sercu Krakowa. Czapki z głów dla zespołu kucharzy, kelnerów i calego personelu.

Termin wizyty: czerwiec 2019
1  Dziękujemy, Robert P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: paweł n, Właściciel, Novum BistroOdpowiedź udzielona 3 czerwca 2019

Panie Robercie, dziękujemy za słowa uznania. Staramy się dbać o każdy szczegół, dlatego jest nam bardzo miło, że Goście to doceniają! Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie do odwiedzenia Novum!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 maja 2019

Od samego początku restauracji co jakiś czas ją odwiedzam. Nigdy się nie zawiodłam. Wszystko zawsze pięknie podane i skomponowane. Prosto i smacznie !
Szybka i sprawna obsługa, ceny przyzwoite.
Polecam każdemu, parę kroków od rynku, ale dużo spokojniej i nie tak tłoczno.

Termin wizyty: luty 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, Marta M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: paweł n, Właściciel, Novum BistroOdpowiedź udzielona 14 maja 2019

Pani Marto,
Całą załogą dziękujemy za tak miłe słowa, mamy ogromną nadzieję, że odwiedzi nas Pani ponownie :)
Pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Novum Bistro — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 
Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Novum Bistro? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem