Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bardzo dobre jedzenie!”

Ku Ku Taiwanese Food & Bubble tea
Nr 63 wśród 2 105 Restauracje (Kraków)
Zakres cen: 1 USD - 9 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Jedzenie smaczne. Zamówiłem smażony ryż z kurczakiem i nie zawiodłem się. Ceny atrakcyjne. Porcje widoczną na zdjęciu określam jako "w sam raz". Mogę szczerze polecić Ku Ku dla osób chcących spróbować nieco innych smaków niż te spotykane na codzień.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Karol M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KUKUkrakow, Kierownik ds. PR, Ku Ku Taiwanese Food & Bubble teaOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Dziękujemy za miłe słowa i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (312)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język
  • Więcej języków

4 z 8 wśród 312 recenzji

Zrecenzowano 18 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Lokal nie jest z gatunku eleganckich, to po prostu lunchownia. Jedzenie jest jednak przepyszne. Danie szefa - ogromna porcja wołowiny, jarzyn i makaronu w znakomitym bulionie. Bardzo polecam, nie tylko miłośnicy kuchni azjatyckiej będą zadowoleni. Ja swoje danie popiłem piwem Asahi i wyszedłem szczęśliwy, czego i Wam wszystkim życzę.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, AndrzejJ2013
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KUKUkrakow, Kierownik ds. PR, Ku Ku Taiwanese Food & Bubble teaOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019

Bardzo nam miło, że Panu smakowało. Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 sierpnia 2019

Lubię ich specjały zupki. Choć sam płyn nieciekawy jak woda z solą to całokształt i wkładka nadrabia. Miła obsługa.wyluzowana ale pracuje dobrze .twarde siedzenia barowe.wystroj i atmisfera przyjemna.polecam

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, Tastetaste1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KUKUkrakow, Kierownik ds. PR, Ku Ku Taiwanese Food & Bubble teaOdpowiedź udzielona 2 tygodnie(-i) temu

Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Smaczne, szybka obsługa oraz bardzo miła. Jedzenie świetnie wyglada oraz smakuje. Idealne miejsce na obiad w Krakowie.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, michal_ma99
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KUKUkrakow, Kierownik ds. PR, Ku Ku Taiwanese Food & Bubble teaOdpowiedź udzielona 11 sierpnia 2019

Bardzo nam miło, że się Panu pododbało!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Całkiem przyzwoite jedzenie azjatyckie w centrum miasta, które nie jest standardowym "chińczykiem". Ogromny plus za opcje wegetariańskie! Obsługa uczynna i entuzjastyczna - pomylono zamówienie, ale zaraz wszyscy chcieli nastawić sytuację. Bubble tea to dla mnie nowość - wariant z pastą taro smakował, jakbym piła ciasto. Mąż zamówił makaron z kimchi i chwali :)

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Traveler778948
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KUKUkrakow, Kierownik ds. PR, Ku Ku Taiwanese Food & Bubble teaOdpowiedź udzielona 2 tygodnie(-i) temu

Bardzo dziękujemy za recenzję i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Ku Ku Taiwanese Food & Bubble tea — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Ku Ku Taiwanese Food & Bubble tea? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem