Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Urodzinowa kolacja ”
Taj Kraków — recenzja

Taj Kraków
Nr 137 wśród 2 105 Restauracje (Kraków)
Zakres cen: 4 USD - 12 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 8 września 2019 z urządzeń przenośnych

Ostatnio byłam z przyjaciółkom z okazji jej urodzin w Taju. Pierwszy raz wtedy odwiedziłam tą restauracje. Jedzenie przepyszne, najlepszy pad thai w moim życiu. Było czuć świeżość produktów i autentyczne tajskie smaki. Bardzo polecam to miejsce na wypady ze znajomymi czy spotkania rodzinne
P.S pod koniec kolacji kelner usłyszał o urodzinach i podarował mojej przyjaciółce deser Mango. Pycha!!!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, mikimysza
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jedling M, Public Relations Manager, Taj KrakówOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu

Dziękujemy bardzo i cieszymy się, że spędziły Panie u nas wspaniałe urodziny!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (205)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

11 z 15 wśród 205 recenzji

Zrecenzowano 18 sierpnia 2019

Była to pierwsza moja wizyta w Taj Kraków i na pewno nie ostatnia. Po wejściu zostaliśmy powitani przegryzka z pysznym sosem, obsługa była przemiła i bardzo pomocna a wystrój klimatyczny. Warto zwrócić uwagę na piękne obrazy na ścianach, naprawdę przykuwają wzrok. Jako przystawkę zamówiłam szaszłyki z kurczaka, zostały podane z surówka i dwoma sosami. I była to najlepsza przystawka jaka w życiu jadłam. Mięso było mięciutkie, sosy bardzo wyraziste i idealnie dopelnialy smak szaszłyka. Jako danie główne zamówiłam Pad Thai Kai, czyli ponownie danie z kurczakiem, natomiast mój chłopak wołowine z sosem czosnkowym. Obydwoje byliśmy bardzo zadowoleni. Pad Thai najlepsze jakie jadłam, szkoda że nie byłam w stanie go skończyć po sycącej przystawce. Natomiast wołowina była mieciutka i idealnie doprawiona. Wyszliśmy niezwykle usatysfakcjonowani i z pełnymi brzuchami. Na deser niestety nie starczyło miejsca, ale na pewno jeszcze wrócimy skosztować tajskich słodkości.
No i lemoniada. Pyszna. Ciekawe połączenie smaków (wzięłam trawę cytrynowa z mango chili).
Polecam Taj wszystkim spragnionym porządnej kuchni, miłej atmosfery i nowych ciekawych smaków.
Do tego, po zarezerwowaniu stolika przez aplikację Finebite, zapłaciliśmy tylko 50% ceny.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Eliza H
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jedling M, Public Relations Manager, Taj KrakówOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Dziękujemy bardzo i zapraszamy serdecznie na deser i inne dania z karty! Pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo smaczne jedzenie, jedynie porcje lekko małe. Pad thai wyśmienity lecz zupa tom yum do poprawki.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Vinelover545
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jedling M, Public Relations Manager, Taj KrakówOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Dziękujemy za opinię! Wszystkie uwagi są dla nas bardzo cenne i dzięki nim możemy wciąż się doskonalić. Jednak jeśli chodzi o zupę, to mamy za mało szczegółów, żeby wiedzieć co było nie tak. Zachęcamy do rozmowy z naszymi menadżerami, którzy zawsze są obecni w restauracji i mogą reagować natychmiast. Mimo wszystko, mamy nadzieję, że następnym razem zasłużymy na 5*. Pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 sierpnia 2019

Jedzie bardzo smaczne, duża porcja adekwatna do ceny, kulturalna obsługa i przyjemna atmosfera. Z pewnością wrócę i polecam zajrzeć każdemu.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 636gabrysia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jedling M, Public Relations Manager, Taj KrakówOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Dziękujemy bardzo!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 sierpnia 2019

Po prostu przepyszne :) zamówiliśmy żółte curry i kurczaka z warzywami z woka - oba dania były fantastyczne :) Dodatkowym plusem jest fakt, że można wejść z pieskiem :) Zdecydowanie polecam i na pewno wrócę!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Agnieszka F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jedling M, Public Relations Manager, Taj KrakówOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Dziękujemy bardzo i zapraszamy serdecznie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Taj Kraków — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Kraków, Małopolskie
 
Kraków, Małopolskie
 
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Taj Kraków? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem