Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Kraków
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (494)
Filtruj recenzje
494 wyniki
Oceny podróżnych
424
55
10
3
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
424
55
10
3
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 494 recenzji
Zrecenzowano: 31 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo fajny hotel, super profesjonalna obsługa na recepcji i przemiłe osoby przy obsłudze śniadania. Poleci na przez Panią kanapki z serem korycińskim i żurawiną - super! (Na zdjeciu).
Jestem tu drugi raz i nadal uważam, że to jeden z najlepszych hoteli w jakich byłam.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, Aleksandra P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IwonaBucior, Kierownik, PURO Kraków KazimierzOdpowiedź udzielona 1 sierpnia 2019

Witam Pani Aleksandro P,
Dziękujemy za tak miły komentarz na temat naszego Hotelu oraz obsługi.
Zależy nam na tym, aby każdy gość mógł poczuć się u nas wyjątkowo i dlatego bardzo
cieszymy się, że udało nam się spełnić wszelkie oczekiwania.
Zapraszamy ponownie!
Pozdrawiam,
Iwona

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 lipca 2019

Nasza podroz szlakiem Puro sie zakonczyla wlasnie w Krakowie na Kazimerzu
Jednym slowem Rewelacja w 200 procentach
Naszym skromnym zdaniem oceniajac dotychczas odwiedzone punkty w Polsce dajemy Wam Pierwsze Miejsce
Ogromnie dzuekujemy za slodka Niespodzianke ze strony Pan z Recepcji - Pani Katarzynie i jej Kolezance .Oczywiscie Wielki Szacun wobec Pana Kierownika Baru - kompetencja kosmiczna w znajomosci branzy trunkowej.
Wiele slodyczy i pozytywnego zakrecenia na przyszlosc sla Marcel i Andrzej
Na pewno w przyszlosci pojawimy sie u Was z naszymi Kobietami ktore czekaja na nas w domu zazdroszczac wrazen z pobytu u Was

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Andrzej S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IwonaBucior, Kierownik, PURO Kraków KazimierzOdpowiedź udzielona 17 lipca 2019

Szanowny Panie Andrzeju,
Serdecznie dziękuję za tak miłe słowa, cieszymy się, że spełniliśmy wszelkie oczekiwania
i zostaliśmy wysoko ocenieni.
Miło, że planujecie Państwo powrót do nas. Dodam tylko, że w naszym hotelu znajduje się również SPA,
w którym można przyjemnie spędzić czas ze swoją drugą połową ;)
Pozdrawiam i do zobaczenia,
Iwona

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Umiejscowienie hotelu, sniadania i całe otoczenie 5 z plusem.
Sprawy dotyczace rezerwacji pobytu bezposrednio z hotelem pozostawiaja wiele do życzenia...
Polecam rezerwacje przez portale... np booking... zeby zaoszczedzic czasu i zminimalizowac niedomówien dotyczacych ceny za poszczególne dni...

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, Tomasz Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IwonaBucior, Kierownik, PURO Kraków KazimierzOdpowiedź udzielona 25 czerwca 2019

Witam Panie Tomaszu,
Dziękujemy za przesłaną opinię.
Wszelkie uwagi są dla nas bardzo ważne, ponieważ chcemy wyeliminować
ewentualne niedociągnięcia, aby nasz serwis był na najwyższym poziomie.
Uprzejmie proszę o kontakt bezpośrednio ze mną na e-mail: iwona.bucior@purohotel.pl
abym mogła dowiedzieć się na czym dokładnie polegał problem i mieć pewność, że w przyszłości
się to nie powtórzy.
Pozdrawiam,
Iwona

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Świetny butikowy hotel wpisany w okoliczne nieruchomości. Nie wyróżnia się znacznie od zewnątrz od otoczenia. W środku dobrze urządzony jak na puro przystało z loftowym charakterem. W pokojach wszystko co niezbedne - sterowane tabletem. Do tego dobre śniadania i urokliwe dziedzińce.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, Pawel R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Joanna D, Manager, PURO Kraków KazimierzOdpowiedź udzielona 18 czerwca 2019

Drogi Pawle,

Bardzo dziękujemy za pozytywną ocenę. Jest nam bardzo miło, że nasz obiekt spełnił Twoje oczekiwania. Jesteśmy szczególnie dumni z naszego ogrodu i patio, gdzie goście mogą się zrelaksować zwłaszcza przy tak pięknej pogodzie jaką mamy teraz w Krakowie. Będzie nam bardzo miło gościć Cię ponownie. Serdecznie zapraszamy!
Pozdrawiam

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Fantastyczna lokalizacja na Krakowskim Kazimierzu.
Nowoczesne pokoje urządzone w super nowoczesnym stylu.
Wygodne łóżka
Polecam każdemu, kto lubi nowoczesne wnętrza w ciekawym klimacie.
Będziemy tu wracać często

Termin pobytu: sierpień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, radekrocinski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KamilaWodczynska, Kierownik, PURO Kraków KazimierzOdpowiedź udzielona 5 czerwca 2019

Szanowny radekrocinski,
Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu należał do udanych. Miło, że nowoczesne wnętrza
oraz wygodne łóżka urzekły Was tak bardzo, iż możemy liczyć na częstsze odwiedziny.
Dziękujemy za pozytywną opinię i do zobaczenia kolejnym razem.
Pozdrawiam,
Iwona

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji