Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Kraków
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Polska kuchnia w nowoczesnym i pysznym wydaniu”
Restauracja Art — recenzja

Restauracja Art
Nr 6 wśród 2 178 Restauracje (Kraków)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 75 USD - 270 USD
Opis: Art Restauracja to nowoczesne spojrzenie na kuchnię polską. Produkty najwyższej jakości od lokalnych dostawców, a także zmieniająca się wraz z porami roku karta dań. Twórcze i nowatorskie pomysły naszych Szefów Kuchni wykorzystujących różnorodne techniki oraz sposoby przygotowania posiłków sprawiają, że odkryją Państwo znakomitą polską kuchnię na nowo.
Informacje o restauracji
Opis: Art Restauracja to nowoczesne spojrzenie na kuchnię polską. Produkty najwyższej jakości od lokalnych dostawców, a także zmieniająca się wraz z porami roku karta dań. Twórcze i nowatorskie pomysły naszych Szefów Kuchni wykorzystujących różnorodne techniki oraz sposoby przygotowania posiłków sprawiają, że odkryją Państwo znakomitą polską kuchnię na nowo.
Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu z urządzeń przenośnych

Zazwyczaj, gdy coś tutaj piszę, to oznacza, że miejsce które odwiedziłam zrobiło na mnie na prawdę duże wrażenie.
Tatar z sarny z lodami musztardowymi i cudownym demi glace z gorczycą, a także troć na prawdę sprawiły radość memu podniebieniu. Dawno nie jadłam tak cudownej ryby! Z pewnością zasługą tego smaku było przygotowanie jej metodą sous-vide, co w połączeniu z koperkowym kopytkami i chipsem z pietruszki dało na prawdę spektakularny efekt. Pychota !
Dziękujemy również za super miłą i profesjonalną obsługę Pana Kuby, który wyjaśnił każdy niuans pojawiających się dań. Całość dopełniło piękne wnętrze, na wyjątkowej ulicy. Wrócę na pewno. Polecam!

Termin wizyty: styczeń 2020
1  Dziękujemy, WeronikaLubas
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Natalia S, Guest Relation Specialist, Restauracja ArtOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu

Bardzo dziękujemy za te miłe słowa uznania. Cieszymy się, że pod każdym względem mogliśmy sprostać oczekiwaniom i dostarczyć niezapomnianych wrażeń smakowych. Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (823)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 823 recenzji

Zrecenzowano 4 stycznia 2020 z urządzeń przenośnych

Jedna z najlepszych restauracji, nie tylko w Krakowie, ale i w Polsce. Uczta dla wszystkich zmysłów. Jedzenie było niesamowite a atmosfera cudowna. Pan Karol przez cały wieczór dbał oto, abyśmy wyjątkowo spędzili kolację. Na pewno będziemy wracać!

Termin wizyty: styczeń 2020
1  Dziękujemy, 447elak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Natalia S, Guest Relation Specialist, Restauracja ArtOdpowiedź udzielona 7 stycznia 2020

Bardzo dziękujemy za te wyjątkowe słowa. Jest nam niezmiernie miło, że wieczór w naszej restauracji okazał się wyjątkowy i obfitował w kulinarne doznania. Satysfakcja naszych Gości to dla nas największa nagroda.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 stycznia 2020 z urządzeń przenośnych

Zdecydowanie najlepsza restauracja w Krakowie z wyjątkowym jedzeniem i atmosferą. Prawdziwy fine dining i super wine paring. Obsługa na absolutnie najwyższym poziomie (brawa dla Pana Karola, który przez cały wieczór wywiązywał się ze swoich obowiązków wzorowo). Na pewno ponownie wrócimy!

Termin wizyty: styczeń 2020
1  Dziękujemy, grzegorzs748
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Natalia S, Guest Relation Specialist, Restauracja ArtOdpowiedź udzielona 7 stycznia 2020

Bardzo dziękujemy za tę miłą recenzję. Cieszymy się, że mogliśmy sprostać oczekiwaniom i pozytywnie zaskoczyć, także wzorową obsługą. Bardzo nam miło, że pobyt w naszej restauracji zostawił tak wiele pozytywnych wrażeń. Zapraszamy ponownie w niedalekiej przyszłości.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 stycznia 2020

Restauracja Art powiększyła się o spektakularne wnętrza na 1 pietrze, wychodzące na ulice Kanoniczną. Historyczny wystrój świeżo odrestaurowanych pomieszczeń powoduje iż doznania kulinarne jeszcze głębiej wpadają w pamięć. Bardzo smaczne menu, świetna oprawa kulinarno sceniczna. Wszystko na najwyższym światowym poziomie. Kulturalny i pomocny serwis. Wspaniały wieczór. Gorąco polecam Robert Ornatowski

Termin wizyty: styczeń 2020
1  Dziękujemy, Hampton57
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Natalia S, Guest Relation Specialist, Restauracja ArtOdpowiedź udzielona 2 stycznia 2020

Bardzo dziękujemy za tę bardzo miłą recenzję. Nieustannie się rozwijamy i chcemy oferować naszym Gościom najlepsze wrażenia z pobytu w naszej restauracji. Cenimy profesjonalizm, ale także miłą atmosferę - z powodzeniem łączymy tradycję z nowoczesnością, czego potwierdzeniem jest satysfakcja i zadowolenie naszych Gości.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 grudnia 2019 z urządzeń przenośnych

Kilka dni temu byłam na kolacji biznesowej - posiłki serwowane przez młodego kelnera były b smaczne - zamówiliśmy menu 7 daniowe - obsługa szła sprawnie. Pod koniec kolacji, gdy przyszło do uregulowania rachunku w piwnicy gdzie nie było zasięgu internetu i terminal nie działał, młody pan kelner w nieuprzejmy sposób zażądał aby wyjsć z nim na gore i tam zapłacić - dodając ze jest zmęczony i nie bedzie do nas biegał góra/ dół. Tym komentarzem pozostawił spory niesmak ..... zatem zachęcam osobę nadzorująca prace kelnerów , aby zwrocila uwagę na kulturę osobista i profesjonalizm swoich pracowników ! Dobry nastrój w jednym momencie sie ulotnił tym jednym niewłaściwym komentarzem młodego człowieka .

Termin wizyty: grudzień 2019
Dziękujemy, 668patrycjao
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Natalia S, Guest Relation Specialist, Restauracja ArtOdpowiedź udzielona 8 stycznia 2020

Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację i niestosowną uwagę kelnera, która nie powinna mieć miejsca w naszej restauracji. Zwrócimy jeszcze większą uwagę na szkolenie personelu, ponieważ chcemy, aby w każdym momencie pobytu w restauracji nasi Goście mogli czuć pełen komfort.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Art — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Kraków, Małopolskie
 
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Art? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem