Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (62)
Filtruj recenzje
62 wyniki
Oceny podróżnych
24
23
9
5
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
24
23
9
5
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 62 recenzji
Zrecenzowano: 23 czerwca 2019

Byliśmy z żoną na konferencji, która odbywała się w centrum kongresowym ICE. Lokalizacja hotelu rewelacyjna do ICE 5 min spacerkiem, do centrum 20 min. Cena niska w stosunku do oferowanej jakości usług. Pokoje skromne, czyściutkie, śniadania niezłe. Polecam.

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Michas1951
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Małgorzata M, General Manager, B&B Hotel Kraków CentrumOdpowiedź udzielona 18 lipca 2019

Szanowni Państwo,
Dziękuję za pozostawioną opinię. Jest nam niezmiernie miło, że pobyt w naszym hotelu spotkał się z Państwa pozytywną oceną. Zapraszam do kolejnych wizyt! Pozdrawiam i życzę dobrego dnia,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 czerwca 2019

Bardzo dobry stosunek jakości do ceny oraz location, location, location. Pokoje skromne ale komfortowe, jak w przypadku tej sieci idealny hotel na 1 - maksymalnie 3 noce.

· Pokoje mogłyby być lepiej sprzątane, to nie znaczy że było brudno ale zauważyłem pewne niedociągnięcia. Śniadanie bardzo w porządku, uwaga co do 'soku pomarańczowego' jest taka, że nie nadawał się do spożycia, na szczęście obok kiosk w którym można kupić sok w butelce od znanego producenta. Stoły w jadalni powinny być zdecydowanie częściej wycierane przez obsługę, niestety inni goście nie potrafią po sobie zostawić porządku.

Wskazówka dotycząca pokoi: pokoje od 'podwórka' są cichsze niż te od Monte Casino.
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, JGut
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Małgorzata M, Dyrektor generalny, B&B Hotel Kraków CentrumOdpowiedź udzielona 11 czerwca 2019

Szanowny Gościu,

Serdecznie dziękujemy za czas poświęcony na napisanie podsumowania pobytu.
Każdą opinię traktujemy z najwyższą powagą, dołożymy więc starań aby przy kolejnej Państwa wizycie byli Państwo w pełni zadowoleni z oferowanej przez nas jakości.

Życzę dobrego dnia i zapraszam ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Dobra lokalizacja,przyzwoite warunki i ceny jak na CEsarsko-Królewskie Miasto Krakow.Sniadanie ok,parking z atrakcjami.Głowny atut to dobra lokalizacja blisko ICE i przystanku autobusowi-tramwajowego .Moze być.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 336rafa_s
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Małgorzata M, General Manager, B&B Hotel Kraków CentrumOdpowiedź udzielona 3 czerwca 2019

Szanowny Panie Rafale,
Dziękuję za recenzję. Jest nam bardzo miło, że obdarzyliście Państwo nasz hotel zaufaniem. Mam nadzieję, że jeszcze nie raz będziemy mieli zaszczyt gościć Państwa w naszych progach. Pozdrawiam.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Uczestniczyłem w konferencji w centrum kongresowym ICE, wiec lokalizacja na przeciwko, również spacer do centrum to żaden problem. Śniadania bardzo dobre, obsługa w porządku, natomiast parking zdecydowanie zbyt mały

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, sikor-waw-pl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Małgorzata M, Manager, B&B Hotel Kraków CentrumOdpowiedź udzielona 15 lutego 2019

Szanowny Gościu,

Serdecznie dziękujemy za poświęcony, na podsumowanie pobytu, czas.
Pozytywne opinie naszych Gości (czy to dotyczące śniadania, czy personelu) są dla nas niezwykle motywujące do dalszej pracy i doskonalenia usług. Wdzięczna jestem również za spostrzeżenie dotyczące parkingu.

Mam nadzieję, że będziemy mieli okazję gościć Pana w niedalekiej przyszłości.
Pozdrawiam serdecznie i życzę dobrego dnia.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 listopada 2018

Czysto, pokoje dobrze wyciszone, bardzo wygodne łóżka i dobre śniadania. Blisko do centrum. Jedyny minus to dosyć karkołomny wjazd do podziemnego parkingu (mała winda) ale dla dobrego kierowcy nie stanowi problemu. Jak na B&B to bardzo fajny hotel.

Termin pobytu: listopad 2018
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Maciek M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Małgorzata M, Manager, B&B Hotel Kraków CentrumOdpowiedź udzielona 15 lutego 2019

Witam serdecznie,
Dziękuję za Pana opinię. Jest nam niezmiernie miło, że pobyt w naszym hotelu spotkał się z pozytywną oceną, mimo uwagi dotyczącej parkingu. Zapraszam do kolejnych wizyt! Pozdrawiam.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji