Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: Zamknięte
Wyróżnione recenzje
Polecam

Trzy piętra, a na każdym fajna atmosfera i dobra muzyka. Warto dodać to miejsce na trasie... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019
Nika_S1977
Idealne miejsce na dobrą zabawę

W klubie nie spotkamy dzieci, bo klub jak sama nazwa sugeruje jest dla osób powyżej 30 roku życia... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 3 kwietnia 2019
Benjamin D
,
Kraków, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (8)
  
Recenzje (8)
Filtruj recenzje
8 wyniki
Oceny podróżnych
4
1
1
0
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
4
1
1
0
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 8 recenzji
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Trzy piętra, a na każdym fajna atmosfera i dobra muzyka. Warto dodać to miejsce na trasie krakowskich klubów.

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2019
Dziękujemy, Nika_S1977
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 lipca 2019

Zdecydowanie nie polecam tego klubu! Przede wszystkim ze względu na ochronę, brak słów żeby opisać zachowanie tych babskich bokserów! Samo dno! Lepiej iść do klubu o wyższym poziomie, przynajmniej tam nie ma miejsca dla wieśniaków.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Aniaania89
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 kwietnia 2019

W klubie nie spotkamy dzieci, bo klub jak sama nazwa sugeruje jest dla osób powyżej 30 roku życia ale z selekcją +25 lat, 4 piętra a na każdym zupełnie inny styl muzyczny, bar to tylko jedne z licznych atutów miejsca. Dla mnie osobiście dużym plusem są klienci, którzy w porównaniu do innych klubów są tak jakby normalniejsi - jest ogólna kultura, uprzejmości i zdecydowana większość osób jest dla siebie serdeczna. Śmiało polecam!

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
2  Dziękujemy, Benjamin D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 marca 2019

Świetne miejsce z podwyższoną średnia wieku, więc można bawić się naprawdę świetnie! parę poziomów z różną muzyką
super miejsce

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
1  Dziękujemy, olepomole
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 stycznia 2019

Miałem okazję być w tym pseudo klubie. Przede wszystkim ochrona totalnie nie nadaje sie do tej pracy. Zero szacunku do klientów, traktowanie każdego z pogardą. Zdecydowanie nie polecam!

Termin skorzystania z atrakcji: grudzień 2018
10  Dziękujemy, Dawid N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji