Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (157)
Filtruj recenzje
157 wyniki
Oceny podróżnych
61
54
31
4
7
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
61
54
31
4
7
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 157 recenzji
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019

Nowoczesny design, czysto i wygodnie. Hotel w pobliżu Starego Miasta i Dworca Głównego w Krakowie. Wszędzie blisko, obsługa bardzo miła. Kłopoty z zasięgiem wifi na najwyższym pietrze, ale poza tym rewelacja. Miły gest- wino i krówki w prezencie w podziękowaniu za pobyt . Wygodne łóżko z oddychającą pościelą. Parking ogrodzony-dodatkowo płatny 50zł/dzień.

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam apartament deluxe- pełen okien, z widokiem na drzewa . Bardzo intymny i cichy.
Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, ksucho609608
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelCorner, Kierownik recepcji, Corner HotelOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2019

Szanowni Państwo,
dziękujemy bardzo za pozytywną opinię.
Jest nam niezmiernie miło, że docenili Państwo walory naszego obiektu. Dokładamy wszelkich starań aby nasi Goście czuli się w naszym Hotelu komfortowo.
Zapraszamy serdecznie do skorzystania z usług naszego Hotelu w przyszłości.
Pozdrawiam
Elżbieta

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel spełnia wszystkie oczekiwania. Czysty, wygodny pokój. Rewelacyjne śniadanie - duże urozmaicenie. Blisko centrum (na piechotę ok. 15 minut spacerowym krokiem), a jednocześnie cicho. Można przyjechać z psem, co dla nas było bardzo ważne. Na pewno zatrzymamy się tam przy kolejnej wizycie w Krakowie. Polecam wszystkim.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Magdalena C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelCorner, Kierownik recepcji, Corner HotelOdpowiedź udzielona 2 sierpnia 2019

Szanowna Pani Magdaleno,
Dziękujemy bardzo za tak miłą opinię. Cieszymy się że udał się Państwa pobyt w Naszym Hotelu! Zawsze dokładamy wszelkich starań aby nasi Goście czuli się komfortowo.
Zapraszamy serdecznie do skorzystania z usług naszego Hotelu w przyszłości.
Pozdrawiam,
Elżbieta

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lipca 2019

Zabrakło dobrej komunikacji przy rezerwacji z miejscem parkingowym. Brak było informacji o tym, że miejsc postojowych może zabraknąć i wówczas parkowanie na parkingu publicznym. To był czynnik decydujący o tym, że zdecydowaliśmy się na ten hotel. Gdybyśmy wiedzieli, że parkingu dla nas nie starczy, rezerwację dokonalibyśmy gdzie indziej.
Brak też informacji, że niektóre okna wychodzą na zielone patio, gdzie wieczorami ktoś nieco głośniej się zachowywał. To wszystko niosło do pokoju, co spowodowało, że trzeba było zamknąć okno.
Ogólnie polecam na max 2 noce. Więcej byśmy nie dali rady.

Wskazówka dotycząca pokoi: mały z aneksem kuchennym (12m2).
Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, mzawis342787
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelCorner, Kierownik recepcji, Corner HotelOdpowiedź udzielona 30 lipca 2019

Szanowni Państwo,
bardzo dziękuje za podzielenie się z nami opinią o Państwa pobycie. Jest nam niezmiernie miło, że docenili Państwo walory naszego obiektu. Jednakże przykro mi słyszeć, że z powodu braku dostępnego hotelowego miejsca parkingowego oraz hałasu z zewnątrz nie zapewniliśmy Państwu pełnego komfortu i wypoczynku. Niemniej jednak będzie nam niezmiernie miło ponownie gościć Państwa w naszym Hotelu.
Pozdrawiam serdecznie,
Elżbieta

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 czerwca 2019

Po długim namyśle, rozważeniu wszystkich za i przeciw, nie pozostaje mi nic innego jak tylko przyznać i potwierdzić z całą stanowczością w 200 wymaganych przez aplikację znakach, że Corner Hotel jest OK

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Wander37699783332
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelCorner, Kierownik recepcji, Corner HotelOdpowiedź udzielona 3 lipca 2019

Szanowni Państwo,
dziękujemy bardzo za Państwa opinię.
Jest nam niezmiernie miło, że docenili Państwo walory naszego obiektu. Dokładamy wszelkich starań aby nasi Goście czuli się w naszym Hotelu komfortowo.
Zapraszamy serdecznie do skorzystania z usług naszego Hotelu w przyszłości.
Pozdrawiam serdecznie,
Elżbieta

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 maja 2019

Wszystko wspaniale, moge tylko goraco polecic Hotel Corner. Doskonale polozenie, smaczne sniadanie, ktore bylo ladnie zaprezentowane. Pokoj, czysty, swiezo malowany, meble nowe. Polecam, goraco polecam!!!

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż w pojedynkę
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, irenagm
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelCorner, Kierownik recepcji, Corner HotelOdpowiedź udzielona 6 maja 2019

Szanowna Pani Ireno,
Bardzo dziękujemy za Pani opinie.
Jest nam niezmiernie miło, że docenił Pani walory naszego obiektu. Dokładamy wszelkich starań aby nasi Goście czuli się komfortowo i bezpiecznie.
Zapraszamy serdecznie do skorzystania z usług naszego Hotelu w przyszłości.
Pozdrawiam serdecznie,
Elżbieta Klimas, Kierownik recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji