Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prawdziwa włoska kuchnia”

Ristorante Sant'Antioco
Nr 53 wśród 2 105 Restauracje (Kraków)
Zakres cen: 11 USD - 39 USD
Okolica: Kazimierz
Informacje o restauracji
Okolica: Kazimierz
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Na wejściu zostaliśmy miło przywitany przez prawdziwego Włocha. Zdecydowaliśmy się na dania dnia, makaron z owocami morza oraz stek z tuńczyka. Wszystko było świeże i idealnie przyrządzone.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, jerzy0077
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ProprietarioItaliano, Proprietario, Ristorante Sant'AntiocoOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Dziękuję bardzo! Zapraszamy ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 142)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

22 z 26 wśród 1 142 recenzji

Zrecenzowano 20 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Po raz kolejny wybrałam się do Sant'Antico i jak zwykle się nie zawiodłam. Tym razem postawiłam na ryby. Na przystawkę zjadłam sashimi,a jako danie główne culurgiones allo sveglio czyli czarne pierożki nadziewane owocami morza. Wszystko było pyszne. Już myślę co zjem następnym razem :)

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Opola
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ProprietarioItaliano, Proprietario, Ristorante Sant'AntiocoOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019

Dziękuję bardzo! Zapraszamy ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jedzenie bardzo smaczne, obsługa pomocna i uprzejma, przyjemne wnętrze, sympatyczny Włoch.
Cena jednak przegięta o min 30%. Za te pieniądze można zjeść w Krakowie więcej i lepiej.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, radek0
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ProprietarioItaliano, Proprietario, Ristorante Sant'AntiocoOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019

Szanowny Panie, napisałes recenzje wszedzie w internecie ale kiedy byłes w naszej resturacji nie powiedziałeś nam ani słowa. Jakie masz profesjonalne umiejętności do oceny naszych cen? Jestes właścicielem a może partnerem biznesowym w jednej z restauracji w Krakowie? Naszym zdaniem nie można porównywać cen resturacji pracujących na lokalnych produktach z naszymi cenami ponieważ wiekszość produktów sprowadzamy bezpośrednio z Sardynii, z regionu zwanego Blue Zone który otrzymał najwyższe światowe wyróżnienia za jakoś produktów spożywczych. Weźmy też dla porównania prosty przykład: czy za bilet klasie biznes i economii płacisz te same pieniądze mimo że cały czas jest to ten sam samolot?

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 sierpnia 2019

Może ciężko o kolację z widokiem jako, że restauracja usytuowana jest w piwnicy. Ale już od pierwszego kęsa nie pożałujecie, że tam trafiliście. Doskonały smak, jedne z najpyszniejszych dań kuchni śródziemnomorskiej jakie miałam okazję jeść w swoim życiu.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, emotionalhole
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ProprietarioItaliano, Proprietario, Ristorante Sant'AntiocoOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019

Dziękujemy bardzo za wspaniałą recenzję! Zapraszamy ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 sierpnia 2019

Obsługa na bardzo wysokim poziomie, jedzenie pięknie podane i dobre. Brakowało mi jednak tej głębi smaku, tej duszy smakowej, której nie było, smak taki troche nijaki a ceny bardzo wysokie.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Dreamer568078
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ProprietarioItaliano, Proprietario, Ristorante Sant'AntiocoOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019

Oferujemy autentyczne, gastronomiczne doświadczenie zarówno tradycyjnej jak i innowacyjnej kuchni Sardyńskiej, czyli jednej z najbardziej słynnych „Szczęśliwych Błękitnych Stref” ("Blue Zone") na świecie. Jest to miejsce, w którym także dzięki jedzeniu, długość życia z łatwością osiąga 100 lat. Ostrożnie i profesjonalnie gotujemy, używając składników importowanych z tego miejsca. Wysoką jakość produktów potwierdzają liczne nagrody, zdobyte w słynnych międzynarodowych konkursach w owej dziedzinie. Wszystkie te czynniki mają wpływ na ceny - są one proporcjalne do tego, co oferujemy. Zapraszamy ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Ristorante Sant'Antioco — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Ristorante Sant'Antioco? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem