Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 12:00 - 23:30
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Świetny wypad i ciekawa historia

Nigdy nie sądziłem że wódka ma taką historię. Razem ze znajomymi spędziliśmy świetnie wieczór w... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 10 grudnia 2019
Chef1312
,
Kraków, Polska
Fantastycznie spędzony czas

Dzięki Klaudii, która była nasza przewodniczką, spędziliśmy bardzo miło wieczór. Dodatkowo... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 5 grudnia 2019
Marcin S
Przeczytaj wszystkie recenzje (350)
  
Recenzje (350)
Filtruj recenzje
350 wyniki
Oceny podróżnych
344
5
1
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
344
5
1
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
7 z 12 wśród 350 recenzji
Zrecenzowano: 9 lipca 2019

Świetna sprawa na wieczór kawalerski. Podczas spotkania, poza degustacją
różnych rodzajów wódki, zapewnione przekąski. Prowadzący przedstawia ciekawostki o każdym spożywanym trunku. Polecam!

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Krzysztof B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 lipca 2019

Świetnie zorganizowany wypad na miasto w ramach Vodka Tour, duża widza prowadzącego połączona z humorem oraz duża dawka smaków :)

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, bartlomiejc247
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 listopada 2018

Taste Vodka to świetna propozycja dla osób, które chcą poznać zarówno klimat nocnego krakowskiego życia jak i spróbować wyszukanych smaków alkoholi. Urocza przewodniczka Monika zadbała o każdy detal wieczoru i zapewniła świetną zabawę! :)
Gorąco polecam!

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2018
Dziękujemy, Nefi92
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Garion B, Manager, Taste VodkaOdpowiedź udzielona 23 listopada 2018

Dziękujemy bardzo! Monika jest najlepsze :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 stycznia 2018 z urządzeń przenośnych

Świetni prowadzący, dobrze zaplanowane spotkanie, dużo śmiechu. Polecam wszystkim, którzy chcieliby dowiedzieć się czegoś więcej o wódce - nie tylko dla turystów.

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2018
2  Dziękujemy, Maciek M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 20 lutego 2020

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji