Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bardzo dobrze spędzony czas”
Boccanera — recenzja

Boccanera
Nr 70 wśród 2 105 Restauracje (Kraków)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 6 USD - 17 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 14 września 2019 z urządzeń przenośnych

Przyszliśmy w 5 osób na kolację i wybranie Boccanery był strzałem w dziesiątkę! Dobra, miła obsługa, jedzenie przepyszne (kolega wyłączył się z rozmowy, gdyż przeżywał uniesienie kulinarne w czasie jedzenia diavoli). Duży wybór dań i napojów.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, aalvaro11
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mshgboccanera, Manager, BoccaneraOdpowiedź udzielona 5 tygodnie(-i) temu

Szanowny Panie,

bardzo się cieszymy, że spędzili Państwo u nas miło czas. Dziękujemy za docenienie naszych dań oraz obsługi. Zapraszamy ponownie!

Pozdrawiam serdecznie,
Katarzyna Nowak
Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (510)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

6 z 10 wśród 510 recenzji

Zrecenzowano 13 września 2019 z urządzeń przenośnych

Pyszne jedzenie, świetny wystrój i klimat, miła i szybka obsługa. Bardzo polecam krem z langustynek oraz desery!!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, janekk830
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mshgboccanera, Manager, BoccaneraOdpowiedź udzielona 5 tygodnie(-i) temu

Szanowny Panie,

bardzo dziękujmy za czas poświęcony na pozostawienie opinii. Niezmiernie nam miło, że dania, wystrój i obsługa spełniły Pana oczekiwania!
Mamy nadzieję, na ponowną wizytę.

Pozdrawiam serdecznie,
Katarzyna Nowak
Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 września 2019

Pyszne zupy, pyszne steki. Może trochę wygórowane ceny ale jest ok. Wystrój knajpy na 5 +, obsłga 5+, smak 6

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, kiki1ana
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mshgboccanera, Kierownik, BoccaneraOdpowiedź udzielona 12 września 2019

Szanowna kiki1ana,

przede wszystkim chcielibyśmy podziękować za umieszczenie opinii na portalu Trip Advisor. Jest nam niezmiernie miło, iż potrawy jakie serwujemy, a także serwis w pełni spełniły Państwa oczekiwania. Mamy nadzieję na ponowną Państwa wizytę na którą serdecznie zapraszamy.

Pozdrawiam serdecznie
Wiktoria Bezgan

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wyśmienita pizza jak pójdziesz to nie pożałujesz będziesz wracać z miłą chęcią do tego miejsca nawet specjalne zamówienie, pizza capriciosa bez pieczarek, przepyszna klient zadowolony reszta dań zarówno smaczna i bardzo miła obsługa.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, JoannaP3843
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BoccaneraMSHG, Kierownik, BoccaneraOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Joanna, dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie :) Pozdrawiam serdecznie, Karolina Owsianka

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 sierpnia 2019

Jedna z najlepszych krakowskich restauracji! Jedzenie bardzo dobre, pyszne desery (choć mogłyby być większe), kompetentna obsługa. Wrócę jeszcze nie raz!

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, annakk8
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Boccanera M, Manager, BoccaneraOdpowiedź udzielona 8 sierpnia 2019

Dziękujemy bardzo za opinię :) Zapraszamy ponownie

Pozdrawiam serdecznie,
Karolina Owsianka
Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Boccanera — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 
Kraków, Małopolskie
 
Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Boccanera? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem