Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 12:00 - 16:00
Wyróżnione recenzje
Koniecznie

Świetne miejsce za dobrą cenę. Warto zacząć od niego wizytę w Krakowie. Historia w pigułce, ale... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu
astamaMR
,
Warszawa, Polska
z urządzeń przenośnych
Troche o wszystkim

Świetna zabawa. Tylko 15 minut ale naprawdę warto. Krótko i na temat. Nasz przewodnik opowiadał i... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 2 kwietnia 2019
grzelkoo
,
Warszawa, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (119)
  
Recenzje (119)
Filtruj recenzje
119 wyniki
Oceny podróżnych
105
5
6
3
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
105
5
6
3
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 119 recenzji
Zrecenzowano: 11 marca 2019

Bardzo polecam, zwłaszcza, że zupełnie sie tego nie spodziewałem. W miejscu dawnej Cricoteki, super ciekawa prezentacja mappingowa historii Krakowa. Lubię mapping (kto nie lubi?) ale ruchoma prezentacja i do tego ciekawe story - super, zwłaszcza w zimny dzień. :-)

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Wiesław M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 marca 2019

Byliśmy w Krakowie już chyba wszędzie. Zabrałam klasę którą uczę tym razem na Drogę Królewską. Nasz Pokaz był zorganizowany o 9:00 zanim 'Kraków w 15 minut został otwarty' ((dziękujemy obsłudze!). Dzieci obejrzały ten świetny film Leszka Mazana. Myślałam, że dzieci z czwartej klasy będą zbyt niedojrzałe, by obejrzeć taki film. Nic z tych rzeczy. 10-latki wszystko świetnie zrozumiały. Dodatkowo zwiedziliśmy samą salę kinową, w której kiedyś była Cricoteka ( a już myślałam, że tam nic nigdy nie powstanie)

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
1  Dziękujemy, JankaGul
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 marca 2019

Podobało nam się. Właściwie całej klasie. Film był bardzo krótki. Ale dla nas w sam raz. Byliśmy po zwiedzaniu Wawelu i i nic nam się nie chciało. To był odpoczynek. Przez 15 minut oglądaliśmy film o historii Krakowa. Było dużo efektów świetlnych. Żarty były śmieszne o historii Krakowa. Nie wiedziałem, że w Krakowie mieszkała najbogatsza kobieta świata. I że Wisła kiedyś płynęła przez miasto. Były też informacje z historii sportu. O początkach polskiej piłki nożnej, czyli o Wiśle i Cracovii.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, jaxkayx
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 listopada 2018

Dziękuję za zorganizowanie już dwóch spotkań, uczestnicy za każdym razem byli pod dużym wrażeniem, powodzenia

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2018
Dziękujemy, Guide479663
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 września 2018

To był bardzo ciekawy film. Nasza nauczycielka historii wynalazła gdzieś informacje o tym filmie. Było fajnie - dużo informacji, dużo ciekawostek. Kino jest w starym budynku (pięknym)

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2018
Dziękujemy, Meander815616
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji