Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Kraków
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Obiad ze znajomym”
GOGO BURGER — recenzja

GOGO BURGER
Zamów online
Nr 1 wśród 92 Szybkie posiłki (Kraków)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 4 USD - 5 USD
Opis: Czy chcesz najlepszego Burgera w Krakowie? Zapraszamy do nas! Codziennie oferujemy Państwu świeże i pyszne hamburgery, kanapki i sałatki również przepyszne koktajle bez cukru. Zapraszamy serdeczne!
Informacje o restauracji
Opis: Czy chcesz najlepszego Burgera w Krakowie? Zapraszamy do nas! Codziennie oferujemy Państwu świeże i pyszne hamburgery, kanapki i sałatki również przepyszne koktajle bez cukru. Zapraszamy serdeczne!
Zrecenzowano 12 września 2019

Bardzo miła atmosfera. Pani Kelnerka urocza oraz bardzo przyjazna. Burger równie ładny, jak dobry. Polecam!!!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Kinga G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: enciuk, Manager, GOGO BURGEROdpowiedź udzielona 14 września 2019

Baaardzo dziękujemy! Będzie nam zawsze wyjątkowo miło Cię gościć! :) Wspaniale słyszeć, że tak bardzo Ci smakowało. Do zobaczenia wkrótce

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (322)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 324 recenzji

Zrecenzowano 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Burgery w porządku, ale bez szału, w BBQ bardzo mało sosu. Jednak moja słaba ocena wynika z absurdalnego pomysłu dodawania pary jednorazowych gumowych rękawiczek do każdego burgera. W okresie gdzie ciagle mówi się o zanieczyszczaniu środowiska produktami jednorazowego użytku typu plastik czy guma i ich szkodliwości jest to dla mnie absolutnie bezmyślny pomysł. Jestem pewna ze nie jest problemem wytrzeć ręce serwetka jeśli ktoś się zabrudzi. Napój stojący na ladzie (woda z cytryna) również dostaliśmy w plastikowych jednorazowych kubkach.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, badureks
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: enciuk, Manager, GOGO BURGEROdpowiedź udzielona 9 września 2019

Dziękujemy za wizytę i wystawioną opinie. Przykro nam, że nie spełniliśmy Pani oczekiwań, jednak zapraszamy ponownie, być może inna pozycja z menu przypadnie Pani bardziej do gustu :) Jeżeli chodzi o jednorazowe opakowania i rękawiczki- wiemy jak bardzo jest to szkodliwe dla środowiska, aczkolwiek nie jesteśmy w stanie do końca tego zmienić, a chcielibyśmy. Odgórne przepisy sanepidu nas ograniczają. Według przepisów nie możemy używać wielorazowych opakowań z powodu rodzaju lokalu jaki posiadamy, czyli małej gastronomii. Ponadto rękawiczki których używamy są biodegradowalne (może Pani sprawdzić- Abena Nitrile Gloves).Staramy się to małymi kroczkami zmieniać, jak pewnie Pani zauważyła mamy już drewniane sztućce i nie dajemy rurek każdorazowo do picia. My bardzo chcielibyśmy żyć na czystej planecie, której nie grozi żadnego rodzaj katastrofa ekologiczna, aczkolwiek problem leży o wiele głębiej i nasza jedna mała gastronomia niestety nie jest w stanie z tym nic zrobić. Pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 lipca 2019

Mieliśmy w planie zjeść tam pierwszego dnia, tak nam posmakowały burgery, że zmieniliśmy plany odwiedzenia innego lokalu, zeby tu wrocic. Burgery pyszne, swieze, soczyste, genialne mieso i rownie dobra bulka. Frytki rowniez smaczne, a wasz sos jeszcze to ulepsza. Obsluga bardzo mila, a jedzenie bardzo szybko dostarczone. Bedziemy wracac przy kazdej wizycie w Krakowie

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, xmikson
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: enciuk, Manager, GOGO BURGEROdpowiedź udzielona 15 lipca 2019

Dzięki serdeczne za świetną ocenę! :) Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie wkrótce! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Co tu duzo umowic ,Bardzo dobry bugerek !! Dla głodomorów polecam burgera z dodatkowym miesem ! ;)))

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, 483michalr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: enciuk, Manager, GOGO BURGEROdpowiedź udzielona 9 maja 2019

Bardzo się cieszymy, że nasz Burger Ci smakował. Głodomorów i nie tylko zapraszamy ponownie ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 kwietnia 2019

Cieszę się, że jak tylko pomyślę o dobrym burgerze. Nigdy sie nie zawiodę;-) jak zamawiam na miejscu lub na wynos.

Termin wizyty: kwiecień 2019
Dziękujemy, Dagmara H
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: enciuk, Manager, GOGO BURGEROdpowiedź udzielona 9 maja 2019

Dziękujemy za miłe słowa. Zadowolenie naszych klientów jest u nas na pierwszym miejscu. Zapraszamy ponownie! ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

GOGO BURGER — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 
Kraków, Małopolskie
 
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w GOGO BURGER? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem