Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Weekend”
Hotel Kossak — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 9 dodatkowych witryn!
Hotel Kossak
Miejsce nr 22 wśród 260 hoteli w Krakowie
Certyfikat jakości
Kontrybutor: poziom 5
Liczba recenzji: 49
17 recenzje(-i) hoteli
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 19
“Weekend”
Zrecenzowano: 18 lutego 2017 z urządzeń przenośnych

Jednym słowem - REWELACJA! Obsługa bardzo miła, pomocna, uśmiechnięta i profesjonalna. Pokój idealny - wystrój w stonowanych kolorach, widok na Wawel, jedno z wygodniejszych łóżek na jakich spaliśmy, dobrze wyposażony - sejf, miękkie szlafroki, lodowka. Położenie - samo centrum - do rynku blisko, Kazimierz blisko.
Na pewno wrócimy.

Pobyt: lutym 2017, wyjazd we dwoje
Pomocne?
Dziękujemy, Ewelina W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OstiHotele, Kierownik recepcji, Hotel Kossak, 25 lutego 2017
Szanowna Pani Ewelino,

Bardzo dziękujemy za wybór Hotelu Kossak**** na Państwa pobyt w Krakowie.

Jest nam niezmiernie miło słyszeć, że nasz personel okazał się być miły, pomocny i profesjonalny, staramy się świadczyć usługi na najwyższym poziomie i słowa uznania dodają nam motywacji do jeszcze efektywniejszego działania. Dziękujemy równiez za miły komentarz dotyczący pokoju, wiemy jak ważny jest wypoczynek po dniu pełnym zwiedzania dlatego pokoje wyposażyliśmy w materace najwyższej jakości, miło słyszeć się że spełniły one również Państwa oczekiwania. Cieszymy się, że nasza lokalizacja okazała się być dogodna, to prawda że Rynek czy Zamek wawelski oddalmy jest od naszego hotelu tylko o kilka minut drogi pieszo.

Jeszcze raz dziękujemy za tak miły komentarz. Serdecznie zapraszamy do Hotelu Kossak w przyszłości.

Z wyrazami szacunku
Jan Czornij
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję

1 439 recenzje(-i) naszych podróżnych

Oceny podróżnych
    967
    387
    56
    15
    14
Wyświetl recenzje w kategorii:
159
726
46
127
Podsumowanie rankingu
  • Lokalizacja
  • Jakość noclegu
  • Pokoje
  • Obsługa
  • Wartość
  • Czystość
Wskazówki podróżnych pomagają wybrać odpowiedni pokój.   Wskazówki dotyczące pokoi (22)
Data | Ranking
  • Najpierw angielski
  • Najpierw j. duński
  • Najpierw fiński
  • Najpierw francuski
  • Najpierw grecki
  • Najpierw hebrajski
  • Najpierw hiszpański
  • Najpierw niderlandzki
  • Najpierw japoński
  • Koreański najpierw
  • Najpierw niemiecki
  • Najpierw j. norweski
  • Najpierw j. polski
  • Najpierw portugalski
  • Najpierw rosyjski
  • Najpierw j. słowacki
  • Najpierw szwedzki
  • Najpierw j. turecki
  • Najpierw włoski
  • Dowolne
  • Najnowsze polskie
Najpierw j. polski
Ustka, Polska
Kontrybutor: poziom 5
Liczba recenzji: 44
9 recenzje(-i) hoteli
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 12
Zrecenzowano: 4 lutego 2017 z urządzeń przenośnych

Czysto. Wygodne lozka. Wanna i blysk w lazience. Mila obsluga, mini serwis darmowy. Dosc cicho w obiekcie, winda. Jednak problem z parkingiem 50 zl za 1.5 doby. Restauracje bez zarzutu. Oplaca sie rezerwowac z kuponem i przez booking

Pobyt: lutym 2017, wyjazd we dwoje
Pomocne?
Dziękujemy, Olo-elv
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OstiHotele, Kierownik recepcji, Hotel Kossak, 8 lutego 2017
Szanowny Panie Olo-elv,

Serdecznie dziękujemy za wybór naszego hotelu na Pański pobyt w Krakowie.

Jest nam niezmiernie miło słyszeć, że hotel Kossak spełnił Pana oczekiwania.
Dziękujemy za pochlebny komentarz na temat czystości w pokoju oraz wygodnego łóżka, wiemy że jest to jedna z ważniejszych rzeczy w hotelu. Dziękujemy równiez za miłe słowa o naszej obsłudze, jest to dla nas zawsze największe wyróżnienie. Niestety nie mamy własnego parkingu, goście mogą skorzystać z parkingu miejskiego lub strzeżonego parkingu oddalonego od naszego hotelu około 200 metrów.

Mamy nadzieję, że będziemy mogli gościć Pana ponownie.

Z wyrazami szacunku.
Jan Czornij
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 5
Liczba recenzji: 56
12 recenzje(-i) hoteli
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 17
Zrecenzowano: 4 lutego 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel godny polecenia, wszystko na bardzo wysokim poziomie zarówno design hotelu, pokoi jak i śniadania ( smaczne i urozmaicone). Lokalizacja idealna blisko wszędzie (Zamek, stare miasto, Kazimierz) no i widok z okna na Wawel (pomimo zakwaterowania na I pietrze) ale zapewne na wyższych piętrach powyżej korony drzew Wawel będzie bardziej widoczny:). Fajnym gadżetem w łazience jest podgrzewane lustro i nagłośnienie z TV. Na pewno minus to brak własnego parkingu, ale to ścisłe centrum miasta wiec nie ma sie co dziwić.

Pobyt: lutym 2017, wyjazd we dwoje
Pomocne?
Dziękujemy, anette2626
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OstiHotele, Kierownik recepcji, Hotel Kossak, 8 lutego 2017
Szanowna Pani Anette2626,

Uprzejmie dziękujemy za wybór hotelu Kossak oraz za tak pozytwną recenzje na portalu Tripadvisor.

Jest nam bardzo miło słyszeć, że pobyt w naszym hotelu spełnił Pani oczekiwania. Cieszymy się, że podobała się Pani lokalizacja naszego hotelu u stup wzgórza Wawelskiego, niedaleko Krakowskiego rynku. Dziękujemy za miły komentarz dotyczący designu naszego hotelu oraz smacznego i urozmaiconego śniadania. Jest nam również miło słyszeć, że była Pani zadowolona z pokoju oraz pieknego widoku na zamek. To prawda, że ze względu na położenie nasz hotel nie dysponuje własnym parkingiem, w razie potrzeby zawsze służymy pomocą w znalezienu miejsca na pobliskim parkingu miejskim lub strzeżonym.

Jeszcze raz dziękujemy za Pani oraz zapraszamy do skorzystania z naszych usług w przyszłości.

Z wyrazami szacunku.
Jan Czornij
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Liczba recenzji: 1
Zrecenzowano: 27 stycznia 2017 z urządzeń przenośnych

Bardzo profesjonalna i miła obsługa na najwyższym światowym poziomie. Lokalizacja też logistycznie idealna. Kuchnia wyśmienita. Na nasza prośbę zarezerwowano parking strzeżony. I tak czytając swój wpis, który moze wyglądać jak sponsorowany, jednak nie jestem w stanie niczego innego napisac. Dodatkowo udało mi się poznać Panią Anię Gasińską, która sprawuje nadzór nad całością poczynań hotelu i jej podejście do gości było przysłowiowa wisienką na torcie, która determinuje przyznanie najwyższej noty. Polecam !

Pobyt: styczniu 2017, wyjazd we dwoje
Pomocne?
Dziękujemy, Tomasz K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OstiHotele, Kierownik recepcji, Hotel Kossak, 8 lutego 2017
Szanowny Panie Tomaszu,

Uprzejmie dziękujemy za wybór hotelu Kossak**** w Krakowie.

Jest nam niezmiernie miło czytać Pana słowa na temat naszego hotelu oraz obsługi. Zawsze staramy się świadczyć usługi na najwyższym poziomie z troską o komfort i zadowolenie naszych gości. Cieszymy się, że zarówno lokalizacja jak i kuchnia serwowana w naszym hotelu spełniły Pana oczekiwania.

Jeszcze raz dziękujemy za Pana komentarz, zapraszamy do skorzystania z naszych usług w przyszłości.

Z wyrazami szacunku.
Jan Czornij
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Warszawa, Polska
Liczba recenzji: 1
Zrecenzowano: 29 grudnia 2016

Czyste pokoje, miła i pomocna obsługa. Pokoje sprzątane codziennie, wymiana ręczników, woda, kawa i herbata dokładana bez ograniczeń, w apartamencie oprócz czajnika dodatkowo expres do kawy De Longhi Nespresso, dokładane codziennie kapsułki, w pokojach dwuosobowych czajnik. Ponadto wszędzie szlafroki i kapcie do spa oraz zapełniona trunkami i napojami lodówka (dodatkowo płatne - cennik w szufladzie toaletki. Wyposażenie zgodne ze standardem hotelu. Widok ma Wawel -lokalizacja super. Ogrzewanie jest z klimatyzatorów, trzeba ostawić wskaźnik na 30 - nawiew nagrzewa pokój, niestety po przełączeniu na 25 nawiew wyłącza się i pokój się wychładza, nawiew włącza się samoczynnie w nocy i hałasuje budząc. Nawiew działa niezależnie od karty - klucza na prąd. Obok parking miejski - opłata wg taryfy od pn do pt od 10 do 20 do sprawdzenia na stronie strefa płatnego parkowania w Krakowie. Śniadania bardzo dobre w godz 7 - 11.

Wskazówka dotycząca pokojów: ogrzewanie jest z klimatyzatorów, trzeba ostawić wskaźnik na 30 - nawiew nagrzewa pokój, niestety po...
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Pobyt: grudniu 2016, wyjazd z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Pomocne?
Dziękujemy, qwerty0712016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Kraków)
Stare Miasto
Hotel Senacki
Hotel Senacki
Nr 10 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 885
Sheraton Grand Krakow
Nr 40 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 2 011
Kazimierz
Queen Boutique Hotel
Queen Boutique Hotel
Nr 4 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 785
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Stare Miasto
Hotel Santi
Hotel Santi
Nr 24 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 513
Stare Miasto
Radisson Blu Hotel Kraków
Radisson Blu Hotel Kraków
Nr 23 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 2 483
Hotel Wentzl
Nr 13 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 081
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Hotel Kossak? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Hotel Kossak — dodatkowe informacje

Obiekt: Hotel Kossak
Adres: Plac Kossaka 1, Kraków 31-106, Polska
Lokalizacja: Polska > Polska Południowa > Małopolskie > Kraków > Stare Miasto
Udogodnienia:
Bar/salon Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Restauracja Obsługa pokojowa Usługa przewozu Apartamenty Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Nr4 wśród hoteli dla rodzin w miejscowości Kraków
Nr6 wśród hoteli biznesowych w miejscowości Kraków
Nr10 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Kraków
Nr12 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Kraków
Rozpiętość cen (za noc): 338 zł–1 365 zł
Klasa hotelu:4-gwiazdkowy — Hotel Kossak 4*
Liczba pokoi: 60
Oficjalny opis (dostarczony przez hotel):
Kiedy myślisz… luksusowe hotele, na myśl przychodzi Tobie niebanalny, butikowy obiekt – jedyny taki hotel w Krakowie – KOSSAK. Niezależnie od tego w jakim celu odwiedzasz Kraków, hotel Kossak sprosta Twoim wymaganiom. Osoby indywidualne oraz goście biznesowi są u nas witani z otwartymi ramionami. Zapewniamy obsługę na najwyższym poziomie oraz elegancką restaurację. Już teraz wybierz na wczasy, weekend lub citybreak designerski hotel. Kraków będzie cudownym tłem dla atrakcji, jakie znajdziecie Państwo na miejscu. Niezwykły nastrój cechuje właśnie nasz hotel. Kraków? Centrum miasta ze wszystkimi dobrodziejstwami masz pod ręką!  ... więcej   mniej 
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, TripOnline SA, Hotels.com, Agoda i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Hotel Kossak. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Kossak Hotel Krakow

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem