Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Kraków
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Otwarte dzisiaj: 06:00 - 23:00
Wyróżnione recenzje
Wycieczka sołecka

Bardzo dziękujemy za wspaniałą wycieczkę po Krakowie w dniach 21-22.09.2019 r. Przewodnik wycieczki... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu
Małgorzata F
Wycieczka rodzinna

Wybraliśmy się na weekend do Krakowa z rodziną. Mieliśmy przyjemność zwiedzać miasto z... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 22 lipca 2019
Szymon K
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (13)
  
Recenzje (13)
Filtruj recenzje
13 wyniki
Oceny podróżnych
13
0
0
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
13
0
0
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 13 recenzji
Zrecenzowano: 22 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Wybraliśmy się na weekend do Krakowa z rodziną. Mieliśmy przyjemność zwiedzać miasto z przewodnikiem Krakkos. Było naprawdę świetnie, Pan bardzo miły i uprzejmy. Bardzo ciekawie opowiadał. Zwiedzanie było bardzo elastyczne, można w trakcie obejrzeć dodatkowe, interesujące nas miejsca.
Polecam serdecznie.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Szymon K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 lipca 2019

Przeżyliśmy wspaniałą podróż po dawnym Krakowie przemieszczając się wśród dzisiejszego gwaru miasta. Chociaż nasza grupa stanowiła pełny przekrój wiekowy, to każdy z nas znalazł tu dzięki Przewodnikowi coś dla siebie. Chociaż ta przygoda trwała tylko jeden dzień dla nas był to wspaniały czas. Bardzo dziękujemy panu Marcinowi i pani Kasi za coś więcej niż zwiedzanie i przygotowanie dla nas tej oferty.
Do następnego spotkania. Grupa rodzinna z Redy. Pozdrawiamy 07.07.2019

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, oskarmd
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 maja 2019

Z usług Pani Kasi skorzystaliśmy 25 maja 2019 roku, przyjechaliśmy do Krakowa z wycieczką szkolną z dziećmi od klasy IV do VIII. Od wielu lat organizuje wyjazdy szkole, jeszcze nigdy nie spotkałam się z takim zaangażowaniem, troską i profesjonalizmem. Co więcej , pani Agata- przemiła osoba- tak poprowadziła wycieczkę, ze dzieci wróciły zachwycone Krakowem. Polecam z całego serca!!!

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, zarebskama
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 maja 2019

Bardzo fajna, nieszablonowa wycieczka po Krakowie! Godny polecania przewodnik,pełen pasji i zaangażowania! P. Marcin umie zaciekawić każdą osobę historią danego miejsca ;) Mieszkam w Krakowie 25 lat a nie wiedziałam, że tak dużo miejsc ma tak ciekawą historię ;)

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, Milena D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 grudnia 2018

Podziękowania dla Pana Marcina za magiczny Kazimierz wrześniową nocą oraz dla Pani Oleny za podróż w czasie w podziemiach Sukiennic i spacer historyczną królewską drogą... Obojga można by słuchać, słuchać, słuchać... Teraz Kraków to nie tylko ulice, budynki i zabytki, ale i ciekawostki nie tylko historyczne. Przemili ludzie z olbrzymią wiedzą i poczuciem humoru, pasjonaci i profesjonaliści... POLECAM

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2018
Dziękujemy, malgosiapol
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji