Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pobyt bardzo udany”
Fiorentina — recenzja

Fiorentina
Nr 45 wśród 1 613 Restauracje (Kraków)
Zakres cen: 7 USD - 21 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 25 marca 2017

Polecam... bardzo stylowy wystrój, smaczna kuchnia, miła obsługa, przyjemna muzyka w tle. Nowe miejsce na mapie Krakowa, które warto odwiedzić....

    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Oliwia Ś
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sylwia K, Social Media Manager, FiorentinaOdpowiedź udzielona 30 marca 2017

Szanowna Pani Oliwio,

Przede wszystkim chcielibyśmy podziękować za umieszczenie opinii na portalu Trip Advisor. Jest nam niezmiernie miło, iż potrawy jakie serwujemy, a także serwis w pełni spełniły Pani oczekiwania. Mamy nadzieję na ponowną Pani wizytę na którą serdecznie zapraszamy.

Pozdrawiam serdecznie,
Sylwia Kalata-Janik

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję
Recenzje (161)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

15 z 19 wśród 163 recenzji

Zrecenzowano 15 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Pizza wybitna, dania główne już tak nie zachwycały, desery były bardzo ok. Bardzo miła obsługa dbająca żeby niczego nie zabrakło.

Dziękujemy, tenKrakus
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sylwia K, Social Media Manager, FiorentinaOdpowiedź udzielona 30 marca 2017

Szanowny Panie Macieju,

bardzo dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że zamówione dania w większości sprostały Pana oczekiwaniom. Zapraszamy gorąco do kolejnych odwiedzin.

Pozdrawiam serdecznie,
Sylwia Kalata-Janik

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Pyszne jedzenie, piękne wnętrze, idealna obługa. Starter, słodki poczęstunek na koniec. Klasa. Polecam szczególnie makarony i startery. Znakomite.

Dziękujemy, aniakkkk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sylwia K, Social Media Manager, FiorentinaOdpowiedź udzielona 13 marca 2017

Szanowna Pani,

Bardzo dziękujemy za odwiedziny w naszej restauracji. Cieszymy się, że zamówione dania smakowały, a serwis spełnił Pani wymagania. Zachęcamy do kolejnych odwiedzin w naszej restauracji.

Pozdrawiam serdecznie,
Sylwia Kalata-Janik

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 marca 2017

Od dawna czekałam na taką pizzę w Krakowie! W ostatnim czasie powstało kilka miejsc z pizzą neapolitańską i miałam cichą nadzieję, że to tylko kwestia czasu, aż pojawi się miejsce serwujące pizzę z pieca opalanego drewnem z bardziej chrupkimi brzegami. Fiorentina idealnie trafiła w moje preferencje. Ciasto jest cienkie, brzegi chrupiące, a jednocześnie nie za suche, a składniki wysokiej jakości.
Pozostałe pozycje menu są zbliżone do oferty restauracji Bianca. Sam lokal jest znacznie większy, więc jeśli nie uda Wam się dostać wolnego stolika w Biance, Fiorentina wydaje się dobrą alternatywą.
Na piątkę z plusem oceniam także piękny wystrój wnętrza, w którym dominują cegła, metal i skóra. Restauracja podzielona jest na kilka sal, więc mimo dużej liczby stolików jest tam klimatycznie.
Czas oczekiwania na dania nie był długi, jednak podczas naszych wizyt (poza godzinami szczytu) zajętych było tylko kilka stolików. Z pewnością będziemy wracać.

    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Agnieszka W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sylwia K, Social Media Manager, FiorentinaOdpowiedź udzielona 13 marca 2017

Szanowna Pani Agnieszko,

bardzo dziękujemy za wizytę i pozostawioną recenzję. Jest nam niezmiernie miło, iż potrawy jakie serwujemy, a także serwis w pełni spełniły Państwa oczekiwania. Mamy nadzieję na ponowną Państwa wizytę na którą serdecznie zapraszamy.

Pozdrawiam serdecznie,
Sylwia Kalata-Janik

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 lutego 2017

jeszcze bardzo dużo pracy przed nimi ! jedzenie bardzo słabe - tak naprawdę tylko pizza się trochę broni , ale i tak jest tylko średnia . przystawki , makarony słabiutkie .
Wystrój bardzo fajny , obsługa miła - ale reszta do dużej poprawy ! No i ceny nieadekwatne do jakości !

    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Grzegorz S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sylwia K, Social Media Manager, FiorentinaOdpowiedź udzielona 13 marca 2017

Szanowny Panie Grzegorzu.

Bardzo dziękujemy za wizytę i pozostawioną opinię. Prosimy o podanie szczegółów dotyczących zamówionych potraw - tylko w ten sposób będziemy mogli wpłynąć na ich poprawę.

Pozdrawiam serdecznie,
Sylwia Kalata-Janik

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Fiorentina — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Fiorentina? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem