Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Smacznie i po polsku”
Wesele Restauracja — recenzja

Wesele Restauracja
Nr 125 wśród 1 612 Restauracje (Kraków)
Kuchnie: Polska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Kuchnia miejscowa, Specjalne okazje, Romantyczny, Rodziny z dziećmi
Opcje wyżywienia: Lunch, Po godzinach, Śniadanie, Obiad, Rezerwacje
Okolica: Stare Miasto
Zrecenzowano 25 lutego 2017

Ciekawe dania, fajne sezonowe dania, oryginalny wystrój, miła i fachowa obsługa, genialna lokalizacja (może przez to czasem nie ma wolnych stolików). Polecam każdemu, kto szuka czegoś innego niż pizza lub chciałby pokazać kwintesencję polskiej kuchni swoim zagranicznym gościom.

Dziękujemy, Nola66666
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sylwia K, Social Media Manager, Wesele RestauracjaOdpowiedź udzielona 20 marca 2017

Szanowni Państwo,

Przede wszystkim chcielibyśmy podziękować za umieszczenie opinii na portalu Trip Advisor. Jest nam niezmiernie miło, iż potrawy jakie serwujemy, a także serwis w pełni spełniły Państwa oczekiwania. Mamy nadzieję na ponowną Państwa wizytę na którą serdecznie zapraszamy.

Pozdrawiam serdecznie,
Sylwia Kalata-Janik

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję
Recenzje (1 268)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

19 z 23 wśród 1 268 recenzji

Zrecenzowano 21 lutego 2017

Jedzenie przyzwoite, wystrój ok, obsługa zależy od kelnera, ale co najważniejsze - jeżeli uda się zarezerwować stół przy oknie wówczas można zjeść z widokiem na stary rynek.

    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Sylwiami7
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sylwia K, Social Media Manager, Wesele RestauracjaOdpowiedź udzielona 20 marca 2017

Szanowna Pani,

Bardzo dziękujemy za odwiedziny w naszej restauracji. Cieszymy się, że zamówione dania smakowały. Zachęcamy do kolejnych odwiedzin w naszej restauracji.

Pozdrawiam serdecznie,
Sylwia Kalata-Janik

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 stycznia 2017

Pierwsze wrażenie po wejściu jest całkiem przyjemne. We wnętrzu sporo drewna, regionalne dekoracje, obsługa w strojach nawiązujących do polskiej tradycji, ale bez kiczu. Miało być polsko i jest. Lekkim zgrzytem może być muzyka grana w środku, która brzmi bardzo radiowo, ale z drugiej strony nie jest na tyle głośna, żeby to raziło.
Dużo gorzej wypada jednak jedzenie. Wszystko smakuje bardzo przeciętnie. Szczególnie złe wrażenie wywarły na mnie śledzie i pierogi, które smakowały jak gotowce z marketu! Mięsa radzą sobie lepiej, choć również nie powalają.
Jest wiele miejsc w Rynku, gdzie można zjeść lepiej, a jeśli chodzi o prostą, polską kuchnię - również taniej.

    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Jakub C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 grudnia 2016

cudowny rosołek, smaczka rybka, porządny schabowy ;).
Przepyszny grzaniec!!!
Cudowny wystrój.
Cena do jakości również dobra.
Miła obsługa.
Wszystko na plus- wyszliśmy najedzeni i szczęśliwi.

Dziękujemy, Anna M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 grudnia 2016

Byłem tam na wigilii firmowej. Obsługa miła i profesjonalna. Jedzenie smaczne, polecam zdecydowanie. Na pewno wybiorę się kiedyś prywatnie.

    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Jakub P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sylwia K, Social Media Coordinator, Wesele RestauracjaOdpowiedź udzielona 28 grudnia 2016

Szanowna Pani,

Bardzo dziękujemy za odwiedziny w naszej restauracji. Cieszymy się, że zamówione dania smakowały, a serwis spełnił Pani wymagania. Zachęcamy do kolejnych odwiedzin w naszej restauracji.

Pozdrawiam serdecznie,
Sylwia Kalata-Janik

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Wesele Restauracja — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Kraków, Małopolskie
 
Kraków, Małopolskie
 
Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Wesele Restauracja? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem