Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“lokalizacja super”
Wesele Restauracja — recenzja

Wesele Restauracja
Nr 122 wśród 1 567 Restauracje (Kraków)
Kuchnie: Polska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Romantyczny, Specjalne okazje, Kuchnia miejscowa, Rodziny z dziećmi
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Obiad, Lunch, Po godzinach, Rezerwacje
Okolica: Stare Miasto
Rogalin, Polska
Kontrybutor: poziom 1
Liczba recenzji: 3
“lokalizacja super”
Zrecenzowano: 21 lutego 2017

Jedzenie przyzwoite, wystrój ok, obsługa zależy od kelnera, ale co najważniejsze - jeżeli uda się zarezerwować stół przy oknie wówczas można zjeść z widokiem na stary rynek.

  • Data wizyty: styczniu 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, Sylwiami7
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sylwia K, Social Media Manager, Wesele Restauracja, 20 marca 2017
Szanowna Pani,

Bardzo dziękujemy za odwiedziny w naszej restauracji. Cieszymy się, że zamówione dania smakowały. Zachęcamy do kolejnych odwiedzin w naszej restauracji.

Pozdrawiam serdecznie,
Sylwia Kalata-Janik
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję

1 230 recenzje(-i) naszych podróżnych

Oceny odwiedzających
    476
    474
    182
    59
    39
Podsumowanie rankingu
    Jedzenie
    Obsługa
    Wartość
    Atmosfera
Data | Ranking
  • Najpierw angielski
  • Najpierw czeski
  • Najpierw j. duński
  • Najpierw francuski
  • Najpierw grecki
  • Najpierw hiszpański
  • Najpierw niderlandzki
  • Najpierw japoński
  • Najpierw niemiecki
  • Najpierw j. norweski
  • Najpierw j. polski
  • Najpierw portugalski
  • Najpierw rosyjski
  • Najpierw j. słowacki
  • Najpierw szwedzki
  • Najpierw j. turecki
  • Najpierw włoski
  • Dowolne
  • Najnowsze polskie
Najpierw j. polski
Kontrybutor: poziom 2
Liczba recenzji: 5
5 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 3
“Polska B”
Zrecenzowano: 28 stycznia 2017

Pierwsze wrażenie po wejściu jest całkiem przyjemne. We wnętrzu sporo drewna, regionalne dekoracje, obsługa w strojach nawiązujących do polskiej tradycji, ale bez kiczu. Miało być polsko i jest. Lekkim zgrzytem może być muzyka grana w środku, która brzmi bardzo radiowo, ale z drugiej strony nie jest na tyle głośna, żeby to raziło.
Dużo gorzej wypada jednak jedzenie. Wszystko smakuje bardzo przeciętnie. Szczególnie złe wrażenie wywarły na mnie śledzie i pierogi, które smakowały jak gotowce z marketu! Mięsa radzą sobie lepiej, choć również nie powalają.
Jest wiele miejsc w Rynku, gdzie można zjeść lepiej, a jeśli chodzi o prostą, polską kuchnię - również taniej.

  • Data wizyty: styczniu 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, Jakub C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Liczba recenzji: 2
common_n_restaurant_reviews_1bd8 1 podziękowanie
“wspaniały obiad w zimowe popołudnie”
Zrecenzowano: 29 grudnia 2016

cudowny rosołek, smaczka rybka, porządny schabowy ;).
Przepyszny grzaniec!!!
Cudowny wystrój.
Cena do jakości również dobra.
Miła obsługa.
Wszystko na plus- wyszliśmy najedzeni i szczęśliwi.

Data wizyty: grudniu 2016
Pomocne?
Dziękujemy, Anna M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kraków, Polska
Kontrybutor: poziom 4
Liczba recenzji: 36
31 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 2
“Wigilia firmowa”
Zrecenzowano: 15 grudnia 2016

Byłem tam na wigilii firmowej. Obsługa miła i profesjonalna. Jedzenie smaczne, polecam zdecydowanie. Na pewno wybiorę się kiedyś prywatnie.

  • Data wizyty: grudniu 2016
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, Jakub P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sylwia K, Social Media Coordinator, Wesele Restauracja, 28 grudnia 2016
Szanowna Pani,

Bardzo dziękujemy za odwiedziny w naszej restauracji. Cieszymy się, że zamówione dania smakowały, a serwis spełnił Pani wymagania. Zachęcamy do kolejnych odwiedzin w naszej restauracji.

Pozdrawiam serdecznie,
Sylwia Kalata-Janik
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kraków
Kontrybutor: poziom 3
Liczba recenzji: 17
10 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 7
“Jedzenie okropne!”
Zrecenzowano: 8 grudnia 2016 z urządzeń przenośnych

Dramat. Bywałam u Was dosyć często dawno temu bo dania były przepyszne. Teraz nic nie smakuje tak jak dawniej. Rosół ostatniej świeżości, nawet dziecko nie chciało go jeść. Schabowy okropny, ziemniaki opiekane smakowały jakby były opiekane juz 10 raz, zasmażana kapusta też niesmaczna. Maż zamówił sandacza i nawet go nie tknał, suchy i bez smaku. Z pewnościa więcej nie wrócimy, nasi znajomi również.

Data wizyty: grudniu 2016
Pomocne?
Dziękujemy, Eellisa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sylwia K, Social Media Coordinator, Wesele Restauracja, 28 grudnia 2016
Szanowna Pani,

bardzo mi przykro, że podczas ostatniej wizyty restauracja nie spełniła Państwa oczekiwań. Przepraszamy za wszystkie niedogodności i zapewniamy, że popracujemy nad jakością serwowanych dań. Mamy także nadzieję, że będziemy mogli Państwa jeszcze zaprosić, aby przekonali się Państwo, że stale ulepszamy naszą kuchnię.

Pozdrawiam serdecznie,
Sylwia Kalata-Janik
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Wesele Restauracja — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Wesele Restauracja? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem