Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Świetne jedzenie w centrum”
Taste of India — recenzja

Taste of India
Zamów online
Nr 54 wśród 2 105 Restauracje (Kraków)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 12 USD
Opis: Państwa obsługą na sali zajmą się znani i profesjonalni kelnerzy z samych Indii. A wyśmienite smaki Indii przyrządzi znany indyjski kucharz.
Informacje o restauracji
Opis: Państwa obsługą na sali zajmą się znani i profesjonalni kelnerzy z samych Indii. A wyśmienite smaki Indii przyrządzi znany indyjski kucharz.
Zrecenzowano 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Zdecydowanie polecam. Jakość jedzenia bardzo dobra, sosy w skali ostrości 1-6 do wyboru podczas składania zamówienia. Porcje solidne, można się najeść. Lokalizacja w ścisłym centrum. Lokal dosyć ciasny, mógłby być większy. Przydałaby się również klimatyzacja, ponieważ w lokalu było duszno. Ceny standardowe, do przeżycia. Polecam, na pewno odwiedzę to miejsce ponownie.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Seba_Gab
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TasteofIndiaKrakow, Kierownik, Taste of IndiaOdpowiedź udzielona 1 września 2019

Dziękujemy bardzo za opinie, cieszymy sie, że mogliśmy spełnić Państwa oczekiwania w stosunku do jedzenia oraz obsługi =) życzymy miłego dnia!
Pozdrawiamy,
Taste Of India Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (673)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

7 z 11 wśród 673 recenzji

Zrecenzowano 25 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Obsługa na wysokim poziomie. Samosa trochę za bardzo ziemniaczane brakowało w nich groszku. Dania główne przepyszne. Duże porcje. Deser super. Polecam

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Annakropla
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TasteofIndiaKrakow, Kierownik, Taste of IndiaOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Dziękujemy bardzo za opinie, cieszy Nas fakt, że obsługa restauracji oraz jakość jedzenia podołała Państwa oczekiwaniom :) zapraszamy ponownie! Miłego dnia,
Pozdrawiamy,
Taste Of India Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Oczekiwaliśmy bardziej wyrafinowanych smaków prawdziwych Indii. Jedzenie dobre ale do prawdziwej kuchni indyjskiej niestety troszkę daleko. Nie wrócilibyśmy do tej restauracji ponownie. Obsługa na średnim poziomie. Brak dobrego klimatu.

Termin wizyty: czerwiec 2019
1  Dziękujemy, JolantaKP
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TasteofIndiaKrakow, Kierownik, Taste of IndiaOdpowiedź udzielona 12 czerwca 2019

Dziękujemy bardzo a opinie! Bardzo Nam przykro, że obsługa nie spełniła Pani wymagań, staramy się to zmienić, gdyż chcemy utrzymać jak zawsze najwyższy stopień serwisu, każdego dnia. Opinie takie jak te przypominają Nam o naszym złotym celu, dziękujemy.
Gdyby Pani zmieniła zdanie i chciała Nam dać drugą szanse będzie, tylko lepiej! Zapraszamy!

Pozdrawiam,
Artur N.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 czerwca 2019

Przedsmak klimatów indyjskich, ale to nie to samo co prawdziwe jedzenie indyjskie. Drogo, nazwy potraw udziwnione. Niby podany skład ale tak do końca nie wie sie co podadzą na talerzu. Drogo i i małe porcje . Raczej dla osób snobujących się niż przeciętnego człowieka. Przeważnie pusto, Czyżby cena odstraszała??

Termin wizyty: kwiecień 2019
2  Dziękujemy, Elżbieta S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TasteofIndiaKrakow, Kierownik, Taste of IndiaOdpowiedź udzielona 8 czerwca 2019

Dziękujemy bardzo za opinie. Bardzo Nam przykro, że nie spełniliśmy Pani wymagań, co do ceny jesteśmy jednak bardzo konkurencyjni jeśli chodzi o pozostałe restauracje ale każdy ma prawo widzieć to na swój sposób. Jesteśmy głębokiej nadziei, że jednak da się Pani namówić jeszcze raz na obiad u Nas by ponownie zweryfikować cenę w stosunku do jakości spożywanego dania.
Życzymy miłego dnia!
Pozdrawiamy,
Zespół Taste Of India

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 maja 2019

Pyszna kuchnia Hinduska, ceny wręcz super adekwatne!
moe samo miejsce wręcz brzydkawe-ale przy takim jedzeniu to pikuś :)

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, Asia T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TasteofIndiaKrakow, Kierownik, Taste of IndiaOdpowiedź udzielona 1 czerwca 2019

Dziękujemy bardzo za opinie, jesteśmy głębokiej nadziei, że wkrótce się znów zobaczymy =) miłego dnia!
Pozdrawiam,
Taste Od India Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Taste of India — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Taste of India? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem