Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rewelacja ”

Loża Restaurant & Drink Bar (Rynek Główny)
Nr 264 wśród 2 107 Restauracje (Kraków)
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach
Okolica: Stare Miasto
Zrecenzowano 14 września 2019 z urządzeń przenośnych

Super , Rewelacja jedzonko pyszne a najbardziej 10 pkt za obsługę dziewczyna z długimi czarnymi włosami Joasia . Doradziła co zjeść ,napić naprawdę polecam to miejsce .

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, sylwiabuncol
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarketingRestauracji, Kierownik ds. PR, Loża Restaurant & Drink Bar (Rynek Główny)Odpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu

Bardzo dziękujemy za miłe słowa! :) Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (576)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

48 z 52 wśród 576 recenzji

Zrecenzowano 12 września 2019 z urządzeń przenośnych

Szybki lunch, szybka obsługa (ukłony dla kelnerki Asi) pyszne jedzenie, świetna atmosfera. Dzięki wielkie. Z pewnością wrócimy

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, staszewskaala
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarketingRestauracji, Kierownik ds. PR, Loża Restaurant & Drink Bar (Rynek Główny)Odpowiedź udzielona 13 września 2019

Serdecznie dziękujemy! Zapraszamy ponownie ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 września 2019

Dziękujemy za wspaniale spędzony wieczór. Pyszne jedzenie, super obsługa. Szczególnie dziękujemy kelnerce Asi za profesjonalizm. Pozdrawiamy serdecznie i na pewno nie raz jeszcze zawitamy

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, magdalenaosiak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarketingRestauracji, Kierownik ds. PR, Loża Restaurant & Drink Bar (Rynek Główny)Odpowiedź udzielona 12 września 2019

Również serdecznie pozdrawiamy i dziękujemy za opinię!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 września 2019 z urządzeń przenośnych

Miałam okazję zjeść nie jeden lunch w restauracji Loża .Świetna lokalizacja smaczne jedzenie... kaczka z żurawiną rewelacja Miła obsługa... dni w które trafiam na Panią Asię przypominają mi dlaczego tak chętnie tam wracam

Termin wizyty: wrzesień 2019
2  Dziękujemy, tusia001
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarketingRestauracji, Kierownik ds. PR, Loża Restaurant & Drink Bar (Rynek Główny)Odpowiedź udzielona 12 września 2019

Serdecznie dziękujemy za wizytę i opinię! :) Mamy nadzieję, że jeszcze niejeden wspólny lunch przed nami!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 września 2019

Jest to jedno z lepszych miejsc na Rynku. Widoki wspaniale. Jedzenie dobre. Najlepsza kawa w Krakowie. Obsluga troszke gorzej.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Anna F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarketingRestauracji, Kierownik ds. PR, Loża Restaurant & Drink Bar (Rynek Główny)Odpowiedź udzielona 6 września 2019

Pani Anno dziękujemy za tak miłe słowa! Cieszymy się, że lubi nas Pani odwiedzać :) Zaniepokoiły nas Pani słowa o obsłudze - czy możemy prosić o wiadomość ze szczegółowym opisem wizyty?

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Loża Restaurant & Drink Bar (Rynek Główny) — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 
Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Loża Restaurant & Drink Bar (Rynek Główny)? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem