Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Kraków
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“MIŁA OBSŁUGA ”

Loża Restaurant & Drink Bar (Rynek Główny)
Nr 267 wśród 2 109 Restauracje (Kraków)
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach
Okolica: Stare Miasto
Zrecenzowano 9 września 2019 z urządzeń przenośnych

Miałam okazję zjeść nie jeden lunch w restauracji Loża .Świetna lokalizacja smaczne jedzenie... kaczka z żurawiną rewelacja Miła obsługa... dni w które trafiam na Panią Asię przypominają mi dlaczego tak chętnie tam wracam

Termin wizyty: wrzesień 2019
2  Dziękujemy, tusia001
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarketingRestauracji, Kierownik ds. PR, Loża Restaurant & Drink Bar (Rynek Główny)Odpowiedź udzielona 12 września 2019

Serdecznie dziękujemy za wizytę i opinię! :) Mamy nadzieję, że jeszcze niejeden wspólny lunch przed nami!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (578)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

52 z 56 wśród 579 recenzji

Zrecenzowano 5 września 2019

Jest to jedno z lepszych miejsc na Rynku. Widoki wspaniale. Jedzenie dobre. Najlepsza kawa w Krakowie. Obsluga troszke gorzej.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Anna F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarketingRestauracji, Kierownik ds. PR, Loża Restaurant & Drink Bar (Rynek Główny)Odpowiedź udzielona 6 września 2019

Pani Anno dziękujemy za tak miłe słowa! Cieszymy się, że lubi nas Pani odwiedzać :) Zaniepokoiły nas Pani słowa o obsłudze - czy możemy prosić o wiadomość ze szczegółowym opisem wizyty?

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 sierpnia 2019

Piękne miejsce, atmosfera niesamowita, Pani Ewa wykazuje się pełnym profesjonalizmem, pilnie czuwała żeby wszystko było nienaganne - najlepsza! ;) Muzyka na żywo to świetna atrakcja, jedzenie również nic dodać nic ująć - zamówiłam danie z polecenia Pani Ewy i się nie zawiodłam. Zdecydowanie tam wrócę i wszystkim polecę.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, tosia11
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarketingRestauracji, Kierownik ds. PR, Loża Restaurant & Drink Bar (Rynek Główny)Odpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019

Serdecznie dziękujemy za wizytę! Cieszymy się, że wizyta w Loży była udana :) Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 sierpnia 2019

Wraz z moimi siostrami odwiedzilysmy To miejsce pewnego pochmurnego popołudnia. Jednak nasze serca rozswietlila kelnerka Ewa. Byłysmy pod wrażeniem znajomości karty, wybralysmy dania które nam poleciła Pani Ewa. Serwis 100% satysfakcji godny polecenia i naśladowania. Pozdrawiamy i przesyłamy całuski

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 1991michalinag
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarketingRestauracji, Kierownik ds. PR, Loża Restaurant & Drink Bar (Rynek Główny)Odpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019

Cieszymy się, że mogliśmy uczynić pochmurne popołudnie nieco jaśniejszym :) Dziękujemy za miłe słowa i zapraszamy do nas ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Ostatnio z mężem obchodziliśmy rocznice ślubu i z tej okazji wybraliśmy się na Rynek i trafiliśmy do Państwa do restauracji. Od razu zostaliśmy miło przyjęci przez Panią Ewa która nam wskazała stolik i zaproponowała coś do picia. Po złożeniu zamówienia, nie czekaliśmy długo ani na przystawki ani na drugie dania. Jeśli chodzi o serwis i dbanie o gości Pani Ewa jest w tym naprawdę świetna. Polecamy!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, karinag843
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarketingRestauracji, Kierownik ds. PR, Loża Restaurant & Drink Bar (Rynek Główny)Odpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019

Cudownie słyszeć, że tak miło spędzili Państwo u nas czas ;) Mamy nadzieję, że wkrótce znów nas Państwo odwiedzą! Do zobaczenia.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Loża Restaurant & Drink Bar (Rynek Główny) — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 
Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Loża Restaurant & Drink Bar (Rynek Główny)? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem