Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Kraków
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Smacznie i przyjemnie, choć wcale nie tanio.”
Le Scandale Garden — recenzja

Le Scandale Garden
Nr 355 wśród 2 107 Restauracje (Kraków)
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach, Rezerwacje
Okolica: Kazimierz
Opis: Zatrać się w jednym z trzech światów Le Scandale! Jeden z nich to LE - cocktailbar w którym nasi barmani przygotują dla Ciebie zniewalające cocktaile, dokładnie takie, jak lubisz. Na wygodnych kanapach możesz cieszyć się nimi w najlepszym towarzystwie. Odwiedź też nasz ogródek. Dużo światła, przyjazna atmosfera i pyszna kuchnia - podobno wystarczy raz spróbować naszych steków, aby zakochać się w nich bez pamięci! W głębi czeka na Ciebie również Rum Bar, który skusi Cię gorącymi, kubańskimi rytmami, gdzie co czwartek czeka Cię szaleństwo do białego rana. To jak? Które Scandale dziś odwiedzisz?
Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu z urządzeń przenośnych

Spedzilismy tu sobotni wieczór z przyjaciółmi . Młoda ekipa kelnerska posadziła nas przy stoliku a potem długo omijała wzrokiem. Po prawie pół godziny udało się nam złożyć zamówienie. Potem na szczęście było już tylko lepiej. Jedzenie przyniesiono nam wyjątkowo szybko, byliśmy mile zaskoczeni. Wszystkie dania pyszne: gniocchi z szynką, spaghetti orkiszowe, sałata z komosą i krewetkami, sernik lepszy od mojego :).
Wino ( w tym przypadku Riesling) wybitnie dobre, ale tez nie tanie ( 69 zł/0,5 litra).
Była to nasza druga wizyta w tym lokalu , i jeśli tylko będzie okazja , na pewno tam wrócimy.
Jednak Młodzi Kelnerzy jedna sugestia: w restauracji to wy jesteście dla gości , a nie goście dla was.
Rachunek za 3 dania, deser i dwie karafki wina wyniósł ok 280 zł.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Tom123OL
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (460)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 460 recenzji

Zrecenzowano 28 lipca 2019

Z przyjemnością schowaliśmy się tu przed gwarem (i co tu ukrywać - brudem Kazimierza).Zamówione makarony zjawiły się dość szybko, porcje niezbyt duże, ale dzięki temu mieliśmy jeszcze okazję spróbować deserów. Taraletka z rabarbarem i lodami chałwowymi, ozdobiona gałązkami porzeczek i borówkami, wyborna. Sernik z musem kokosowym również, choć w tym drugim przypadku porcja to raczej porcyjka. Zaskoczeniem okazały się również "gabaryty" kawy - capuucino przypominało raczej małą białą kawę, a latte z kolei wyglądało i smakowało jak cappuccino. Obsługa sprawna i miła, muzyka nienachalna, ogólne wrażenie pozytywne.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, JoannaEwaD
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: karofipr, Public Relations Manager, Le Scandale GardenOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2019

Dziękujemy za pozytywną opinię o wizycie w Le Scandale Garden.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 marca 2019

Super miejsce, świetna atmosfera :D Fajny klimat restauracji, miła obsługa :)
Polecam można miło spędzić czas :)

Termin wizyty: marzec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, cracovia88
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: karofipr, Kierownik ds. PR, Le Scandale GardenOdpowiedź udzielona 13 maja 2019

Bardzo dziękujemy za miłe słowa i oczywiście zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 marca 2019

Randka w Le Scandale jest zawsze udana. To miejsce, które ma swój styl, klasę i jest cenione w Krakowie. Wadą lokalu są wysokie ceny i przeciętne jedzenie. To miejsce aby wybrać się na kilka drinków, zjeść coś bez szału i spędzić miło czas ze znajomymi lub z potencjalną partnerką. Dla par lepiej poszukać czegoś smaczniejszego i w mniej wygórowanej cenie.

Termin wizyty: listopad 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, paviooo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: karofipr, Kierownik ds. PR, Le Scandale GardenOdpowiedź udzielona 13 maja 2019

Bardzo dziękujemy za opinię, mamy nadzieję, że jednak jeszcze nas kiedyś odwiedzisz, może na inną okazję niż randka. Pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 grudnia 2018 z urządzeń przenośnych

Wybraliśmy się tam w 4 osoby. Po wejściu został nam wskazany stół. Zamówiłem burgera i tutaj zaczął się koszmar. Pani po 10 minutach przyniosła napoje. Czekanie, czekanie i czekanie po 40 minutach widzę, idzie Pani kelnerka z burgerem i reszta jedzenia. To co dostałem przechodzi ludzkie pojęcie, sos jak na stacji (duński), mięso bardzo niskiej jakości, frytki nasączone tłuszczem - zwróciłem uwagę Pani z obsługi natomiast ona przyjęła do wiadomości i poszła. Miałem nadzieje, ze coś w tej kwestii zrobi ale niestety nie. Zostawiłem, poprosiłem rachunek na którym było całe zamówienie łącznie z burgerem, zapłaciłem i wyszedłem. W taki sposób Państwo nie zatrzymacie gości.

Termin wizyty: czerwiec 2018
1  Dziękujemy, 51maciejs
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: karofipr, Kierownik ds. PR, Le Scandale GardenOdpowiedź udzielona 13 maja 2019

Dziękujemy za opinię i przepraszamy za zaistniałą sytuację. Mamy nadzieję, że mimo to jeszcze kiedyś nas odwiedzisz i dasz nam drugą szansę.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Le Scandale Garden — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Le Scandale Garden? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem