Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kolacja”
The Spaghetti — recenzja

The Spaghetti
Nr 219 wśród 2 105 Restauracje (Kraków)
Certyfikat jakości
Opis: The Spaghetti zrodziło się z zamiłowania do prawdziwej włoskiej kuchni połączonego z ideą wspólnego spędzania czasu w gronie najbliższych. Nasza restauracja znajduje się w podziemiach jednej z najpiękniejszych kamienic w sercu krakowskiego Rynku. Wnętrza The Spaghetti są odzwierciedleniem włoskiej prostoty i nowoczesnego designu.
Informacje o restauracji
Opis: The Spaghetti zrodziło się z zamiłowania do prawdziwej włoskiej kuchni połączonego z ideą wspólnego spędzania czasu w gronie najbliższych. Nasza restauracja znajduje się w podziemiach jednej z najpiękniejszych kamienic w sercu krakowskiego Rynku. Wnętrza The Spaghetti są odzwierciedleniem włoskiej prostoty i nowoczesnego designu.
Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu z urządzeń przenośnych

Ciekawy wystrój, bardzo miła obsługa. Genialny pieczony łosoś z pure z pieczonego kalafiora ze szparagami. Bardzo krótki czas oczekiwania na potrawy.Prawdziwa włoska kuchnia. Polecam!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, miki19630
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DawidBandur, Kierownik, The SpaghettiOdpowiedź udzielona 3 tygodnie(-i) temu

Przede wszystkim chcielibyśmy podziękować za umieszczenie opinii na portalu Trip Advisor. Jest nam niezmiernie miło, iż potrawy jakie serwujemy, w pełni spełniły Państwa oczekiwania. Mamy nadzieję na ponowną Państwa wizytę na którą serdecznie zapraszamy.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 027)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 1 027 recenzji

Zrecenzowano 30 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jedno z lepszych miejsc w Krakowie z włoską pizzą i makaronami. Krótki czas oczekiwania na danie, ceny bardzo przystępne. Piwnica klimatyczna, idealna na kolacje we dwoje. Jedynym minusem jest brak menu dla dzieci.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, weroniikka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DawidBandur, Kierownik, The SpaghettiOdpowiedź udzielona 1 września 2019

Bardzo dziękujemy na umieszczenie opinii na portalu Trip Advisor. Jest nam niezmiernie miło, iż potrawy jakie serwujemy, a także serwis w pełni spełniły Państwa oczekiwania. Mamy nadzieję na ponowną Państwa wizytę na którą serdecznie zapraszamy.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Kolacja rodzinna dla 5 osób. Rotki czas oczekiwania na stolik w ogródku. Bardzo smaczna pizza. Mila, Sprawna, szybka obsługa. Polecam.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, przemo2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DawidBandur, Kierownik, The SpaghettiOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Szanowny Panie jesteśmy wdzięczni za odwiedziny naszej restauracji oraz za pozostawienie opinii! Pozdrawiamy serdecznie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 sierpnia 2019

Jedzenie zostało dosyć szybko i smacznie przygotowane, natomiast mega rozczarowała mnie obsługa restauracji. Pani manager zdecydowanie musi popracować nad formą rozmowy z klientem i ulepszyć swoje umiejętności w zakresie profesjonalnego zachowania z gośćmi restauracji.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, alia_uliuu
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DawidBandur, Kierownik, The SpaghettiOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za opinię. Dzięki przekazanym wskazówkom możemy stale pracować nad jakością naszej obsługi. Przykro nam, że podczas ostatniej wizyty w naszej restauracji nie sprostaliśmy Państwa oczekiwaniom. Mamy nadzieję, kolejne związane z nami doświadczenia okażą się pozytywne.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre jedzenie, miska z wodą dla pieska została podana od razu co jest rzadkością. Obsługiwał nas pan Piotr N. - bardzo miła i profesjonalna obsługa. Siedzieliśmy na ogródku, który jest bardzo przytulny, natomiast wystrój w środku zapiera dech w piersiach - przytulnie, ładnie, z klasą. Zachęcam wszystkich do odwiedzenia restauracji. Na pewno podczas następnej wizyty w Krakowie wrócimy do tego miejsca.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, zuuziix
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DawidBandur, Kierownik, The SpaghettiOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Przede wszystkim chcielibyśmy podziękować za umieszczenie opinii na portalu Trip Advisor. Jest nam niezmiernie miło, iż potrawy jakie serwujemy, a także serwis w pełni spełniły Państwa oczekiwania. Mamy nadzieję na ponowną Państwa wizytę na którą serdecznie zapraszamy.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

The Spaghetti — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w The Spaghetti? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem