Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Kraków
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Kolejna wizyta, niestety porażka”

Rzeźnia - Ribs on Fire Stare Miasto
Zamów online
Nr 202 wśród 2 109 Restauracje (Kraków)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 2 USD - 35 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 5 września 2019 z urządzeń przenośnych

Odwiedziliśmy restauracje kolejny raz. Razem z chłopakiem zamówiliśmy dwa średnie żeberka. Jak jego były w miarę okej, tak moje niestety tragedia. Mięso guma, ciężko pokroić, nie odchodzi od kości. No po prostu porażka, płacąc taka cenę a dostając coś takiego. Przykro mi bo wcześniej było całkiem smacznie dlatego tez wróciliśmy tam ponownie. Niestety po dzisiejszej wizycie, raczej już kolejny raz nie odwiedzę tego miejsca. Reakcja obsługi żadna na zostawione prawie całe danie... zawiodłam się

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, AleksandraO833
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manager_Krakow, Manager , Rzeźnia - Ribs on Fire Stare MiastoOdpowiedź udzielona 9 września 2019

Bardzo prosimy o podanie dnia, w którym odwiedzili Państwo naszą restaurację - postaramy się, by taka sytuacja się nie powtórzyła. Najlepiej od razu informować obsługę, która chętnie służy pomocą i od razu pomoże rozwiązać ewentualny problem.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (276)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 276 recenzji

Zrecenzowano 29 sierpnia 2019

Zachęceni rekomendacją koleżanki, postanowiliśmy odwiedzić Ribs on Fire na Rynku. Niestety, nie byliśmy zadowoleni - żeberek i piwa, które chcieliśmy zamówić nie było na stanie, więc wzieliśmy "co było", a było niesmacznie. Najgorsze piwo jakie piiłam w życiu (Pilsner), na żerkach mało mięsa i były spalone. Koleżanka też była zawiedziona, bo zawsze stołowała się w RoF na Kazimierzu. Na pewno nie wybierzemy się tam ponownie.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Patrycja K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manager_Krakow, Manager , Rzeźnia - Ribs on Fire Stare MiastoOdpowiedź udzielona 9 września 2019

W jakim dniu byli Państwo w naszej restauracji? Bardzo nam przykro że tym razem nie wyszli Państwo zadowoleni. Bardzo dziękujemy za opinię i uwagi!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 lipca 2019

Zachęceni do odwiedzenia restauracji po niezbyt fortunnych doświadczeniach z zamawianiem jedzenia do domu - wyszliśmy zadowoleni. Zaskakująco dobre piwo typu pilsner z browaru Miłosław. Co prawda w tym dniu (niedziela po południu) zabrakło już polędwicy, ale polecone w "zastępstwie" steki z rostbefu były wysmażone zgodnie z zamówieniem (i przedstawioną w menu "skalą"), wraz z sałatką z rukoli i pieczonym ziemniakiem zaspokoiły nasze obiadowe potrzeby i smaki. Obsługa sprawna i uprzejma. Z pewnością wrócimy spróbować również polecanych żeberek.

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, JerzyZ41
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KlaudiaK3810, Kierownik, Rzeźnia - Ribs on Fire Stare MiastoOdpowiedź udzielona 9 lipca 2019

Bardzo dziękujemy :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Żeberka pierwsza klasa z pysznym sosem :) burgery również bardzo dobre. Z pewnością chętnie tu wrócimy. Lokal urządzony z klasą.

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, JolantaKP
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KlaudiaK3810, Kierownik, Rzeźnia - Ribs on Fire Stare MiastoOdpowiedź udzielona 20 czerwca 2019

Dziękujemy ❤❤

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 czerwca 2019

No cóż, jak w temacie. Bywając wiele razy na Kazimierzu w tamtejszej Rzeźni stwierdziliśmy, że tym razem pojawimy się w Rzeźni na Rynku- bliżej pracy i domu- aby było wygodnie- i to był błąd. Zupełnie inna restauracja. Cierpiała na brak rąk do pracy. Kelnerki obsługujące (a były dwie łącząc wydawanie napojów i obsługę na sali) miały obłęd w oczach i dużą tabakę, a było 3/4 sali. Był wieczór. Raczej należało się spodziewać, że restauracja się zapełni. Bynajmniej nie winimy tutaj obsługi. Była przelotnie i na pół słowa- nie miały czas- więc nie ma się co czepiać o brak ich obecności. Zamówiliśmy 2 porcje żeberek i dwa burgery. Z burgerów można było by być zadowolonym, gdyby nie ich cena. Żebra natomiast były małe, bez mięsa, tłuste i nie dopieczone. To był wielki zawód pojawić się i zaprosić tam znajomych ze słowami "polecamy, bywamy często" Niby jedna sieć, a jakże duża różnica. Dodam, że zaprosiliśmy naszych znajomych później w ramach przeprosin na Kazimierz.... i znów wyszliśmy zadowoleni z tamtejszej Rzeźni...

Termin wizyty: wrzesień 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Mariusz P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KlaudiaK3810, Kierownik, Rzeźnia - Ribs on Fire Stare MiastoOdpowiedź udzielona 20 czerwca 2019

W jakim dniu Państwo byli u nas w restauracji? Bardzo nam przykro że tym razem Państwo wyszli niezadowoleni. Dziękujemy jednak za opinię bo dzięki niej jesteśmy w stanie dużo zmienić na lepsze

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Rzeźnia - Ribs on Fire Stare Miasto — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Kraków, Małopolskie
 
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Rzeźnia - Ribs on Fire Stare Miasto? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem