Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nawet dla mięsożerców”
Restauracja Veganic — recenzja

Restauracja Veganic
Nr 126 wśród 2 107 Restauracje (Kraków)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 4 USD - 8 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Okolica: Stare Podórze
Opis: Restauracja z nową kuchnią roślinną. Dania wegetariańskie, wegańskie, bezglutenowe, przygotowywane z sezonowych warzyw, kasz, zbóż, nasion, orzechów i owoców, serwowane w wyraziście doprawionych kompozycjach. Domowe ciasta, także wegańskie i bezcukrowe.
Zrecenzowano 5 września 2019 z urządzeń przenośnych

Miłe wnętrze, smaczne jedzenie nawet dla kogoś, kto na codzień jest raczej mięsożerny. Porcje dań głównych mogłyby być większe, za to desery są nie do przejedzenia. Najmilszym zaskoczeniem jednak była karta koktajli, zadziwiająco dobrych jak na restaurację, która nie jest koktajlbarem. Spróbowałyśmy kilku i choć wydawały się niewinne, poczułam ich moc już po wyjściu z restauracji :P

Termin wizyty: luty 2019
Dziękujemy, doomsii
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Fearless53000970427, Kierownik ds. gości, Restauracja VeganicOdpowiedź udzielona 9 września 2019

Dziękujemy bardzo, to miłe, że nasza kuchnia smakuje osobom które w swojej diecie posiadają dania mięsne :)
Mamy nadzieję, że zobaczymy się ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (377)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 377 recenzji

Zrecenzowano 2 września 2019

Ogromna część dań jest genialna. Boczniaki we wszelkim wydaniu uwielbiam. Makaron z pesto wspaniały, duża ilość orzechów. Pycha! Napoje pyszne, polecam soczek Szarlotka. Wystrój jak dla mnie w punkt. Obsługa niestety różna. Czasem niezbyt sympatyczna. Ale najbardziej i tak warte są uwagi ciasta. Serniki zwłaszcza. Wprost zwalają z nóg. Ich cena jest spora, a porcje deserów mam wrażenie za każdym razem inne, w zależności jak się komu ukroi, a tak być nie powinno przy takich cenach. Miejsce do wielokrotnych powrotów.

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, anula88ot
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Fearless53000970427, Kierownik ds. gości, Restauracja VeganicOdpowiedź udzielona 9 września 2019

Dziękujemy bardzo i liczymy na wielokrotne powroty :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 sierpnia 2019

Świetna kuchnia wegańska, z mistrzowsko serwowanymi bakłażanami w różnych wariacjach, jako pasta w przystawce baba ganoush, danie główne warzywne ratatouille. Obłędne drinki i przemiła kelnerka p. Emilia.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Magdalena P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Fearless53000970427, Kierownik ds. gości, Restauracja VeganicOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię, co wpłynęło na obniżenie oceny? :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Burgery wegańskie z dodatkami bardzo dobre. Dobry smak, dodatki to ziemniaki pieczone, bataty bardzo ok. Dość drogo

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, jp31690
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Fearless53000970427, Kierownik sprzedaży, Restauracja VeganicOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Dziękujemy bardzo i polecamy pozostałe pozycje z naszego manu :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Ciekawe, klimatyczne wnętrza, pełne młodych osób. W podobnym tonie utrzymany jest ogródek. Na marginesie: bardzo podobała mi się umywalka w toalecie, tylko szkoda że drzwi do niej często pozostają uchylone.

Propozycje menu intrygują i zapowiadają kulinarną przygodę. Świetne napoje (szpinak, natka, jarmuż), same w sobie są już bardzo pożywne.

Po warzywnym ratatouille spodziewałem się jednak nieco więcej. Wyszła z tego potrawa jednogarnkowa z dominującą papryką. Jak wskazuje opis nastawiałem się na smak cukinii, bakłażana, o winogronie zapomniałem. Pęczotto zniknęło całe z talerza - bez uwag. Frytki z batata wyśmienite - warte 17 zł.

Do poprawy obsługa, bo choć ta nie jest najgorsza, ale może być mniej zabiegana i uporządkowana. Widok palących kucharzy z boku lokalu to już jednak spore niedopatrzenie.

Brawa za ideę, brawa za pomysł.
Warto tu zajrzeć.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, mariuszm839
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Fearless53000970427, Kierownik sprzedaży, Restauracja VeganicOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Dziękujemy bardzo za wyczerpującą opinię. Jest nam bardzo miło, że idea oraz klimat naszej restauracji przypadł Panu do gustu. Cieszymy się również, że dania ocenia Pan na plus, uwagę dotyczącą ratatouille bierzemy sobie do serca i będziemy działać w kierunku poprawy tej potrawy. Jeśli chodzi o obsługę, to jest nam przykro, że doszło do takiej sytuacji. Nie jest to naszym standardem, dlatego w odpowiedni sposób zainterweniujemy, aby ponownie się to nie powtórzyło. Jeszcze raz dziękujemy i zapraszamy ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Veganic — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Kraków, Małopolskie
 
Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Veganic? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem