Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Król bakłażan”
Restauracja Veganic — recenzja

Restauracja Veganic
Nr 126 wśród 2 105 Restauracje (Kraków)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 4 USD - 8 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Okolica: Stare Podórze
Opis: Restauracja z nową kuchnią roślinną. Dania wegetariańskie, wegańskie, bezglutenowe, przygotowywane z sezonowych warzyw, kasz, zbóż, nasion, orzechów i owoców, serwowane w wyraziście doprawionych kompozycjach. Domowe ciasta, także wegańskie i bezcukrowe.
Zrecenzowano 31 sierpnia 2019

Świetna kuchnia wegańska, z mistrzowsko serwowanymi bakłażanami w różnych wariacjach, jako pasta w przystawce baba ganoush, danie główne warzywne ratatouille. Obłędne drinki i przemiła kelnerka p. Emilia.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Magdalena P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Fearless53000970427, Kierownik ds. gości, Restauracja VeganicOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię, co wpłynęło na obniżenie oceny? :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (377)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

5 z 9 wśród 377 recenzji

Zrecenzowano 21 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Burgery wegańskie z dodatkami bardzo dobre. Dobry smak, dodatki to ziemniaki pieczone, bataty bardzo ok. Dość drogo

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, jp31690
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Fearless53000970427, Kierownik sprzedaży, Restauracja VeganicOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Dziękujemy bardzo i polecamy pozostałe pozycje z naszego manu :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Ciekawe, klimatyczne wnętrza, pełne młodych osób. W podobnym tonie utrzymany jest ogródek. Na marginesie: bardzo podobała mi się umywalka w toalecie, tylko szkoda że drzwi do niej często pozostają uchylone.

Propozycje menu intrygują i zapowiadają kulinarną przygodę. Świetne napoje (szpinak, natka, jarmuż), same w sobie są już bardzo pożywne.

Po warzywnym ratatouille spodziewałem się jednak nieco więcej. Wyszła z tego potrawa jednogarnkowa z dominującą papryką. Jak wskazuje opis nastawiałem się na smak cukinii, bakłażana, o winogronie zapomniałem. Pęczotto zniknęło całe z talerza - bez uwag. Frytki z batata wyśmienite - warte 17 zł.

Do poprawy obsługa, bo choć ta nie jest najgorsza, ale może być mniej zabiegana i uporządkowana. Widok palących kucharzy z boku lokalu to już jednak spore niedopatrzenie.

Brawa za ideę, brawa za pomysł.
Warto tu zajrzeć.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, mariuszm839
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Fearless53000970427, Kierownik sprzedaży, Restauracja VeganicOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Dziękujemy bardzo za wyczerpującą opinię. Jest nam bardzo miło, że idea oraz klimat naszej restauracji przypadł Panu do gustu. Cieszymy się również, że dania ocenia Pan na plus, uwagę dotyczącą ratatouille bierzemy sobie do serca i będziemy działać w kierunku poprawy tej potrawy. Jeśli chodzi o obsługę, to jest nam przykro, że doszło do takiej sytuacji. Nie jest to naszym standardem, dlatego w odpowiedni sposób zainterweniujemy, aby ponownie się to nie powtórzyło. Jeszcze raz dziękujemy i zapraszamy ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Restauracja idealna na zdrowy pełnowartościowy posiłek. Tak smacznego jedzenia vegańskiego jeszcze nie jadłem, krem z pieczonego kalafiora z kaparami to niebo w ustach, ciasta są przepyszne, nasze dzieci (2,5 i 3,5 latka) były również zachwycone i zjadły zamówione posiłki. Tylko uważajcie, bo dania są sycące i nawet jednodaniowy obiad plus deser to dużo dla brzucha :) ceny przystępne jak za taką ilość i jakość jedzenia. Szybkość obsługi wzorowa. Jedynie wolałbym cichszą muzykę w środku, po za tym polecam :)

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, MSZColinn
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Fearless53000970427, Kierownik ds. gości, Restauracja VeganicOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Dziękujemy bardzo za tak pozytywną opinię :)
Cieszymy się, że wszystkim smakowało, szczególnie dzieciom. Zapraszamy częściej :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Usiedliśmy i przez 20 minut zero reakcji obsługi mimo, ze było bardzo mało ludzi. Zamówiłem przy barze, jedzenie przyszło i było ok. Nic nadzwyczajnego, za to stosunkowo drogo, np. 32 złote za stek z kalafiora, który był kalafiorem w sosie z ziemniaczkami. Gdy dostaliśmy jedzenie to przez kolejne 30 minut zero reakcji ze strony personelu. Zamówiłem kawę oraz ciasto (oczywiście przy barze), kawę dostaliśmy ale na ciasto mimo upływu kolejnych 30 minut już niestety nie. Obsługa po prostu nas ignorowała. Gdy poszedłem zapłacić, to trwało to 10 minut bo nawet w takiej sytuacji byłem ignorowany przez obsługę. Ogólnie to wielki zawód, spodziewałem się czegoś lepszego.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, grzegorze398
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Fearless53000970427, Kierownik ds. gości, Restauracja VeganicOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Jest nam bardzo przykro z powody zaistniałej sytuacji :( Możemy prosić o podanie dnia oraz godzinach w której odwiedził Pan naszą restaurację? Postaramy się zająć tą sprawą. Mamy nadzieję, że dostaniemy drugą szansę, a następna wizyta, będzie w pełni satysfakcjonująca :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Veganic — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Kraków, Małopolskie
 
Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Veganic? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem