Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Polecam <3”
Restauracja Veganic — recenzja

Restauracja Veganic
Nr 76 wśród 1 944 Restauracje (Kraków)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 4 USD - 8 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Okolica: Stare Podórze
Opis: Restauracja z nową kuchnią roślinną. Dania wegetariańskie, wegańskie, bezglutenowe, przygotowywane z sezonowych warzyw, kasz, zbóż, nasion, orzechów i owoców, serwowane w wyraziście doprawionych kompozycjach. Domowe ciasta, także wegańskie i bezcukrowe.
Zrecenzowano 21 października 2018 z urządzeń przenośnych

Najlepsze bataty na swiecie! Dania glowne- kalafior curry i burger rowniez przepyszne. Mega sympatyczny pan kelner. Smacznie i przyjemnie! Na pewno kiedys wrocimy. :)

Termin wizyty: październik 2018
Dziękujemy, ananasekmari
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Agata K, Kierownik ds. PR, Restauracja VeganicOdpowiedź udzielona 22 października 2018

Bardzo nam miło! Dziękujemy! Zapraszamy koniecznie częściej ;))

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (281)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

12 z 16 wśród 281 recenzji

Zrecenzowano 19 października 2018

Cieszę się, że wybrałam tę restaurację na dzisiejsze spotkanie, to był zdecydowanie dobry wybór, pokuszę się o stwierdzenie, że najlepszy. Kelner podszedł natychmiast, na jedzenie nie trzeba było długo czekać, przystawki dostałyśmy bardzo szybko, każdy dostał swoje porcje w tym samym czasie. Fajne, oryginalne menu, niebanalne połączenia, aż ciężko było się zdecydować. Wszystkim smakowało i byli zachwyceni (a przyszłam z osobami nie wegańskimi, także to dobry znak ) Aczkolwiek ja bym odrobinę podkręciła smaki i nadała im większego wyrazu - ciut więcej przypraw Porządnie przyprawione były tylko frytki z batata i polenty, reszta była trochę mdła. Tak czy siak, kiedy mogę zjeść zdrowe, wegańskie i niecodzienne danie poza domem - jestem zadowolona i mała ilość przypraw nie jest w stanie mnie zniechęcić :) Największy plus dla kelnera - bardzo uprzejmy, cierpliwy i z poczuciem humoru, aż chciałoby się go zaprosić by usiadł z nami :D
Bardzo chętnie tu wrócę i polecę innym Oby więcej takich miejsc!

Termin wizyty: październik 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Agni E
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Agata K, Kierownik ds. PR, Restauracja VeganicOdpowiedź udzielona 22 października 2018

Bardzo, ale to bardzo nam miło! Koniecznie zapraszamy ponownie ;)) Staramy się aby nasze dania smakowały wszystkim, także amatorom mniej pikantnych dań - stąd być może takie wrażenie ;) Jeszcze raz dziękujemy i do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 października 2018 z urządzeń przenośnych

Byłam dzisiaj z przyjaciółką na cudownej kolacji, jedzenie było przepyszne, obsługa na najwyższym poziomie. Mam jednak jedno pytanie.. Gdzie się podział nasz ukochany kotlet z boczniaka??? Prosimy o informację kiedy wróci gdyż jesteśmy gotowe przyjechać na niego z drugiego końca Europy

Termin wizyty: październik 2018
1  Dziękujemy, Agata T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Agata K, Kierownik ds. PR, Restauracja VeganicOdpowiedź udzielona 16 października 2018

Bardzo nam miło! Dziękujemy i zapraszam ponownie ;) Co do kotleta - prosimy zaglądać na nasz fanpage, w razie powrotu na pewno będziemy informować ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 października 2018 z urządzeń przenośnych

Fajna oferta lunchowa w okazjonalnej cenie, porcje spore i bardzo smaczne, krótki czas oczekiwania na jedzenie i przemiły Pan kelner :)

Termin wizyty: październik 2018
Dziękujemy, Justyna S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Agata K, Kierownik ds. PR, Restauracja VeganicOdpowiedź udzielona 16 października 2018

Bardzo dziękujemy i zapraszamy ponownie ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 września 2018 z urządzeń przenośnych

Gdy lubisz zdrowo jeść to zdecydowanie polecam tą restaurację! Menu często jest modyfikowane, ale każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam spaghetti gryczane z avocado i żurek - jeśli będą mieć go w karcie, bo ostatnio nie było :(

Termin wizyty: wrzesień 2018
Dziękujemy, AgaKarB
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Agata K, Kierownik ds. PR, Restauracja VeganicOdpowiedź udzielona 1 października 2018

Strasznie nam miło! Staramy się urozmaicać nasze menu, ale nie wykluczamy powrotów do naszych klasyków <3 Zapraszamy ponownie ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Veganic — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Veganic? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem