Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Świetne miejsce”
Restauracja Veganic — recenzja

Restauracja Veganic
Nr 52 wśród 1 871 Restauracje (Kraków)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 4 USD - 8 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Okolica: Stare Podórze
Opis: Restauracja z nową kuchnią roślinną. Dania wegetariańskie, wegańskie, bezglutenowe, przygotowywane z sezonowych warzyw, kasz, zbóż, nasion, orzechów i owoców, serwowane w wyraziście doprawionych kompozycjach. Domowe ciasta, także wegańskie i bezcukrowe.
Zrecenzowano 12 września 2018 z urządzeń przenośnych

Ok, wystrój fajny. Dużo miejsca. Może trochę mało intymnie, ale w ostateczności da się przeżyć. Domowa Lemoniada naprawdę minimalnie mało cytrynowa, ale spełnia oczekiwania. Smoothie "Jagoda" niestety odradzam. Mdłe, jakby rozcieńczane wodą. Polecam za to bardzo mocno Smoothie ze szpinakiem! Krem z buraka świetny. Osobiście dosypalem trochę pieprzu, ale i bez niego świetne danie. Kotlet z boczniaka świetne. Trochę się rozlatują jak się wbija widelec ale ogólnie ok. Puree musztardowe tez świetne, polecam. Pierogi Ruskie w wersji wegańskiej wypadają równie dobrze - podane z kwaśna śmietana i szczypiorkiem naprawdę bardzo dobrze smakują. Deser: tarta czekoladowa z bananami - MIAZGA. Mistrzostwo. Na początku chwile czekaliśmy na karty i napoje, ale później obsługa była już dosyc szybka.
Myśle, ze naprawdę zasługuje na 5 gwiazdek. Ciekawe doznania, polecam ciekawym.

Dziękujemy, Patryk M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Agata K, Kierownik ds. PR, Restauracja VeganicOdpowiedź udzielona 1 października 2018

Bardzo nam miło! Dziękujemy i zapraszamy koniecznie ponownie. Przykro nam, że Jagoda nie przypadła Panu do gustu, ale mamy nadzieję, że pozostałe dania to zrekompensowały ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (239)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

7 z 11 wśród 239 recenzji

Zrecenzowano 3 września 2018

Potrawy wyszukane i bardzo dobre. Choć z zasady nie jestem ani Vegetarianem a już tym bardziej Veganem bardzo mi smakowało. Minus za brak dostępności dań które znajdują się w karcie

    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Piotr K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Agata K, Kierownik ds. PR, Restauracja VeganicOdpowiedź udzielona 5 września 2018

Bardzo nam miło - pozytywne opinie od "nie wegetarian" cieszą podwójnie ;) Przepraszamy za napotkane niedogodności - postaramy się zrehabilitować przy kolejnej wizycie ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 sierpnia 2018

Bardzo ciekawe miejsce,duzo ludzi, ale bardzo sympatycznie. Obsluga troche zabiegana, trzeba prosic o karte.Bardzo dobre koktajle.

Dziękujemy, Anna F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Agata K, Kierownik ds. PR, Restauracja VeganicOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2018

Bardzo dziękujemy! Zapraszamy ponownie na koktajle i nie tylko ;))

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Polecam frytki z ziołowej polenty i żurek wegański jako przystawki, do dań głównych nie doszedłem bo same przystaki mi wystarczyły za obiad! Miła obsługa, czas realizacji standardowy, polecam!

Dziękujemy, primus_pl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Agata K, Kierownik ds. PR, Restauracja VeganicOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2018

Bardzo, bardzo dziękujemy i zapraszamy ponownie - mamy jeszcze sporo ciekawych obiadowych dań do spróbowania ;))

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

15 minut czekaliśmy na to, żeby ktoś nas zauważył. Ludzie zaczęli podawać sobie sami menu. Szkoda, bo to jedyna restauracja wegańska czynna do 22:00

Dziękujemy, Mariusz Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Agata K, Kierownik ds. PR, Restauracja VeganicOdpowiedź udzielona 11 sierpnia 2018

Panie Mariuszu przepraszamy za zaistniałą sytuację - staramy się zapewnić jak najlepszy poziom obsługi i wszystkie komentarze bierzemy sobie do serca. Mamy nadzieję, że dostaniemy jeszcze drugą szansę i odwiedzi nas Pan ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Veganic — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Veganic? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem