Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Opinia dotycząca jakości posiłków”
Restauracja Veganic — recenzja

Restauracja Veganic
Nr 76 wśród 1 938 Restauracje (Kraków)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 4 USD - 8 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Okolica: Stare Podórze
Opis: Restauracja z nową kuchnią roślinną. Dania wegetariańskie, wegańskie, bezglutenowe, przygotowywane z sezonowych warzyw, kasz, zbóż, nasion, orzechów i owoców, serwowane w wyraziście doprawionych kompozycjach. Domowe ciasta, także wegańskie i bezcukrowe.
Zrecenzowano 3 września 2018

Potrawy wyszukane i bardzo dobre. Choć z zasady nie jestem ani Vegetarianem a już tym bardziej Veganem bardzo mi smakowało. Minus za brak dostępności dań które znajdują się w karcie

Termin wizyty: wrzesień 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Piotr K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Agata K, Kierownik ds. PR, Restauracja VeganicOdpowiedź udzielona 5 września 2018

Bardzo nam miło - pozytywne opinie od "nie wegetarian" cieszą podwójnie ;) Przepraszamy za napotkane niedogodności - postaramy się zrehabilitować przy kolejnej wizycie ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (280)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

17 z 21 wśród 280 recenzji

Zrecenzowano 23 sierpnia 2018

Bardzo ciekawe miejsce,duzo ludzi, ale bardzo sympatycznie. Obsluga troche zabiegana, trzeba prosic o karte.Bardzo dobre koktajle.

Termin wizyty: sierpień 2018
Dziękujemy, Anna F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Agata K, Kierownik ds. PR, Restauracja VeganicOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2018

Bardzo dziękujemy! Zapraszamy ponownie na koktajle i nie tylko ;))

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Polecam frytki z ziołowej polenty i żurek wegański jako przystawki, do dań głównych nie doszedłem bo same przystaki mi wystarczyły za obiad! Miła obsługa, czas realizacji standardowy, polecam!

Termin wizyty: sierpień 2018
Dziękujemy, primus_pl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Agata K, Kierownik ds. PR, Restauracja VeganicOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2018

Bardzo, bardzo dziękujemy i zapraszamy ponownie - mamy jeszcze sporo ciekawych obiadowych dań do spróbowania ;))

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

15 minut czekaliśmy na to, żeby ktoś nas zauważył. Ludzie zaczęli podawać sobie sami menu. Szkoda, bo to jedyna restauracja wegańska czynna do 22:00

Termin wizyty: sierpień 2018
Dziękujemy, 648mariuszz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Agata K, Kierownik ds. PR, Restauracja VeganicOdpowiedź udzielona 11 sierpnia 2018

Panie Mariuszu przepraszamy za zaistniałą sytuację - staramy się zapewnić jak najlepszy poziom obsługi i wszystkie komentarze bierzemy sobie do serca. Mamy nadzieję, że dostaniemy jeszcze drugą szansę i odwiedzi nas Pan ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 lipca 2018

Do Veganic po raz pierwszy trafiliśmy ponad rok temu i od tego czasu chodzimy tam bardzo często. Jedzenie jest po prostu wspaniałe! Duży wybór dań, menu od czasu do czasu przechodzi mniejsze lub większe metamorfozy, ponadto restauracja oferuje menu sezonowe. Wszystko tam jest godne polecenia - od przystawek, przez zupy, dnia główne, aż po desery (bezglutenowe i bezcukrowe) oraz napoje bezalkoholowe i alkoholowe. Obsługa jest bardzo miła i profesjonalna, wnętrze jest przyjemne i przytulne. Pomimo iż restauracja jest bardzo duża, w weekendy często trudno o wolny stolik. Dania są zawsze pięknie podane, a porcje są duże. Miejsce nie tylko dla wegetarian i wegan, mięsożercy też będą zachwyceni tym jedzeniem.

Termin wizyty: czerwiec 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Katarzyna444
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Agata K, Kierownik ds. PR, Restauracja VeganicOdpowiedź udzielona 31 lipca 2018

Bardzo, bardzo dziękujemy! Uwielbiamy czytać takie komentarze od stałych gości ;) Zapraszamy koniecznie na nasze nowe śniadania w formie bufetu ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Veganic — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Veganic? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem