Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Świetna kawa”
Szara Ges — recenzja

Szara Ges
Nr 35 wśród 1 601 Restauracje (Kraków)
Zakres cen: 4 USD - 22 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 13 sierpnia 2017

Wstąpiłem z rodziną jedynie na kawę. Każdy zamówił inną - latte, cappuccino, mrożona, americano. Ceny takie same jak w innych restauracjach a restauracja bardzo elegancka. Obsługa profesjonalna. Na zewnątrz w ogródku wypiliśmy kawę i było miłe zaskoczenie: na stołach obrusy. Kawy wszystkim smakowały i widać że parzone są z dobrej jakości kawy. Mogę śmiało polecić. Poza tym mają ciekawe desery w menu ale ceny deserów są jak dla mnie za wysokie.

    • Wartość
    • Obsługa
Dziękujemy, rgrodzki
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję
Recenzje (279)
Szara Ges — pojawiły się nowe recenzje!
Sprawdź najnowsze recenzje
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 279 recenzji

Zrecenzowano 28 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Pyszna kolacja na spontanie wraz z narzeczoną. Bardzo pomocny Pan manager który pomógł nam w wyborze dań. Mimo praktycznie środka tygodnia, sporo ludzi ale i dla nas znalazło się miejsce
. Polecamy

1  Dziękujemy, Marcin P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Generalnie dania smaczne ale za to personel bardzo nieprofesjonalny!a szkoda bo to wizytôwka miejsa

1  Dziękujemy, annaaleksandras
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sylwia K, Guest Relationship Manager, Szara GesOdpowiedź udzielona 12 lipca 2017

Szanowna Pani,

Bardzo dziękujemy za pozostawioną opinię i wszelkie sugestie. Staramy się stale doskonalić nie tylko naszą kuchnię, ale także usprawniać jakość obsługi. Zapraszamy do kolejnej wizyty. Mamy nadzieję, że tym razem otrzyma Pani serwis zgodny z naszymi standardami i będzie Pani w pełni zadowolona z odwiedzin w naszej restauracji.

Pozdrawiam,
Sylwia Kalata-Janik

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 maja 2017 z urządzeń przenośnych

Nie wiedziałam czego spodziewać na talerzu po przeczytaniu menu, ale to co mnie spotkało było wyśmienite. Przepyszny pieróg z ogonem wołowym i rozpływający się w buzi Daniel marynowany w kawie. Uczta dla podniebienia. Mąż zamówił tatara wołowego i steka , wszystko było podane jak arcydzieło i smakowało wybornie. Bardzo Polecam

1  Dziękujemy, eleonorawlodarczyk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sylwia K, Social Media Manager, Szara GesOdpowiedź udzielona 1 czerwca 2017

Szanowna Pani Eleonoro,

Bardzo dziękujemy za opinię. Jest nam niezmiernie miło, iż potrawy jakie serwujemy w pełni spełniły Państwa oczekiwania. Mamy nadzieję na ponowną Państwa wizytę na którą serdecznie zapraszamy.

Pozdrawiam serdecznie,
Sylwia Kalata-Janik

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 maja 2017

Słyszałem bardzo wiele dobrego o tym lokalu i wraz ze znajomymi chcieliśmy spróbować czy faktycznie tak jest. Niestety nie było nam dane gdyż kierownik sali widząc 10 osób z 3 dzieci w wieku przedszkolnym przekazał nam informację, że nie ma miejsc. W środku nie było nikogo, nie wierzę, że nie znalazłoby się miejsce dla rodzin z dziećmi. No cóż selekcja pełną parą....

    • Obsługa
1  Dziękujemy, Marcin W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sylwia K, Social Media Manager, Szara GesOdpowiedź udzielona 1 czerwca 2017

Szanowny Panie Marcinie,

dziękuje za opinię. Jest nam niezmiernie przykro, że nie znaleźliśmy dla Państwa stolika. Zapewniam jednak, że nie dokonujemy "selekcji", a wszyscy goście są dla nas tak samo ważni. Mamy nadzieję na ponowną Państwa wizytę na którą serdecznie zapraszamy.

Pozdrawiam serdecznie,
Sylwia Kalata-Janik

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Szara Ges — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Szara Ges? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem