Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Oddech w centrum Krakowa”
Klimaty Poludnia — recenzja

Klimaty Poludnia
Nr 49 wśród 2 105 Restauracje (Kraków)
Certyfikat jakości
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach, Dostawa, Rezerwacje
Okolica: Stare Miasto
Opis: Restauracja Winiarnia Klimaty Południa zaprasza na śniadanie, lunch oraz kolacje przy doskonałym wyborze win. Restauracja otwarta codziennie od godziny 10-24
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Coś dla oczu i podniebienia. Pyszne i wyjątkowe pierogi, sałatka z ojcowskim pstrągiem i rosołek. Wszystko comme il faut Ładne wnętrze z miłym światłem wpadającym od ogrodu. Fajne miejsce, żeby uciec przed miastem i złapać oddech. Do tego kieliszek wina i mamy przepis na mile spędzony czas. Naturalnie i niewymuszenie miła obsługa i ogród

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, darriusz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bożena C, Właściciel, Klimaty PoludniaOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Dziękujemy bardzo za miłe słowa.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 077)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 1 078 recenzji

Zrecenzowano 22 sierpnia 2019

Dobre jedzenie, bardzo miła atmosfera i profesjonalna obsługa. Miejsce perełka, z dala od miejskiego zgiełku choć w samym centrum :)

Termin wizyty: wrzesień 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, 86Magda
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bożena C, Właściciel, Klimaty PoludniaOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Dziękujemy bardzo :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 sierpnia 2019

Polecam tę restauracje każdemu, kto chce zjeść dania najwyższej jakości w towarzystwie wybornego wina i to wszystko za rozsądną cenę.
Obsługa zawsze miła i pomocna.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, P W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bożena C, Właściciel, Klimaty PoludniaOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019

Dziękujemy za miłe słowa.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Do Klimatow Poludnia trafiliśmy dopiero dzisiaj pomimo wiedzy o tym miejscu od dobrych paru lat. Zazwyczaj niedzielny obiad w centrum konczyl sie na rynku lub w restauracjach w najbliższym otoczeniu. Jak pokazuje wspaniala kuchnia i obsluga KP, wybieranie jedynie knajp "na rynku" jest NAJWIEKSZYM bledem smakoszy! Zamowilismy praktycznie wszystko: rybe, makaron, krewetki, cielecine, salatki. WSZYSTKO WYBORNE! Klimaty Poludnia - spodziewajcie sie Nasz czesciej:)

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Krzysiek K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bożena C, Właściciel, Klimaty PoludniaOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019

Dziękujemy bardzo za miłe słowa.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 maja 2019 z urządzeń przenośnych

W deszczowy i zimny majowy dzień weszliśmy przez przypadek w dość tajemniczy zaułek, w zaciszne miejsce schowane przed zgiełkiem i hałasem. Wystraszył nas zapach palonego drewna i wędzenia. Jednak przez szybę zobaczyliśmy w środku gości i jeden wolny stolik przy... kominku! To było to, ciepełko w taki pochmurny dzień! Pyszne jedzonko, sympatyczna i profesjonalna obsługa kelnera. Ciekawy wystrój i interesująca karta win. Warto odwiedzić.

Termin wizyty: maj 2019
1  Dziękujemy, kimisikura
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bożena C, Właściciel, Klimaty PoludniaOdpowiedź udzielona 15 maja 2019

Dziękujemy bardzo za przychylna opinię. Zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Klimaty Poludnia — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Klimaty Poludnia? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem