Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Kraków
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Absolutnie wspaniale!”

Urara Sushi & Shabu Shabu
Nr 78 wśród 2 109 Restauracje (Kraków)
Zakres cen: 3 USD - 12 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 1 września 2019

Najlepsze sushi w Krakowie i bardzo mila obsluga! Probowalismy wege ramen i sushi z lososiem, magia smokow. Goraco polecam :)

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Anna A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Urara K, Kierownik ds. PR, Urara Sushi & Shabu ShabuOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Dziękujemy za miłe słowa! Bardzo cieszymy się, że smakowało i mamy nadzieję, że nas Pani jeszcze odwiedzi : )

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (596)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język
  • Więcej języków

13 z 17 wśród 596 recenzji

Zrecenzowano 23 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo smacznie, świeże produkty, miła obsługa. Dobra lokalizacja w centrum miasta. Ciekawe menu, każdy znajdzie coś dla siebie.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, szanna9
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Urara K, Kierownik ds. PR, Urara Sushi & Shabu ShabuOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za tę opinię!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 sierpnia 2019

Od dawna nie wystarcza mi skala ocen w tripadvisor, szczególnie w sytuacji kiedy 5 czyli doskonałe to za dużo a bardzo dobrze może być krzywdzące dla renomy lokalu. Dałbym Urara Sushi 4,3 bo w sumie ramen, który zamówiłem był bardzo dobry, obsługa miła i szybka, lokal ładnie urządzony. Tyle, że jednak troszkę dziegciu znajdzie się w mojej opinii. Przyzwyczaiłem się, że zamawiając ramen, czyli danie nie tanie, dostaję syty posiłek, który może wystarczyć za obiad. Niestety ramnen w Urara moim zdaniem jest rzadziutki, bez porównania z lokalami takimi jak Ramen People czy Akita Ramen gdzie trudno na początku wsadzić pałeczki do miski bo tak pełno wszystkiego. Tutaj jakby zupka z dodatkami ale jak napisałem wyżej na szczęście całkiem smaczna. Lepsza niż w Akita ale słabsza niż People.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, SKrakowski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Urara K, Kierownik ds. PR, Urara Sushi & Shabu ShabuOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019

Bardzo nam miło i dziękujemy za opinię!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 sierpnia 2019

Miła obsługa, przystępne ceny i przede wszystkim smacznie i uczciwie. Najlepsze sushi w okolicy. Polecam

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, Daniel W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Urara K, Kierownik ds. PR, Urara Sushi & Shabu ShabuOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019

Jesteśmy wdzięczni za Pańską opinię, dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Świetne jedzenie w dobrej cenie (jak na centrum Krakowa). Zestaw dla 2 osób bardzo różnorodny a wszystko pyszne.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, agnieszkasR651AX
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Urara K, Kierownik ds. PR, Urara Sushi & Shabu ShabuOdpowiedź udzielona 11 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za tę opinię i zapraszamy ponownie !

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Urara Sushi & Shabu Shabu — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Urara Sushi & Shabu Shabu? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem