Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Kraków
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Zawód.”

Restauracja PINO Garden
Nr 339 wśród 2 109 Restauracje (Kraków)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 2 USD - 52 USD
Opis: Miejsce usytuowane w samym sercu kultowych krakowskich Błoń, serwujące gościom najwyższej jakości dania, ale i zieleń przestrzeni otulającej designerskie wnętrza lokalu. Kompilacyjna karta menu oraz architektoniczny miks stylów to dominujące wyznaczniki Restauracji PINO Garden, lokalu siostrzanego względem otwartej rok wcześniej Restauracji PINO.
Informacje o restauracji
Opis: Miejsce usytuowane w samym sercu kultowych krakowskich Błoń, serwujące gościom najwyższej jakości dania, ale i zieleń przestrzeni otulającej designerskie wnętrza lokalu. Kompilacyjna karta menu oraz architektoniczny miks stylów to dominujące wyznaczniki Restauracji PINO Garden, lokalu siostrzanego względem otwartej rok wcześniej Restauracji PINO.
Zrecenzowano 8 września 2019

Jedzenie nawet dobre, nikt z osób jedzących nie narzekał, szybka i sprawna obsługa, porcje dostateczne. Jednakże całkowitym nieporozumieniem jest brak parkingu dla samochodów przy restauracji zlokalizowanej w tym miejscu Krakowa. To znaczy parking jest, ale żeby na niego wjechać trzeba przejechać przez ulicę, na którą jest zakaz wjazdu. Pani w restauracji powiedziała, że mogę wjechać samochodem, ale "na własną odpowiedzialność, bo często straż miejska daje mandaty".To bardzo dziękuję za taki parking. Co więcej przy telefonicznej rezerwacji pytałem, czy przy restauracji jest parking i pracownik poinformował mnie, że tak. Jest to nieprawda i skorzystanie z "parkingu" grozi mandatem.

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, Gonzalez_Freddy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kierownik_ds_Gosci1, Kierownik ds. gości, Restauracja PINO GardenOdpowiedź udzielona 9 września 2019

Dzień dobry Panie Gonzalez_Freddy,
oczywiście rozumiemy Pana rozgoryczenie. Musiało dojść do nieporozumienia. Plac sąsiadujący z restauracją nie jest własnością PINO Garden. Przepraszamy za zamieszanie. Sprawa ta zostanie przez nas podjęta na najbliższym spotkaniu z personelem.
Najbliższego miejsca parkingowego najlepiej jest szukać np. przy ul. Focha.
Serdecznie pozdrawiamy.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (210)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

5 z 9 wśród 210 recenzji

Zrecenzowano 30 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Lokal. Dobrze zorganizowany przestronny dostępne stoliki np. Dla rodziny dla 6 osób. Obsługa Bardzo miła sprawna godna polecenia. Jedzenie smaczne dobrze podane. Brakująca gwiazdka to za przeciętną Margeritte która wymaga dopracowania

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, przemo2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kierownik_ds_Gosci1, Kierownik ds. gości, Restauracja PINO GardenOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Witamy Przemo2019,
cieszymy się miło spędzili Państwo rodzinną kolację. Dziękujemy za opinię, oczywiście będziemy pracować nad tym, aby wszystkie dania z naszej karty miały najwyższą ocenę!
Zapraszamy ponownie,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 sierpnia 2019

In Pino Garden we had our baptism party and to call it perfect, is just said modest. The food was great, beautiful tastes combined with visual aesthetics impressed us and our guests. Service (thank you Ms Monika!) was attentive, kind, smiling, responsive and with great timing :) Preparations for the party and party itself were handled by very reliable, trustworthy and kind management (thank you Ms Justyna and Ms Oliwia!). Overall, great place, great service and taaaasty food! I recommend!
Wrażenia nasze i naszych gości mocno pozytywne :) Smakowało nam jedzenie (pozdrowienia, podziękowania i komplementy dla szefa kuchni), porcje były odpowiednio duże, pięknie podane i serwowane z uwagą, z szacunkiem i z uśmiechem (serdeczne podziękowania dla Pani Moniki przede wszystkim i reszty obsługi), timing był nienaganny. Opieka Pani i Pani Oliwii rzetelna i godna zaufania! Serdecznie dziękujemy!!!

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, AnnieWay80
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kierownik_ds_Gosci1, Kierownik sprzedaży, Restauracja PINO GardenOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Szanowna Pani AnnieWay80,
cieszymy się, że spotkanie, jedzenie, obsługa i atmosfera tak bardzo się udały, i że dobrze będziecie Państwo wspominać ten czas. Czujemy ogromną satysfakcję czytając powyższą opinię, że nasza praca jest przez naszych Gości doceniana.
Zapraszamy ponownie w większym lub mniejszym gronie do naszego PINO Garden na Błoniach!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 sierpnia 2019

Restauracja nastawiona na rodziny, jednakże w ogrodzie spora ilość psów i palących osób co pozostawia delikatny niesmak.
Sam styl tego miejsca nie w moim klimacie, karta bardzo mało czytelna, wygląda jak z amerykańskiego baru przy drodze. Sztućce podane w zardzewiałych puszkach, które zostawiały brudne ślady na stolikach

Obsługa miła, informowała o czasie podanych dań.
Jedzenie smaczne, chociaż dotarlo do nas już chłodne, a stek był przeciągnięty.
Zaproponowano nam oczywiście za to rekompensatę w formie deseru, lub kawy, jednak nie mielismy ochoty i w rezultacie z rachunku zostały nam odliczone napoje (jako rabat).
Dało się zauważyć duży ruch i problemy obsługi z tym związane (trochę brudne stoliki i podloga, dania donoszone,,partiami", a dzwonek z kuchni słychać było trzykrotnie na każde wydane danie)

Ceny adekwatne do jakosci i ilosci jedzenia.
Podsumowujac:
Byłem, spróbowałem, raczej nie wrócę.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Tadek84
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kierownik_ds_Gosci1, Kierownik ds. gości, Restauracja PINO GardenOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Witamy Tadku84,
Dziękujemy bardzo za opinię. W pełnym sezonie mamy bardzo duży ruch i - proszę nam wierzyć - staramy się jak tylko możemy, aby każdy z naszych Gości był obsłużony jak najlepiej. Jest nam bardzo przykro z powodu każdego pojawiającego się niedociągnięcia, jednak jak to mówią: każdemu zdarzają się czasem błędy, zwłaszcza przy naprawdę olbrzymim obłożeniu restauracji. Dlatego też chcąc zrekompensować Państwu wspomniane niedogodności, odliczyliśmy od rachunku napoje. Niemniej jednak liczymy, że PINO Garden otrzyma od Państwa jeszcze jedną szansę i przy kolejnej wizycie na Błoniach wszystko będzie tak jak należy.
Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 sierpnia 2019

Obsługa bardzo niemiła. Mieliśmy rezerwację na 15.30, przyszliśmy 15.43, czyli w dopuszczalnym czasie spóźnienia, niestety obsługa przez dłuższą chwilę nie była zainteresowana nami. Jak już się zainteresowała dostaliśmy informację, że jesteśmy za późno i nasza rezerwacja przepadła. Po poinformowaniu obsługi, że już tu chwile stoimy i czekamy i byliśmy wcześniej niż 15.45 obsługa łaskawie postanowiła czegoś dla nas poszukać. Dodam, że nasza rezerwacja była na stolik 2 osobowy, przed nami weszła większa grupa, która wolała usiąść za zewnątrz, więc logicznie rzecz biorąc nikt w tym czasie nie mógł zając zarezerwowanego stolika. Nie polecamy, nie wrócimy.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Izabela J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kierownik_ds_Gosci1, Kierownik ds. gości, Restauracja PINO GardenOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Witam Pani Izabelo J.
jesteśmy pewni, że musiało zajść nieporozumienie. Jest pełnia sezonu i przy dużym ruchu bardzo łatwo o pomyłkę. Przepraszamy za zaistniałą sytuację. Dotąd jeszcze nigdy nie mieliśmy podobnego zdarzenia. Oczywiście dziękujemy za opinie, jest ona dla nas istotna w celu poprawienia jakości funkcjonowania naszej restauracji.
Pozdrawiamy.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja PINO Garden — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja PINO Garden? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem