Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 21:50 - 05:00
Wyróżnione recenzje
Niezapomniane

Cudowni ludzie pełni pozytywnej energii! Niezapomniana noc, genialne kluby, nie da się... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019
adzixyo
,
Kraków, Polska
Świetna zabawa do rana

Najlepiej zorganizowana impreza w Krakowie. Super zabawa, świetny prowadzący Afro upił nas bardzo... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 22 czerwca 2019
Aneta w
Przeczytaj wszystkie recenzje (1 512)
  
Recenzje (1 512)
Filtruj recenzje
1 512 wyniki
Oceny podróżnych
1 446
35
17
6
8
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 446
35
17
6
8
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 512 recenzji
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Cudowni ludzie pełni pozytywnej energii!
Niezapomniana noc, genialne kluby, nie da się nudzić!
Gorąco polecam!

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, adzixyo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 134markusm, General Manager, Krakow CrawlOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google


Hi,

Thanks for the great feedback, as our guides work very hard to make sure each and every tour is memorable and enjoyable. So we always appreciated our guests taking the time to leave a review.

We cant wait to have you on the crawl again soon for a few more drinks!

Cheers
The Krakow Crawl Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 czerwca 2019

Najlepiej zorganizowana impreza w Krakowie. Super zabawa, świetny prowadzący Afro upił nas bardzo dobrymi drinkami i oprowadził po najlepszych klubach. Polecam wszystkim!!! I na pewno jeszcze skorzystam

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
1  Dziękujemy, Aneta w
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 134markusm, General Manager, Krakow CrawlOdpowiedź udzielona 10 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Hi Aneta,

Thanks for taking the time to share your valued opinion on The Krakow Crawl. We take pride in giving outstanding service every customer and we're overjoyed to receive your compliments and appreciation.

Our guides work hard and party even harder to much sure each night is one to remember so we love to hear great feedback.

Cheers
The Krakow Crawl team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 kwietnia 2019

Dla imprezowiczów (jak dotąd) najlepsza opcja w Krakowie ^^ Chiil y fun za nie wiele. My odwiedziliśmy miasto na weekend w pięć osób. Polecamy naszego przewodnika, wyluzowany i ogarnięty! - Shiva! Pozdrawiamy!! :D niech moc będzie z Tobą ^^

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, pwojdyla0
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 134markusm, General Manager, Krakow CrawlOdpowiedź udzielona 9 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Hi,

Thanks for the great feedback, as our guides work very hard to make sure each and every tour is memorable and enjoyable.

We hope the rest of your time in Krakow was just as enjoyable.


Cheers
The Krakow Crawl Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Świetna impreza, mega atmosfera i ludzie z którymi nie można się nudzić! Z czystym sumieniem mogę polecić Krakow Crawl jeśli chcecie spędzić noc pełną wrażeń! Thank's to Alex for an amazing party! Xx

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, ZuzaP54
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 134markusm, General Manager, Krakow CrawlOdpowiedź udzielona 9 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Hello Zuza ,

Thanks for taking the time to share your valued opinion on The Krakow Crawl. We take pride in giving outstanding service every customer and we're overjoyed to receive your compliments and appreciation.

We hope to see here again soon.

Cheers
The Krakow Crawl Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Najlepsze crawl w Krakowie, świetna zabawa, niesamowite przeżycia :-D
Afro is the best!! Dzięki bardzo for Great night

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
Dziękujemy, Monika G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 134markusm, General Manager, Krakow CrawlOdpowiedź udzielona 9 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Hi Monika,

Thanks for taking out the time to leave us such a great review.

We are very happy to hear that you enjoyed the tour with us and hope you enjoyed the rest of your time in Krakow.

Cheers
The Krakow Crawl Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji