Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kiedyś świetna restauracja...”

Pod Wawelem Restauracja
Nr 302 wśród 2 104 Restauracje (Kraków)
Zakres cen: 5 USD - 20 USD
Kuchnie: Polska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Rodziny z dziećmi, Duże grupy, Kuchnia miejscowa
Opcje wyżywienia: Lunch, Po godzinach, Śniadanie, Obiad, Dostawa, Rezerwacje
Okolica: Stare Miasto
Zrecenzowano 6 września 2019

Swego czasu była to jedna z lepszych restauracji i chyba w związku z tym właściciel sobie odpuścił. Porcje dużo mniejsze niż był ceny wyższe często podawane zimne potrawy.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, joanna13138
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jedling M, Kierownik ds. PR, Pod Wawelem RestauracjaOdpowiedź udzielona 9 września 2019

Bardzo nam przykro, że nie jest Pani w pełni usatyfakcjonowana z wizyty w naszej restauracji. Jeżeli chodzi o wielkość porcji to są one takie same, jak zawsze - uważamy, że dobrego nigdy za wiele. Jeżeli chodzi o ceny to odpowiadają one wysokiej jakości produktów, a na tym zależy nam najbardziej. Wybieramy produktu od sprawdzonych dostawców, ponieważ współcześnie dobry produkt jest na wagę złota. Przepraszamy, jeżeli nie spełniliśmy Pani oczekiwań. W sytuacjach, w których czują Państwo, że coś jest nie tak, jak powinno prosimy o informowanie o tym naszej obsługi lub jednego z kierowników sali. Bardzo przepraszamy jeszcze raz i mamy nadzieję, że będziemy mogli gościć Państwa ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (5 939)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język
  • Więcej języków

13 z 17 wśród 5 939 recenzji

Zrecenzowano 25 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Przez 30 min czekaliśmy aż jakiś kelner łaskawie do nas podejdzie żebyśmy mogli złożyć zamowienie. W restauracji praktycznie pusto a mimo tego nie wyrabiają się z praca. Wszystkie stoliki dookoła nas są pełne brudnych nauczyn.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 943jakuba
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jedling M, Kierownik ds. PR, Pod Wawelem RestauracjaOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Bardzo przepraszamy za taką sytuację. Chcieliśmy zapytać, czy kelner, który zaprowadził Państwa do stolika nie przyjął od Państwa zamówienia? Zgodnie z zasadami naszej restauracji każdego gościa do stolika odprowadza ktoś z naszej obsługi, przyjmuję zamówienie i dba o komfort gości przez cały czas spędzony w naszej restauracji. Jeśli tak się nie stało, bardzo prosimy o kontakt na kompania-kuflowa@podwawelem.eu i opisanie całej sytuacji. Chielibyśmy móc Państwa satysfakcjonująco przeprosić. Mamy nadzieję, że będziemy mogli gościć Państwa ponownie, by mogli Państwo ocenić nasze dania.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Byliśmy z rodziną jakiś czas temu na obiedzie w kompanii. Po za tym że porcje są duże i tanie to smaku (po za tłuszczem) wiele nie maja. Jedynie golonka była naprawdę spoko. Kelnerzy sztywni, wyuczone na pamięć formułki powtarzają.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, K9865KKjank
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jedling M, Kierownik ds. PR, Pod Wawelem RestauracjaOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Bardzo cieszymy się, że smakowała Państwu nasza golonka - sami ją uwielbiamy! Jeżeli chodzi o naszą obsługę to przykro nam, że nie spełniła ona Panstwa oczekiwań. Staramy się traktować wszystkich naszych gości tak, by czuli się komfortowo. Jeżeli zechcieliby Państwo podzielić się z nami szerszą opinią odnośnie naszej kuchni i obsługi bardzo prosimy o kontakt na kompania-kuflowa@podwawelem.eu Przepraszamy jeszcze raz i mamy nadzieję, że będziemy mogli gościć Państwa ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jedyne co mi przychodzi teraz do głowy to to że dostaliśmy świeżutki bardzo wielki kotlet schabowy na cały talerz no i oczywiście piwko. Klimat przeuroczy jeśli chodzi o restauracje w Krakowie. Szczególnie polecam miłośnikom tradycyjnego polskiego kotleta schabowego

Termin wizyty: październik 2018
1  Dziękujemy, Sirk99
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jedling M, Kierownik ds. PR, Pod Wawelem RestauracjaOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Dziękujemy bardzo i polecamy się!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Polecam z całego serca. Pyszne jedzenie, świetna i bardzo humorystyczna obsługa :) dla mnie top1 w Krakowie!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, nowaczykmateusz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jedling M, Kierownik ds. PR, Pod Wawelem RestauracjaOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Dziękujemy bardzo i zapraszamy ponownie! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Pod Wawelem Restauracja — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Pod Wawelem Restauracja? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem