Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mega schabowy”

Pod Wawelem Restauracja
Nr 302 wśród 2 105 Restauracje (Kraków)
Zakres cen: 5 USD - 20 USD
Kuchnie: Polska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Rodziny z dziećmi, Duże grupy, Kuchnia miejscowa
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Lunch, Obiad, Po godzinach, Dostawa, Rezerwacje
Okolica: Stare Miasto
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jedyne co mi przychodzi teraz do głowy to to że dostaliśmy świeżutki bardzo wielki kotlet schabowy na cały talerz no i oczywiście piwko. Klimat przeuroczy jeśli chodzi o restauracje w Krakowie. Szczególnie polecam miłośnikom tradycyjnego polskiego kotleta schabowego

Termin wizyty: październik 2018
1  Dziękujemy, Sirk99
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jedling M, Kierownik ds. PR, Pod Wawelem RestauracjaOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Dziękujemy bardzo i polecamy się!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (5 940)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język
  • Więcej języków

16 z 20 wśród 5 943 recenzji

Zrecenzowano 18 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Polecam z całego serca. Pyszne jedzenie, świetna i bardzo humorystyczna obsługa :) dla mnie top1 w Krakowie!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, nowaczykmateusz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jedling M, Kierownik ds. PR, Pod Wawelem RestauracjaOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Dziękujemy bardzo i zapraszamy ponownie! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Miejsce bardzo klimatyczne. Żeberka z sosem Bbq- rewelacja. Obsługa super.
Zapach lokalu trochę dziwny-ale to kwestia temperatury.
Polecam.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, piotrzuk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jedling M, Kierownik ds. PR, Pod Wawelem RestauracjaOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2019

Dziękujemy bardzo i cieszymy się, że wszystko smakowało ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Kompania Kuflowa pod Wawelem jest świetnym miejscem z niezobowiązującą atmosferą i Galicyjskim duchem gościnności. Prosta kuchnia i smaczne dania dopełniają całości. Można liczyć na świetną obsługę.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, ziemowitiwanski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jedling M, Kierownik ds. PR, Pod Wawelem RestauracjaOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2019

Dziękujemy bardzo!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Świetna prosta kuchnia i niezobowiązująca atmosfera. Kompania Kuflowa u stóp Wawelu, położona obok Wawelu przy Plantach jest świetnym miejscem na wieczór z przyjaciółmi czy z rodziną w luźnej atmosferze dobrą kuchnią czerpiącą z tradycji Galicyjskich. Świetna, profesjonalna obsługa uprzyjemnia pobyt. Zalecam wcześniejszą rezerwację, szczególnie w sezonie.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Ziemowit I
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jedling M, Kierownik ds. PR, Pod Wawelem RestauracjaOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2019

Dziękujemy bardzo!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Pod Wawelem Restauracja — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Pod Wawelem Restauracja? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem