Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Szybki obiad”

Pod Baranem Restauracja
Nr 24 wśród 1 567 Restauracje (Kraków)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 5 USD - 25 USD
Kuchnie: Polska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Kuchnia miejscowa, Spotkania biznesowe, Romantyczny, Specjalne okazje
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Lunch, Obiad, Śniadanie, Dostawa, Rezerwacje
Kontrybutor: poziom 3
Liczba recenzji: 17
16 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 3
“Szybki obiad”
Zrecenzowano: 12 kwietnia 2017 z urządzeń przenośnych

Zajrzałem na szybki obiadek i było warto, lubię taki wystrój restauracji, i jedzenie które było bardzo dobrze przyprawione. Polecam jak najbardziej.

Data wizyty: grudniu 2016
Pomocne?
Dziękujemy, Dariusz1981
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję

2 077 recenzje(-i) naszych podróżnych

Oceny odwiedzających
    1 333
    538
    133
    44
    29
Podsumowanie rankingu
    Jedzenie
    Obsługa
    Wartość
    Atmosfera
Data | Ranking
  • Najpierw angielski
  • Najpierw chiński tradycyjny
  • Najpierw j. duński
  • Najpierw fiński
  • Najpierw francuski
  • Najpierw grecki
  • Najpierw hebrajski
  • Najpierw hiszpański
  • Najpierw niderlandzki
  • Najpierw japoński
  • Koreański najpierw
  • Najpierw niemiecki
  • Najpierw j. norweski
  • Najpierw j. polski
  • Najpierw portugalski
  • Najpierw rosyjski
  • Najpierw j. słowacki
  • Najpierw szwedzki
  • Najpierw j. węgierski
  • Najpierw włoski
  • Dowolne
  • Najnowsze polskie
Najpierw j. polski
Kontrybutor: poziom 6
Liczba recenzji: 78
62 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 20
“Ponownie ”
Zrecenzowano: 29 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Absolutnie bezkonkurencyjna w Krakowie. Byłem tam wielokrotnie i zawsze wszystkie Dania absolutnie najlepsze. Wszystko dosmakowane, elegancko podane. Obsługa na najwyższym poziomie, poleciłem juz wielu znajomym i wszyscy zawsze wracali z tego miejsca zachwyceni. Czy na lunch czy na obiad lub kolacje miejsce numer 1 w Krakowie. Polecam jako pewniak :)

Data wizyty: marcu 2017
Pomocne?
Dziękujemy, Zbigniew K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 1
Liczba recenzji: 3
“Idealna dla gości z poza naszych granic :)”
Zrecenzowano: 11 marca 2017

Poszliśmy na nieformalną kolację z formalnymi gośćmi z Egiptu i Turcji. Wszyscy byli kompletnie zachwyceni polską kuchnią, a zasługa tego niewątpliwie był fantastyczny szef kuchni. Od przystawek (śledzie, pasztet i tatar) poprzez zupy (grzybowa w chlebie) aż po dania główne (kaczka i polędwice na różne sposoby). Kelner zdecydowanie zna się na swojej pracy, był bardzo pomocny i nie można mu było zarzucic dbałości o gości.Miejsce godne polecenia dla kogoś kto chce spróbować polskiej kuchni i nie przerazić się ilością ziemniaków i mąki :) Lekko, smacznie, elegancko i bardzo klimatycznie.

  • Data wizyty: marcu 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, Zuzanna K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 2
Liczba recenzji: 5
4 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 2
“Polecam”
Zrecenzowano: 6 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Trafiliśmy trochę z przypadku, wszystko było zarezerwowane, ale jakby trochę obrażony kelner wygospodarował dl nas stolik, pierwsze wrażenie średnie, później kelner wczuł się w role i było juz coraz lepiej, polecił dzika, i żur szczerze powiem, ze oba dania rewelacja

Data wizyty: lipcu 2016
Pomocne?
Dziękujemy, Michal W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kraków, Polska
Kontrybutor: poziom 4
Liczba recenzji: 36
32 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 18
“Pyszne jedzenie”
Zrecenzowano: 5 marca 2017

Doskonała kuchnia ! Polędwiczka z dzika - numer 1. Pozostałe danie bardzo smaczne .
Atmosfera miła - choć w godzinach wieczornego szczytu i przy ośmioosobowej grupie - trochę obsługa się nie wyrabiała . Nie dostaliśmy wszystkich zamawianych dodatków , ale jakość potraw nadrabia . Porcje ciut za małe !

  • Data wizyty: marcu 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, Grzegorz S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Pod Baranem Restauracja — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Pod Baranem Restauracja? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem