Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Kielce
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“świeże i dobre”
Mr. Potato — recenzja

Mr. Potato
Nr 14 wśród 183 Restauracje (Kielce)
Zakres cen: 2 USD - 6 USD
Kuchnie: Europejska
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 31 lipca 2019

Wybrałam akurat frytki, ale nie żałowałam - nie były bardzo frytkowate czyli na plus, bo czuć smacznego ziemniaka, nie stary olej. Mają tu szacunek dla tej popularnej łodygi. Do tego tzw. wege specjał (wtedy to były kurki, szpinak + dodatki i sos śmietanowy) i ogórki małosolne w wersji pikantnej. Całość świeża i przepyszna. Fajne jest to, że można do pewnego stopnia skomponować swój posiłek. Obsługa miła i pomocna. Wróciłabym tam.

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, oedmaas1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aldona Z, Owner, Mr. PotatoOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z wizyty w naszym lokalu. Dziękujemy za odwiedziny i za miłe słowa. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy do nas ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (49)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 49 recenzji

Zrecenzowano 9 lipca 2019

Dobre jedzenie za małe pieniądze i to bez kombinowania :)
W roli głównej ziemniak - do wyboru w formie frytek, klusek, placków bądź pieczony w mundurku (4 szt.).
Dobieramy dodatek - mięsny, rybny/owoce morza lub wegetariański i gotowe.
Za dwa dania i lemoniadę (która smakowała jak lemoniada, a nie jak woda z cukrem i kwaskiem cytrynowym) zapłaciliśmy tylko 41 zł.
Polecam, warto :)

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, MucioPucio
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aldona Z, Owner, Mr. PotatoOdpowiedź udzielona 10 lipca 2019

Dziękujemy serdecznie za wizytę i rekomendację naszych usług. Pozdrawiamy goraco.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Pyszne ziemniaczki, polecam w kombinacji camemberta z żurawina, natomiast do serka wiejskiego i szczypiorku jeszcze czegoś bym dodała
Ogólnie czysto, przyjemna lokalizacja
Warte odwiedzenia :)

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, giermmek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aldona Z, Owner, Mr. PotatoOdpowiedź udzielona 10 lipca 2019

Dziękujemy za odwiedzenie naszego lokalu i polecenie go innym. Pozdrawiamy serdecznie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 maja 2019

Ciekawy sposób podania ziemniaków, sosy pyszne, czas oczekiwania oraz obsługa bez zarzutów. Myślę że warto zajrzeć i spróbować co można wyczarować ze zwykłych ziemniaczków ;)

Termin wizyty: sierpień 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, LadyVanilla92
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aldona Z, Owner, Mr. PotatoOdpowiedź udzielona 10 czerwca 2019

Dziękujemy, to dla Was czarujemy i robimy wszystko co w naszej mocy, aby wizyty w naszym lokalu należy do udanych :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Odwiedziłem MrPotato po raz pierwszy. Szybki wypad obiadowo poznawczy. Spróbowałem danie dygodnia, grilowany kurczak z jajkami, frytkami i sałatką. Porcja pozwalająca najeść się do syta. Frytki idealnie przyrządzone, mięso w punkt, nie przesmażone. Danie ładnie podane. Lokal troszkę mały to jeden z minusów, ale za to ma fajny barowy klimat. Troszkę długo czas oczekiwania, ale dla mnie to nie minus, gdyż jeśli jedzenie ma być świezo przygotowane to trochę to powinno potrwać (im szybciej tym zazwyczaj w takich barach gorzej). Tutaj i świeżo i smacznie. Fajna alternatywa dla fast foodow. Na pewno wrócę.

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, Kamil S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aldona Z, Owner, Mr. PotatoOdpowiedź udzielona 10 czerwca 2019

Dziękujemy za wizytę i za rekomendację. Lubimy pozytywnie zaskakiwać i sprawiać tym przyjemność klientom. Zapraszamy serdecznie do kolejnych odwiedzin i pozdrawiamy gorąco.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Mr. Potato — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Kielce, Świętokrzyskie
Kielce, Świętokrzyskie
 
Kielce, Świętokrzyskie
Kielce, Świętokrzyskie
 

Byłeś(-aś) w Mr. Potato? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem