Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najniższe ceny za pobyt
Booking.com
61 USD
Wyświetl ofertę
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 14.03.21
Rezerwuj teraz, płać podczas pobytu
Expedia.com
64 USD
Wyświetl ofertę
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 13.03.21
Agoda.com
92 USD
60 USD
Wyświetl ofertę
OSZCZĘDŹ 32 USD
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 13.03.21
Hotels.com64 USD
eDreams61 USD
StayForLong92 USD
Wyświetl wszystkie 15 ofert
Ceny dostarczane są przez naszych partnerów i odzwierciedlają stawki za pokój za noc, z uwzględnieniem wszystkich znanych naszym partnerom podatków i opłat. Więcej informacji jest dostępnych u naszych partnerów.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (272)
Filtruj recenzje
272 wyniki
Oceny podróżnych
151
96
19
3
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
151
96
19
3
3
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 272 recenzji
Zrecenzowano: 21 grudnia 2019

Zacznę od informacji, że byłaby ocena wyższa gdyby nie dokuczliwy dźwięk w nocy przypominający budzik, który docierał do mojego pokoju. Kolację i wybór win oceniam na 6, śniadanie na 6, obsługa na 6, pokój na 5. Dobra relacja ceny i jakości. Będę korzystał z hotelu w przyszłości ale nie na 3 piętrze gdzie dokuczał ten dziwny hałas.

Termin pobytu: grudzień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, MarcusM2640
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 września 2019

Po kolejnej wizycie mogę potwierdzić poprzednią opinię - jest O.K. Miła obsluga, smaczna kuchnia, spory parking, dobre zaplecze konferencyjne. Dla części klientów - nieco trudny dojazd - związany ze strefą zakazu ruchu. Hotel przyjazny dla zwierząt :-). Do polecenia.

Termin pobytu: wrzesień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Mariusz Ś
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Pobyt w tym hotelu to czysta przyjemność. Doskonały wybór - czyste, komfortowe pokoje, bardzo urozmaicone śniadanie, możliwość skorzystania z fitnessu oraz pomocny personel. Szczerze polecam zarówno na wyjazd służbowy jak i z Rodziną.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Sławomir K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 czerwca 2019

Przywitanie kiepskie, cena pokoju jak na warunki Kieleckie wysoka i nie jest skorelowana z warunkami, parking bardzo drogi, śniadanie OK, słaba wentylacja na korytarzach. Pokój ok, w Kielcach są tańsze i porównywalne jakościowo hotele

Wskazówka dotycząca pokoi: nie ma dużego wyboru, chyba że chce się znacznie dopłacić, wtedy personel wskaże lepsze pokoje
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, torpar
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 maja 2019

Hotel posiada dogodny dojazd i monitorowany parking strzeżony. Umiarkowane ceny i dobry pokój. Śniadanie było smaczne. Obsługa bardzo miła. Jedyny brak w pokoju to lodówka której zabrakło. Bardzo dobra lokalizacja hotelu ułatwia dojście do centrum Kielc. Mogę go polecieć.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokój z widokiem na parking jest cichszy.
Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, jmk68_02
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dyrekcja, Dyrektor generalny, Qubus Hotel KielceOdpowiedź udzielona 10 maja 2019

Szanowny Gościu,
Dziękujemy za pozostawiony komentarz. Cieszymy się, iż docenił Pan zarówno naszą lokalizację jak i jakość śniadań czy obsługi. Mamy nadzieję, iż wymienione przez Pana nasze atuty sprawią, iż zagości Pan u nas ponownie w przyszłości. Zapraszam serdecznie w imieniu swoim oraz całego naszego personelu. Wszystkiego dobrego.

Z poważaniem,
Przemysław Ziębacz
Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji