Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Best Western Grand Hotel(Kielce)(Świetna cena!)
44 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
Uwaga, okazja! 23% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 23% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (57 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

Hotel Teczowy Mlyn(Kielce)(Świetna cena!)
49 USD
30 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
45 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
129 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Ibis Kielce Centrum(Kielce)(Świetna cena!)
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Hotel 365(Kielce)
Travelocity
Zobacz ofertę
Willa Hueta(Kielce)
TripAdvisor
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Śniadanie w cenie
TripAdvisor
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Hotel Kielce(Kielce)
TripAdvisor
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Basen
Recenzje (244)
Filtruj recenzje
244 wyniki
Oceny podróżnych
137
89
14
2
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
137
89
14
2
2
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
35 z 40 wśród 244 recenzji
Zrecenzowano 3 maja 2017

Dobry hotel, dobra obsługa, świetna lokalizacja, polecam zarówno dla wyjazdów biznesowych jak również jako baza dla zwiedzania Kielc i Gór Świętokrzyskich.
Dobra gastronomia , zarówno śniadania jak i potrawy z menu na obiad czy kolację.

Wskazówka dotycząca pokojów: pokój z oknem na parking jest cichy
  • Data pobytu: maj 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Greg 1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 kwietnia 2017

Personel dokładał wszelkich starań, aby uczynić nasz pobyt pamiętnym. Wszyscy powinni brać z nich przykład.

Pana Dyrektora i Pracowników jak zawsze oceniam na najwyższym poziomie .Bardzo pozytywne zmiany w smaku i estetyce dań w restauracji.

  • Data pobytu: kwiecień 2017, podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Jolanta P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dyrekcja, Dyrektor generalny, Qubus Hotel KielceOdpowiedź udzielona 5 maja 2017

Szanowna Pani Jolanto,

Serdecznie dziękujemy za przemiły komentarz. Cieszymy się niezmiernie, iż ocenia nas Pani tak wysoko. Dokładamy wszelkich starań, aby nasi Goście podczas pobytu byli w pełni usatysfakcjonowani. Miło jest słyszeć, iż swój pobyt również do takiego Pani zalicza. Czekamy z niecierpliwością na Pani kolejną wizytę. Wszystkiego dobrego.

Z poważaniem,
Przemysław Ziębacz,
Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 kwietnia 2017 z urządzeń przenośnych

Bardzo przyjemny hotel z miłą obsługą i smaczną kuchnią. Pokoje czyste i schludne. Bardzo dobry hotel na wyjazdy biznesowe. Denerwujący jest brak mini-barków w pokojach, które kilka lat temu były tu standardem.

Data pobytu: kwiecień 2017, podróż służbowa
Dziękujemy, Kogoot2020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dyrekcja, Dyrektor generalny, Qubus Hotel KielceOdpowiedź udzielona 28 kwietnia 2017

Szanowny Panie,

Bardzo dziękujemy za pozostawiony komentarz. Cieszymy się, iż nasza obsługa i kuchnia przypadły Panu do gustu. Mamy nadzieję, iż odwiedzi nas Pan ponownie. Przed kolejną Pańską wizytą, prosimy o poinformowanie recepcji o chęci posiadania mini baru w pokoju. Dziękujemy raz jeszcze i zapraszamy do Qubus Hotel Kielce.

Z wyrazami szacunku,
Przemysław Ziębacz
Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Jestem bardzo zadowolony z wizyty. Pomimo, że spoźniłem się na śniadanie ok 40 minut (śniadanie jest do 10:00) z przyczyn niezależnych, obsługa zapewniła mi pełny posiłek zgodnie z życzeniem. Obsługa na wysokim poziomie. W łazience była dodatkowo wanna co pozwoliło się zrelaksować po podróży.

Data pobytu: marzec 2017, podróż służbowa
Dziękujemy, Stelios A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 marca 2017

Hotel, Zarządzających, Kadrę Menadżerską i Pracowników jak zawsze oceniam na najwyższym z możliwych poziomie, podejście do Klienta zasługuje na najwyższą notę. Pokoje śliczne, czyste, jednym słowem widać że załoga o nie dba. Komfort na najwyższym poziomie. Restauracja pełen profesjonalizm. Dziękuję po raz kolejny za wspaniałą współpracę. Do zobaczenia za rok.

Wskazówka dotycząca pokojów: Każdy pokój w którym dotychczas byliśmy jest rewelacyjny zawsze chętnie wracamy.
  • Data pobytu: marzec 2017, podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, 157biuro
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dyrekcja, Dyrektor generalny, Qubus Hotel KielceOdpowiedź udzielona 28 marca 2017

Szanowny Gościu,

Dziękujemy bardzo serdecznie za przemiłe słowa pod adresem naszej obsługi a także samego obiektu. Niezmiernie się cieszymy, iż jakość którą prezentujemy każdego dnia została doceniona. Zapraszamy serdecznie do Qubus Hotel Kielce podczas kolejnej wizyty. Dziękujemy raz jeszcze.

Z pozdrowieniami,
Przemysław Ziębacz
Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji