Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“dobry hotel”
Qubus Hotel Kielce — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 8 dodatkowych witryn!
Qubus Hotel Kielce
Miejsce nr 2 wśród 20 hoteli w Kielcach
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 3 maja 2017

Dobry hotel, dobra obsługa, świetna lokalizacja, polecam zarówno dla wyjazdów biznesowych jak również jako baza dla zwiedzania Kielc i Gór Świętokrzyskich.
Dobra gastronomia , zarówno śniadania jak i potrawy z menu na obiad czy kolację.

Wskazówka dotycząca pokojów: pokój z oknem na parking jest cichy
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: maju 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Greg 1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (231)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

27 z 31 wśród 231 recenzji

Zrecenzowano 30 kwietnia 2017

Personel dokładał wszelkich starań, aby uczynić nasz pobyt pamiętnym. Wszyscy powinni brać z nich przykład.

Pana Dyrektora i Pracowników jak zawsze oceniam na najwyższym poziomie .Bardzo pozytywne zmiany w smaku i estetyce dań w restauracji.

  • Data pobytu: kwietniu 2017, podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Jolanta P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dyrekcja, Dyrektor generalny, Qubus Hotel KielceOdpowiedź udzielona 5 maja 2017

Szanowna Pani Jolanto,

Serdecznie dziękujemy za przemiły komentarz. Cieszymy się niezmiernie, iż ocenia nas Pani tak wysoko. Dokładamy wszelkich starań, aby nasi Goście podczas pobytu byli w pełni usatysfakcjonowani. Miło jest słyszeć, iż swój pobyt również do takiego Pani zalicza. Czekamy z niecierpliwością na Pani kolejną wizytę. Wszystkiego dobrego.

Z poważaniem,
Przemysław Ziębacz,
Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 kwietnia 2017 z urządzeń przenośnych

Bardzo przyjemny hotel z miłą obsługą i smaczną kuchnią. Pokoje czyste i schludne. Bardzo dobry hotel na wyjazdy biznesowe. Denerwujący jest brak mini-barków w pokojach, które kilka lat temu były tu standardem.

Data pobytu: kwietniu 2017, podróż służbowa
Dziękujemy, Kogoot2020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dyrekcja, Dyrektor generalny, Qubus Hotel KielceOdpowiedź udzielona 28 kwietnia 2017

Szanowny Panie,

Bardzo dziękujemy za pozostawiony komentarz. Cieszymy się, iż nasza obsługa i kuchnia przypadły Panu do gustu. Mamy nadzieję, iż odwiedzi nas Pan ponownie. Przed kolejną Pańską wizytą, prosimy o poinformowanie recepcji o chęci posiadania mini baru w pokoju. Dziękujemy raz jeszcze i zapraszamy do Qubus Hotel Kielce.

Z wyrazami szacunku,
Przemysław Ziębacz
Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Jestem bardzo zadowolony z wizyty. Pomimo, że spoźniłem się na śniadanie ok 40 minut (śniadanie jest do 10:00) z przyczyn niezależnych, obsługa zapewniła mi pełny posiłek zgodnie z życzeniem. Obsługa na wysokim poziomie. W łazience była dodatkowo wanna co pozwoliło się zrelaksować po podróży.

Data pobytu: marcu 2017, podróż służbowa
Dziękujemy, Stelios A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 marca 2017

Hotel, Zarządzających, Kadrę Menadżerską i Pracowników jak zawsze oceniam na najwyższym z możliwych poziomie, podejście do Klienta zasługuje na najwyższą notę. Pokoje śliczne, czyste, jednym słowem widać że załoga o nie dba. Komfort na najwyższym poziomie. Restauracja pełen profesjonalizm. Dziękuję po raz kolejny za wspaniałą współpracę. Do zobaczenia za rok.

Wskazówka dotycząca pokojów: Każdy pokój w którym dotychczas byliśmy jest rewelacyjny zawsze chętnie wracamy.
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: marcu 2017, podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, 157biuro
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dyrekcja, Dyrektor generalny, Qubus Hotel KielceOdpowiedź udzielona 28 marca 2017

Szanowny Gościu,

Dziękujemy bardzo serdecznie za przemiłe słowa pod adresem naszej obsługi a także samego obiektu. Niezmiernie się cieszymy, iż jakość którą prezentujemy każdego dnia została doceniona. Zapraszamy serdecznie do Qubus Hotel Kielce podczas kolejnej wizyty. Dziękujemy raz jeszcze.

Z pozdrowieniami,
Przemysław Ziębacz
Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Kielce)
w odległości 2,7 km
Hotel Binkowski
Hotel Binkowski
Nr 6 z 20 w lokalizacji Kielce
Liczba recenzji: 146
w odległości 0,3 km
Best Western Grand Hotel
Best Western Grand Hotel
Nr 16 z 20 w lokalizacji Kielce
Liczba recenzji: 109
w odległości 6,3 km
Odyssey ClubHotel Wellness & SPA
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 0,5 km
Ibis Kielce Centrum
Ibis Kielce Centrum
Nr 3 z 20 w lokalizacji Kielce
Liczba recenzji: 230
w odległości 3,6 km
Hotel Teczowy Mlyn
Hotel Teczowy Mlyn
Nr 4 z 20 w lokalizacji Kielce
Liczba recenzji: 149
w odległości 5,4 km
Hotel Aviator
Hotel Aviator
Nr 10 z 20 w lokalizacji Kielce
Liczba recenzji: 20
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Qubus Hotel Kielce? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Qubus Hotel Kielce — dodatkowe informacje

Adres: ul. Skladowa 2, Kielce 25-505, Polska
Lokalizacja: Polska > Polska Centralna > Świętokrzyskie > Kielce
Udogodnienia:
Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Restauracja Obsługa pokojowa Spa Apartamenty Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Miejsce nr 2 wśród 20 hoteli w Kielcach
Zakres cen: 205 zł–288 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:4-gwiazdkowy — Qubus Hotel Kielce 4*
Liczba pokoi: 90
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Qubus Hotel Kielce. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem