Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (256)
Filtruj recenzje
256 wyniki
Oceny podróżnych
143
94
15
2
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
143
94
15
2
2
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
43 z 48 wśród 256 recenzji
Zrecenzowano: 30 kwietnia 2017

Personel dokładał wszelkich starań, aby uczynić nasz pobyt pamiętnym. Wszyscy powinni brać z nich przykład.

Pana Dyrektora i Pracowników jak zawsze oceniam na najwyższym poziomie .Bardzo pozytywne zmiany w smaku i estetyce dań w restauracji.

Termin pobytu: kwiecień 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Jolanta P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dyrekcja, Dyrektor generalny, Qubus Hotel KielceOdpowiedź udzielona 5 maja 2017

Szanowna Pani Jolanto,

Serdecznie dziękujemy za przemiły komentarz. Cieszymy się niezmiernie, iż ocenia nas Pani tak wysoko. Dokładamy wszelkich starań, aby nasi Goście podczas pobytu byli w pełni usatysfakcjonowani. Miło jest słyszeć, iż swój pobyt również do takiego Pani zalicza. Czekamy z niecierpliwością na Pani kolejną wizytę. Wszystkiego dobrego.

Z poważaniem,
Przemysław Ziębacz,
Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 kwietnia 2017 z urządzeń przenośnych

Bardzo przyjemny hotel z miłą obsługą i smaczną kuchnią. Pokoje czyste i schludne. Bardzo dobry hotel na wyjazdy biznesowe. Denerwujący jest brak mini-barków w pokojach, które kilka lat temu były tu standardem.

Termin pobytu: kwiecień 2017
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, Kogoot2020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dyrekcja, Dyrektor generalny, Qubus Hotel KielceOdpowiedź udzielona 28 kwietnia 2017

Szanowny Panie,

Bardzo dziękujemy za pozostawiony komentarz. Cieszymy się, iż nasza obsługa i kuchnia przypadły Panu do gustu. Mamy nadzieję, iż odwiedzi nas Pan ponownie. Przed kolejną Pańską wizytą, prosimy o poinformowanie recepcji o chęci posiadania mini baru w pokoju. Dziękujemy raz jeszcze i zapraszamy do Qubus Hotel Kielce.

Z wyrazami szacunku,
Przemysław Ziębacz
Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Jestem bardzo zadowolony z wizyty. Pomimo, że spoźniłem się na śniadanie ok 40 minut (śniadanie jest do 10:00) z przyczyn niezależnych, obsługa zapewniła mi pełny posiłek zgodnie z życzeniem. Obsługa na wysokim poziomie. W łazience była dodatkowo wanna co pozwoliło się zrelaksować po podróży.

Termin pobytu: marzec 2017
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, Stelios A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 marca 2017

Hotel, Zarządzających, Kadrę Menadżerską i Pracowników jak zawsze oceniam na najwyższym z możliwych poziomie, podejście do Klienta zasługuje na najwyższą notę. Pokoje śliczne, czyste, jednym słowem widać że załoga o nie dba. Komfort na najwyższym poziomie. Restauracja pełen profesjonalizm. Dziękuję po raz kolejny za wspaniałą współpracę. Do zobaczenia za rok.

Wskazówka dotycząca pokoi: Każdy pokój w którym dotychczas byliśmy jest rewelacyjny zawsze chętnie wracamy.
Termin pobytu: marzec 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, 157biuro
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dyrekcja, Dyrektor generalny, Qubus Hotel KielceOdpowiedź udzielona 28 marca 2017

Szanowny Gościu,

Dziękujemy bardzo serdecznie za przemiłe słowa pod adresem naszej obsługi a także samego obiektu. Niezmiernie się cieszymy, iż jakość którą prezentujemy każdego dnia została doceniona. Zapraszamy serdecznie do Qubus Hotel Kielce podczas kolejnej wizyty. Dziękujemy raz jeszcze.

Z pozdrowieniami,
Przemysław Ziębacz
Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 marca 2017

Obsługa pierwsza klasa - kompetentna i bardzo sympatyczna, eleganckie pokoje, choć małym minusem jest brak osobnego szamponu + odżywka, takie drobiazgi. Zwłaszcza polecam restaurację - bardzo smacznie, dania zarówno dla mięsożerców jak i wegetarian.

Termin pobytu: luty 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, irenadrobnik
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dyrekcja, Dyrektor generalny, Qubus Hotel KielceOdpowiedź udzielona 6 marca 2017

Szanowna Pani Ireno,

Dziękujemy za pozostawioną opinię na temat Qubus Hotel Kielce. Jest nam niezmiernie miło słyszeć, iż nasza obsługa oraz gastronomia spełniły Pani oczekiwania. Cieszymy się, iż nasza jakość została przez Panią doceniona. Mamy nadzieję, iż odwiedzi nas Pani ponownie w przyszłości. Serdecznie zapraszamy.

Z wyrazami szacunku
Przemysław Ziębacz
Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji