Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (256)
Filtruj recenzje
256 wyniki
Oceny podróżnych
143
94
15
2
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
143
94
15
2
2
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
47 z 52 wśród 256 recenzji
Zrecenzowano: 3 marca 2017

Obsługa pierwsza klasa - kompetentna i bardzo sympatyczna, eleganckie pokoje, choć małym minusem jest brak osobnego szamponu + odżywka, takie drobiazgi. Zwłaszcza polecam restaurację - bardzo smacznie, dania zarówno dla mięsożerców jak i wegetarian.

Termin pobytu: luty 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, irenadrobnik
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dyrekcja, Dyrektor generalny, Qubus Hotel KielceOdpowiedź udzielona 6 marca 2017

Szanowna Pani Ireno,

Dziękujemy za pozostawioną opinię na temat Qubus Hotel Kielce. Jest nam niezmiernie miło słyszeć, iż nasza obsługa oraz gastronomia spełniły Pani oczekiwania. Cieszymy się, iż nasza jakość została przez Panią doceniona. Mamy nadzieję, iż odwiedzi nas Pani ponownie w przyszłości. Serdecznie zapraszamy.

Z wyrazami szacunku
Przemysław Ziębacz
Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 marca 2017

Hotel położony w centrum. Mimo to cisza i spokój. Pokój rodzinny ma okna wychodzące na parking - duży plus. Miła obsługa, czysto, bardzo dobre śniadania - duży wybór produktów dla dorosłych i dla dzieci. Cena adekwatna do usługi.

Termin pobytu: luty 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, anitasikorska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dyrekcja, Dyrektor generalny, Qubus Hotel KielceOdpowiedź udzielona 2 marca 2017

Szanowna Pani Anito,

Dziękujemy za pozostawiony komentarz na temat Qubus Hotel Kielce. Bardzo się cieszymy, iż nasza lokalizacja, jakość i obsługa spełniły Pani oczekiwania oraz, że Państwa pobyt rodzinny okazał się być udanym. Mamy nadzieję, iż odwiedzicie nas Państwo ponownie. Zapraszamy serdecznie do Kielc i oczywiście do naszego hotelu. Wszystkiego dobrego!

Z pozdrowieniami,
Przemysław Ziębacz

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 lutego 2017

Centralna lokalizacja obiektu jest dogodna dla wieczornego spędzania czasu. Hotel jest bardzo czysty, obsługa profesjonalna i miła. Pani kelnerka w restauracji była w stanie szczegółowo opisać wszelkie pozycje z menu. Naprawdę polecamy!

Termin pobytu: luty 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, amikula2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dyrekcja, Dyrektor generalny, Qubus Hotel KielceOdpowiedź udzielona 28 lutego 2017

Szanowna Pani,

Dziękujemy za pozostawiony, pozytywny komentarz na temat Qubus Hotel Kielce. Cieszymy się, iż nasza lokalizacja, czystość a także obsługa zostały przez Panią docenione. Zapraszamy ponownie podczas kolejnej wizyty w Kielcach.

Z wyrazami szacunku,
Przemysław Ziębacz
Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 lutego 2017 z urządzeń przenośnych

Nie zawiodłem się również i tym razem, hotele Qubus nie rozczarowują. Wygodne łóżka , obfite śniadanie, czystość w hotelu ,uprzejmość personelu. czego więcej potrzeba?
Na pewno tu wrócę przy następnej wizycie w Kielcach.

Termin pobytu: sierpień 2016
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, Grzegorz L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dyrekcja, Dyrektor generalny, Qubus Hotel KielceOdpowiedź udzielona 23 lutego 2017

Szanowny Panie Grzegorzu,

Dziękuję za pozostawioną opinię na temat Qubus Hotel Kielce. Jest nam niezmiernie miło czytać tak pochlebny komentarz. Cieszy mnie, iż docenia Pan naszą jakość. Dzięki takim słowom uznania jak Pańskie, wiemy, iż zmierza ona we właściwym kierunku. Dziękuję raz jeszcze i oczywiście czekamy z niecierpliwością na Pańską kolejną wizytę w Qubus Hotel Kielce.

Z wyrazami szacunku,
Przemysław Ziębacz
Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 lutego 2017

miła profesjonalna obsługa
wadą może być parking za 40 zł i śniadanie za 60 zł, ale bufet śniadaniowy był naprawdę smaczny
korytarze, pokój, łazienka, wszystko bardzo czyste, prawie jak bym był jednym z pierwszych gości
kilka drobnych udogodnień (tj jak maszyna do czyszczenia butów na korytarzu), które jednak cieszą:)

Termin pobytu: luty 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Kamil P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dyrekcja, Dyrektor generalny, Qubus Hotel KielceOdpowiedź udzielona 6 lutego 2017

Szanowny Panie Kamilu,

Dziękuję serdecznie za pozostawiony komentarz na temat Qubus Hotel Kielce. Cieszę się, iż docenił Pan czystość, profesjonalną obsługę i jakość w naszym obiekcie. W kwestii płatnego parkingu dodam tylko, iż Goście w tej cenie mają zapewnione całodobowe bezpieczeństwo swoich pojazdów w samym centrum Kielce. Mam nadzieję, iż odwiedzi nas Pan ponownie w przyszłości. Zapraszam serdecznie w imieniu swoim i całego naszego personelu.

Z wyrazami szacunku
Przemysław Ziębacz
Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji