Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rewelacyjny hotel i jego załoga zawsze gotowa na pomoc Klientowi.”
Qubus Hotel Kielce — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 8 dodatkowych witryn!
Qubus Hotel Kielce
Miejsce nr 2 wśród 20 hoteli w Kielcach
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 21 marca 2017

Hotel, Zarządzających, Kadrę Menadżerską i Pracowników jak zawsze oceniam na najwyższym z możliwych poziomie, podejście do Klienta zasługuje na najwyższą notę. Pokoje śliczne, czyste, jednym słowem widać że załoga o nie dba. Komfort na najwyższym poziomie. Restauracja pełen profesjonalizm. Dziękuję po raz kolejny za wspaniałą współpracę. Do zobaczenia za rok.

Wskazówka dotycząca pokojów: Każdy pokój w którym dotychczas byliśmy jest rewelacyjny zawsze chętnie wracamy.
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: marcu 2017, podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, 157biuro
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dyrekcja, Dyrektor generalny, Qubus Hotel KielceOdpowiedź udzielona 28 marca 2017

Szanowny Gościu,

Dziękujemy bardzo serdecznie za przemiłe słowa pod adresem naszej obsługi a także samego obiektu. Niezmiernie się cieszymy, iż jakość którą prezentujemy każdego dnia została doceniona. Zapraszamy serdecznie do Qubus Hotel Kielce podczas kolejnej wizyty. Dziękujemy raz jeszcze.

Z pozdrowieniami,
Przemysław Ziębacz
Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (231)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

31 z 35 wśród 231 recenzji

Zrecenzowano 3 marca 2017

Obsługa pierwsza klasa - kompetentna i bardzo sympatyczna, eleganckie pokoje, choć małym minusem jest brak osobnego szamponu + odżywka, takie drobiazgi. Zwłaszcza polecam restaurację - bardzo smacznie, dania zarówno dla mięsożerców jak i wegetarian.

  • Data pobytu: lutym 2017, podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, irenadrobnik
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dyrekcja, Dyrektor generalny, Qubus Hotel KielceOdpowiedź udzielona 6 marca 2017

Szanowna Pani Ireno,

Dziękujemy za pozostawioną opinię na temat Qubus Hotel Kielce. Jest nam niezmiernie miło słyszeć, iż nasza obsługa oraz gastronomia spełniły Pani oczekiwania. Cieszymy się, iż nasza jakość została przez Panią doceniona. Mamy nadzieję, iż odwiedzi nas Pani ponownie w przyszłości. Serdecznie zapraszamy.

Z wyrazami szacunku
Przemysław Ziębacz
Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 marca 2017

Hotel położony w centrum. Mimo to cisza i spokój. Pokój rodzinny ma okna wychodzące na parking - duży plus. Miła obsługa, czysto, bardzo dobre śniadania - duży wybór produktów dla dorosłych i dla dzieci. Cena adekwatna do usługi.

  • Data pobytu: lutym 2017, podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, anitasikorska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dyrekcja, Dyrektor generalny, Qubus Hotel KielceOdpowiedź udzielona 2 marca 2017

Szanowna Pani Anito,

Dziękujemy za pozostawiony komentarz na temat Qubus Hotel Kielce. Bardzo się cieszymy, iż nasza lokalizacja, jakość i obsługa spełniły Pani oczekiwania oraz, że Państwa pobyt rodzinny okazał się być udanym. Mamy nadzieję, iż odwiedzicie nas Państwo ponownie. Zapraszamy serdecznie do Kielc i oczywiście do naszego hotelu. Wszystkiego dobrego!

Z pozdrowieniami,
Przemysław Ziębacz

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 lutego 2017

Centralna lokalizacja obiektu jest dogodna dla wieczornego spędzania czasu. Hotel jest bardzo czysty, obsługa profesjonalna i miła. Pani kelnerka w restauracji była w stanie szczegółowo opisać wszelkie pozycje z menu. Naprawdę polecamy!

  • Data pobytu: lutym 2017, podróż służbowa
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, amikula2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dyrekcja, Dyrektor generalny, Qubus Hotel KielceOdpowiedź udzielona 28 lutego 2017

Szanowna Pani,

Dziękujemy za pozostawiony, pozytywny komentarz na temat Qubus Hotel Kielce. Cieszymy się, iż nasza lokalizacja, czystość a także obsługa zostały przez Panią docenione. Zapraszamy ponownie podczas kolejnej wizyty w Kielcach.

Z wyrazami szacunku,
Przemysław Ziębacz
Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 lutego 2017 z urządzeń przenośnych

Nie zawiodłem się również i tym razem, hotele Qubus nie rozczarowują. Wygodne łóżka , obfite śniadanie, czystość w hotelu ,uprzejmość personelu. czego więcej potrzeba?
Na pewno tu wrócę przy następnej wizycie w Kielcach.

Data pobytu: sierpniu 2016, podróż służbowa
Dziękujemy, Grzegorz L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dyrekcja, Dyrektor generalny, Qubus Hotel KielceOdpowiedź udzielona 23 lutego 2017

Szanowny Panie Grzegorzu,

Dziękuję za pozostawioną opinię na temat Qubus Hotel Kielce. Jest nam niezmiernie miło czytać tak pochlebny komentarz. Cieszy mnie, iż docenia Pan naszą jakość. Dzięki takim słowom uznania jak Pańskie, wiemy, iż zmierza ona we właściwym kierunku. Dziękuję raz jeszcze i oczywiście czekamy z niecierpliwością na Pańską kolejną wizytę w Qubus Hotel Kielce.

Z wyrazami szacunku,
Przemysław Ziębacz
Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Kielce)
w odległości 2,7 km
Hotel Binkowski
Hotel Binkowski
Nr 6 z 20 w lokalizacji Kielce
Liczba recenzji: 146
w odległości 0,3 km
Best Western Grand Hotel
Best Western Grand Hotel
Nr 16 z 20 w lokalizacji Kielce
Liczba recenzji: 109
w odległości 6,3 km
Odyssey ClubHotel Wellness & SPA
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 0,5 km
Ibis Kielce Centrum
Ibis Kielce Centrum
Nr 3 z 20 w lokalizacji Kielce
Liczba recenzji: 230
w odległości 3,6 km
Hotel Teczowy Mlyn
Hotel Teczowy Mlyn
Nr 4 z 20 w lokalizacji Kielce
Liczba recenzji: 149
w odległości 5,4 km
Hotel Aviator
Hotel Aviator
Nr 10 z 20 w lokalizacji Kielce
Liczba recenzji: 20
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Qubus Hotel Kielce? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Qubus Hotel Kielce — dodatkowe informacje

Adres: ul. Skladowa 2, Kielce 25-505, Polska
Lokalizacja: Polska > Polska Centralna > Świętokrzyskie > Kielce
Udogodnienia:
Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Restauracja Obsługa pokojowa Spa Apartamenty Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Miejsce nr 2 wśród 20 hoteli w Kielcach
Zakres cen: 205 zł–288 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:4-gwiazdkowy — Qubus Hotel Kielce 4*
Liczba pokoi: 90
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Qubus Hotel Kielce. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem