Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Klimatyczny deptak

Przyjemne miejsce na spacer, dla każdego coś się znajdzie, sklepiki, przytulne urozmaicone lokale... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 16 grudnia 2019
Jacenty333
,
Warszawa, Polska
z urządzeń przenośnych
Deptak

Bardzo długi deptak, warto się jednak nim przejść, spacer będzie przyjemny. Minusem jest brak... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 4 listopada 2019
badabudibase17
,
Poznań, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (148)
  
Recenzje (148)
Filtruj recenzje
148 wyniki
Oceny podróżnych
49
53
39
5
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
49
53
39
5
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
17 z 22 wśród 148 recenzji
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Wizytówka Kielc. Nie da się uniknąć! Polecam spacer szczególnie wieczorem, gdy ulica jest pięknie podświetlona.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, tata_malolata
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019

Niegdyś zatłoczone i pełne życia miejsce, dziś świeci pustkami. Przy deptaku królują kantory i banki.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, clarify904
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Ulica przyjemna , na spacer lub odpoczynek w okolicznej knajpce lub lodziarni .Mozna zrobić tu zakupy .Deptak .Bez szału.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, EwaNeska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Przyjemny deptak z dużą ilością sklepów oraz restauracji. Prowadzi do 2 fajnych klubów oraz znakomitej pizzeri w okokicy hotelu Best Western

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2019
1  Dziękujemy, JayTafl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Czysto i ładnie lecz wyjątkowo nudno. Dobra kawiarnia na początku ulicy i pizzeria. Paskudne reklamy sklepów psują widok. Ładne skwerki.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, piotrf525
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji