Bardzo dobre śniadania, miła obsługa w restauracji. Hotel z zewnątrz wygląda ładnie. W środku rzuciła mi się w oczy strefa zabaw dla dzieci. Bardzo ładna, spokojna okolica, blisko do Galerii Echo.
Był to mój drugi pobyt w hotelu "Uroczysko", pierwszy, pięć lat temu był zdecydowanie bardziej udany. Dostaliśmy stary pokój, ze zniszczonymi meblami, wąskimi łóżkami, poplamioną tapetą, ciemny i ponury, bez balkonu, z widokiem na wewnętrzny dziedziniec (pokój standard). W pokoju nie było czajnika ani herbaty, kapci (co w 4* hotelach jest standardem), żadnych informacji na temat działalności hotelu. Klimatyzacja sterowana centralnie była ustawiona na 24,5 stopnia. Z powodu ogromnej ilości komarów nie było możliwe otworzenie okna, a w pokoju było gorąco. W hotelu nie były przestrzegane żadne zasady zachowania bezpieczeństwa z powodu trwającej epidemii - strefa wellnes była zatłoczona, więc nie skorzystaliśmy, w restauracji w sobotę przy śniadaniu były dostępne tylko stoliki 12 osobowe (zaledwie kilka, więc z konieczności goście siadali bardzo blisko siebie), w hotelu odbywały się 3 komunie i wesele, więc nie było mowy o zachowaniu dystansu społecznego. Raczej nie wybiorę się już do tego hotelu.Więcej
- Bezpłatna sieć Wi-Fi
- Bezpłatny parking